• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar biz lüksemburgda yaşıyoruz. Ben doğma büyüme isviçreliyim eşim türkiyede doğmuş büyümüş buraya iş kurmak için gelmiş.

Biz iki yıl önce evlendik. Dürüst olmak gerekirse ben lükse ve alışverişe düşkün biriyim. Çalışıyorum ama diğer yandan kocam yine ev ihtiyacı kendi isteğim vs olur diye bana kart vermişti. Kocamla bu yüzden kavga ettik dün, bana cok sinirlendi bende ona cok sinirlendim ama bazı seyleri anlayamadim.

Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi. Ben cok kırıldım açıkçası

Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozu
Selam arkadaşlar biz lüksemburgda yaşıyoruz. Ben doğma büyüme isviçreliyim eşim türkiyede doğmuş büyümüş buraya iş kurmak için gelmiş.

Biz iki yıl önce evlendik. Dürüst olmak gerekirse ben lükse ve alışverişe düşkün biriyim. Çalışıyorum ama diğer yandan kocam yine ev ihtiyacı kendi isteğim vs olur diye bana kart vermişti. Kocamla bu yüzden kavga ettik dün, bana cok sinirlendi bende ona cok sinirlendim ama bazı seyleri anlayamadim.

Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi. Ben cok kırıldım açıkçası

Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozuk

Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozuk

Lüksemburg dediğin küçücük ülke, kaç defa gittim kaldım. Bu kadar alış veriş yapabilmek için bırak şehri her gün başka ülkelere de gitmeniz lazım. Ayrıca kocanız gerçeği söylemiş. Avrupa'da kimse alışveriş lüks düşkünü değildir. Bir tane alır ama en kalitelisini seçerler. Onlar üretir, orta-uzak doğulular sıraya girer kapışır o markaları.

Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim. Doğma büyüme Türkiyeli ama Lüksemburg'da şirket kuruyor, elemanları var ve karısına yüksek limitli kart veriyor.

Bence de trollsünüz.
Luksemburga gelip kaldiysaniz avrupada ulke degistirip gezmenin ne kadar kolay oldugunu da bilirdiniz bence asil troll sizsiniz ama neyse. Eşimin otomasyon sanayi ve yazilim şirketi var zaten sifirdan baslamadi trdeki isini once ingiltereye sonra buraya tasidi.

Avrupa da büyüyen bir insanın lükse düşkün olması çok normal. Ayrıca siz de çalışıyormuşsunuz . Sizin yaşam standartlarınızla eşinizin ki aynı değil. Keşke başta evlenmeseydiniz. Bence boşanın ikinizde rahat edin

Size para yettirebilmek için yapıyordur küsmeyiniz
Bana daha çok vakit gecirmek istemiyor gibi geliyor ne desem gecistiriyor beni hiç benim için cabalamiyor. Asil problem bu bence ama bu konudaki yanlisimi sanirim simdi daha iyi anliyorum

Luksemburga gelip kaldiysaniz avrupada ulke degistirip gezmenin ne kadar kolay oldugunu da bilirdiniz bence asil troll sizsiniz ama neyse. Eşimin otomasyon sanayi ve yazilim şirketi var zaten sifirdan baslamadi trdeki isini once ingiltereye sonra buraya tasidi.
Anlatma bnce 😅 hasetleniyoruz

Bana daha çok vakit gecirmek istemiyor gibi geliyor ne desem gecistiriyor beni hiç benim için cabalamiyor. Asil problem bu bence ama bu konudaki yanlisimi sanirim simdi daha iyi anliyorum
Bebek taklidi yapabiliyorum.
Eğer boyum ve kilom sorun olmayacaksa size anne diyebilir miyim ?
Lüksemburg'da yaşama hayalim var.

Bu noktada sadece aldatılma ihtimalinize mi takıldınız?Eşiniz sizin harcamalarınızdan ve destek olmamanızdan bıkmış.Anlatmaya çalışmış ama anlamamışsınız herhalde.Bence haklı da…

Ama sorun burda basliyor ben cekiduzen versem o vermiyicek ben böyle deyince diyoki sanane kazaniyorum yiyorum isine bak tersliyor beni o konuda dokundurmuyor kendine kafasina göre harciyor araba almalar puroya bir sürü para vermeler niye kendini hic gormuyor ona kiziyorum
Kendine şapır şupur size yarabbi şükür yani.
Ben sizi haklı buldum.
Ortak bir ekonomi planlaması yoksa ve rahat rahat hesapsızca takılıyorsa siz de öyle olmalısınız, üstüne çalışan kadınsınız.
Kendi kazancınız artı o karttan yine onun harcadığı kadar harcayamazsınız, bu zihniyetteki insan elindekinin yarısını vermez zaten size, az bir dilimini verir.
O yiyecek siz bakacaksınız, kendi maaşınız kadar yaşayıp ona sıfır yük olmanızı beklemiş herhalde.
Oldu paşam deseydiniz…

Ronaldo bile bezmiş bu durumdan😌.

Eklentiler

• Screenshot_20230428-133110_Facebook.jpg
    Screenshot_20230428-133110_Facebook.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 62
Çok zengin derdi valla beni aşar. Kafasına göre alınan arabalar, bilmem kaç çalışanın maaşını gömmeler. İkiniz de haklı olabilirsiniz. Afsfagaga
Di mi ?
Koluma pazardan bir çuval soğan taksam gelsem tüm komşular gömü buldum zanneder.
zengin olmak bence çok zor :D

Klasik türk erkeği her yerde aynı
Aynen.
Kadın vakur olsun, saçını süpürge etsin, elindekini yetirsin hatta arttırsın, zamanı gelince ‘al beyim ben biriktirdim dar günler için, sen bunu kullan’ deyip başını yere 40 derecelik açıyla paralel eğsin, giymesin giydirsin, her şeyi kocası daha iyi olsun diye yaşamasın etmesin.
Peh…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back