- Konu Sahibi morcopkutusu
Lüks ve alışverişe düşkün olduğunuz kadar, birazda evliliğinize düşkün olsaydınız, adam da size bunları söylemezdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem çalışıyorum diyor hem de eşim param için evlendin dedi diyor. Çözemedim :) Çalışan parası olan bi kadına hangi erkek bunu diyebilir. Maaşını cebe atan sırf koca parası yiyen hariç tabi :)güvenmiş işte neva
Kendine dediğiniz arabayı sizede almış oluyor. Yatırım birnevi. Adam limiti güvenip okadar vermiş hepsini harca diye mi vermiş.haksız tabi bana harcamam icin kart veriyorsa limitini ayarlamiyorsa buna karismasida sacma kendisi harcamalarini bana hic sormuyor beni hiç görmüyor bile gidiypr kendine araba aliyor ama ben onun eşi değilmiyim sormasi gerekmez mi maddi planlari beraber uapmamiz gerekmiyor mu
Ama sorun burda basliyor ben cekiduzen versem o vermiyicek ben böyle deyince diyoki sanane kazaniyorum yiyorum isine bak tersliyor beni o konuda dokundurmuyor kendine kafasina göre harciyor araba almalar puroya bir sürü para vermeler niye kendini hic gormuyor ona kiziyorumLükse düşkün olduğunuzu kabul ediyorsunuz zaten. Harcamalarınızdan şikayetçi ise eşiniz ve mutlu olmak istiyorsanız sözlerini dikkate alıp kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Yansıtma yapmış para için evlendin diyor ya kendisi ne için evlenmiş? seninle evlenerek vatandaşlık almış işleri yoluna koymuş şimdi bay bay diyorSelam arkadaşlar biz lüksemburgda yaşıyoruz. Ben doğma büyüme isviçreliyim eşim türkiyede doğmuş büyümüş buraya iş kurmak için gelmiş.
Biz iki yıl önce evlendik. Dürüst olmak gerekirse ben lükse ve alışverişe düşkün biriyim. Çalışıyorum ama diğer yandan kocam yine ev ihtiyacı kendi isteğim vs olur diye bana kart vermişti. Kocamla bu yüzden kavga ettik dün, bana cok sinirlendi bende ona cok sinirlendim ama bazı seyleri anlayamadim.
Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi. Ben cok kırıldım açıkçası
Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozuk
Ben de.Anladım.
İletişiminizde sıkıntı var gibiAma sorun burda basliyor ben cekiduzen versem o vermiyicek ben böyle deyince diyoki sanane kazaniyorum yiyorum isine bak tersliyor beni o konuda dokundurmuyor kendine kafasina göre harciyor araba almalar puroya bir sürü para vermeler niye kendini hic gormuyor ona kiziyorum
Kendi iraden yok mu? Durman gereken yeri bilmiyo musun koca kadınsın? Eve lazım al bulunsun diye vermiş git saç paraları diye vermemiş.İyide o bana kartı verdi harca diye limitini ayarlayabilirdi? Ben böyle deyincede daha çok sinirleniyor birde
Limiti bence siz de ayarlayabilirdiniz.İyide o bana kartı verdi harca diye limitini ayarlayabilirdi? Ben böyle deyincede daha çok sinirleniyor birde
Koca edindikten sonra karta erişmiş kadın böyle lüks hayata kendi bile şaşırmış ayarlayamamıştır limiti ablasıKendi iraden yok mu? Durman gereken yeri bilmiyo musun koca kadınsın? Eve lazım al bulunsun diye vermiş git saç paraları diye vermemiş.
Yeter artık görgüsüz kadın
Ay beni bı gülme tutar bu ne seviyeli hakaret
Allah da seni güldürsün hic gulecegim yoktuAmaaan boşa kız.
Birbirinizden kurtulun.
O da bulsun bi Avrupalı güzel yaşasın hayatını.
Sen de zengin koca bul gömmmmm kredi kartının dibine dibine dert ettiğin şeye bak
Çocuk musunuz da size limit belirlesin. Kocaman kadinsiniz, evinizin bütçesini bilmiyormusunuz ve ya nerede durulması gerektiğini. Bana da biri böyle dese cidden sinirlenirimİyide o bana kartı verdi harca diye limitini ayarlayabilirdi? Ben böyle deyincede daha çok sinirleniyor birde
Beni manipüle ettiğini düşünüyorum bana ilgi vermeyen kendisi sürekli iş iş dite disarida beni ne ariyor ne soruyor asil benimle sadece para icin gorusen o. İşi kötü gidince bile hic soylemiyor ki nerden bileyim kötü olduğunu sonra böyle şeyler diyor iste bana…Lüks ve alışverişe düşkün olduğunuz kadar, birazda evliliğinize düşkün olsaydınız, adam da size bunları söylemezdi.