Kocamla çocuk sorunsalı

Herşey geçtim falcı size ne yapabilir tam olarak lütfen mantıklı olun. Siz bilirsiniz tabi ama evlatlıkda edinebilirsiniz sevgiye ihtiyacı olan bir çok çocuk var

Evliliklerde bir tarafın çocuk istememesi mutlaka daha önce konuşulmalı bence. Çünkü buda bir ayrılık sebebi olabilir sen baba olmak istemiyorsan ben anne olmak istiyorum başta söyleseydin derim

Yaş geçse de evli durmazdim. Bu senin hakkın. Hakkını elinden alani kapı dışarı ederim. Falcı,hocadan değil Allah'tan isteyeceksiniz.
İstiyorım canım istemezmiyim önce allahtan istiyorum. İki kere denedim işte sözümü tuttum bidaha denemem diyo başka bi şey demiyor. Ayrılsam başkasıyla evlenip çocuk yaparsa iyice üzülücem arada kaldım

Yaparsa yapsın nesine üzüleceksiniz. Allah'a tevekkül edin. Allah ne dilerse o olur. Ben 32 yaşımda iken boşandım. Çocuk istemiyordu. Sürekli fikir değiştiriyordu. Dedim ki senin başını niye bekleyeyim ben. Başkası ile evlenirim çocuğum olur dedim. Sonu nereye giderse gitsin. Boşandım. Çok şükür iyi ki boşandım. Çünkü Allah'a inandım. 34 yaşında iken evlendim. Allah nasip ederse çocuk da olur. Sakın umutsuz olmayın. Yaşınız 50 ye varmadan salın gitsin bu adamı. Annelik isteyen her kadının hakkıdır. Bunu elinden kim alıyorsa zalimdir.

Herşey geçtim falcı size ne yapabilir tam olarak lütfen mantıklı olun. Siz bilirsiniz tabi ama evlatlıkda edinebilirsiniz sevgiye ihtiyacı olan bir çok çocuk var
Napıyım kafam dağlıyor ya psikolojim bozuldu evlatlık kabul etmez yumurta donasuonu bile kabul etmiyor. Ne biçim adama denk geldim ya keşke evlenmeden bunu netleştirseydim yada daha erken boşansaydım

Yaşınız gençmiş ya ben şimdi boşansam unutmasıydı birini bulmak tanımak cocuk yapmak zaman kaybı. Ya şansım hiç kalmazsa. Valla çok haklısınız öyle bencil ki sadece kendini düşünüyor denedik olmadı ben elimden geleni yaptım deyip vicdanını rahatlatıyor. Zorlama belki sakat olur diyor. Benide manipüle ediyor. İstiyosanda ayrıl diyor. Sonra ağlıyor senin üzülmene dayanamıyorum diyor çocuk yapalım diyorum sinirleniyor bağrıyor manyak falan mı ya ben anlamadım

İstemiyor işte. Senin yıllarını çalıyor. Calmista. Olumsuz düşünmeyin. Normal biri değil. Normal erkek böyle olmaz. Yumurta dondurun ve ayrılın.

İstemiyor işte. Senin yıllarını çalıyor. Calmista. Olumsuz düşünmeyin. Normal biri değil. Normal erkek böyle olmaz. Yumurta dondurun ve ayrılın.
Ocakta öyle yapıcam toplatıp dondurucam varmısın dıycem yok dıyecek kesın bosanıcam. Bide biz amerikada yaşıyoruz normalde burda evlıde degılız. Şimdi oraya git boşan bir sürü sorun. Bide 5 yıl türkiyeye gelmesini bekledim tüp bebek denemek için. 2.de vazgecti

Dondur ve boşan. Hiç düşünme kardeşim ya. Sorun değil. Bir şekilde bosaniliyor yani. Dert etme. Vazgecenden vazgeç amaan hayat kısa be... Ne hali varsa görsün. Dilerim Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı güzel evlatlar nasip eder.

Napıyım kafam dağlıyor ya psikolojim bozuldu evlatlık kabul etmez yumurta donasuonu bile kabul etmiyor. Ne biçim adama denk geldim ya keşke evlenmeden bunu netleştirseydim yada daha erken boşansaydım
Siz zaten geç bir yaşda evlenmişsiniz, bunu açık açık konuşmanız lazımdı , biraz pasif ve Altan alan bir insansınız galiba. Hep onun dediği , onun istediği zaman yapılmış.

Bizde de durumlar aynı sayılır bizde 1 buçuk yıldır evliyiz. 7 ay vajinismus tedavisi gördük. Ben artık çocuk istiyorum ama eşim istemiyor. Ne yapıcam bilemiyorum

Gayet açıkm
böyle bir adamdan çocuk yapmak sağlıklı bir kafanın alacağı karar değil. Kurtulun bir an önce

Siz zaten geç bir yaşda evlenmişsiniz, bunu açık açık konuşmanız lazımdı , biraz pasif ve Altan alan bir insansınız galiba. Hep onun dediği , onun istediği zaman yapılmış.
Evet çocuk yapalım diye hep alttan aldım sonuçta çocukta olmadı bidaha denemiyorda. Ayrılığa doğru gidecek bu iş bakalım. Sonra kafayı kırıp sperm bankasından sperm alıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…