Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam haklı güvenmiş vermiş kartı illa limiti çok diye çatır çatır harcamak mı lazım ? Ne güzel hayatlar var ya

Kendine dediğiniz arabayı sizede almış oluyor. Yatırım birnevi. Adam limiti güvenip okadar vermiş hepsini harca diye mi vermiş.

Allah yardımcısı olsun adamın ya..
İkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??

çok fakirim ulan konudan çıkıyorum,
bu kadar lüksü beynim kaldırmaz
soğan bile lüks mesela
ben lüks harcama derken o mücevher der ben sogan anlarsam vizyonsuzlugum bellli olur
kib bye
Hahaha dün ne yemek yapsam.yarina diye sordum.eşim dedi ki kıyma alsan da fırında tepsi kebabı yapsan yemeğe . Olur dedim . Et fiyatlarından habersiz kocam kıyma ne kadar dedi kilo fiyatının en aşağı 290 lira olduğunu duyunca bir gözleri falan büyüdü baştan dediği için de vazda geçemedi

Yansıtma yapmış para için evlendin diyor ya kendisi ne için evlenmiş? seninle evlenerek vatandaşlık almış işleri yoluna koymuş şimdi bay bay diyor
Bu karti oynadim vayy demek simdi oyle oldu dedi imali imali bakti. Bunu senden asla beklemezdim dedi

İkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??
Sen harcarken soruyormusun??

Adam nasıl iyi mi diye sordun mu kız aç mı tok mu su ister mi falan eve geldiğinde ?

Çıkar ilişkisiyle başladığın evliliğin karşının kendi çıkarını sağlaması sonucunda işte böyle b*ka sarar.

Lüksemburg dediğin küçücük ülke, kaç defa gittim kaldım. Bu kadar alış veriş yapabilmek için bırak şehri her gün başka ülkelere de gitmeniz lazım. Ayrıca kocanız gerçeği söylemiş. Avrupa'da kimse alışveriş lüks düşkünü değildir. Bir tane alır ama en kalitelisini seçerler. Onlar üretir, orta-uzak doğulular sıraya girer kapışır o markaları.

Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim. Doğma büyüme Türkiyeli ama Lüksemburg'da şirket kuruyor, elemanları var ve karısına yüksek limitli kart veriyor.

Bence de trollsünüz.

bacım sizin evlilik mokoko olmuş

Zor zamanlarini hic bana soylemedi kiiii eve duzgun geldigi yok iste herkes gidiyor o kaliyor ben calisayim gelirim diyor. Benle duzgun konusmuyor bile lafa gelince herseyi bizim için yapiyorum canim diyor ama biktim artık. Bu arada soyleki, evi ortak gecindiriyoruz ama agirlik onda o benim kazandigimin cok cok fazlasini kazaniyor. Zaten bende evde durmamak icin calisiyorum, hwrcamalarimin onu bu kadar sıktıgını tahmin etmemiwtim cunku benimle duzgun konustugu yok. Öyle işte :/

Lüksemburg çok zengin bir ülke ama.
Orda herkes markasız çanta bile kullanmaz.luks düşkünü değiller değil size lusk gelenler onlar için sıradan.
Audi nin altında araba yok orda.
Porche la geziyor millet
Bayan da ortama uyum sağlamış ne yapsın

Çocuk musunuz da size limit belirlesin. Kocaman kadinsiniz, evinizin bütçesini bilmiyormusunuz ve ya nerede durulması gerektiğini. Bana da biri böyle dese cidden sinirlenirim
Elbette hayir ama ben onu zora soktugumu bilmiyordum ki soylemiyordu oncedende bu konuda tartisma yasadik limiti dusurdu bu şekilde anlastik saniyordum ama yanilmisim

Size para yettirebilmek için yapıyordur küsmeyiniz

Çakma çantama bakıp sen de çantayım diye dolan ortalıkta kepaze dedim.
Köşeye geçti suan ağlıyor.

Siz de harcamalarınıza dikkat edin. Eşiniz diye her lüksünüzü karşılamak zorunda değil. Eşle birbirlerinin rahatsızlık duyduğu noktalarda anlayış gösterip davranışlarına dikkat ettikçe geçim oluyor.

Adam size kart verdi,güvendi limitsiz yaptı.Sizde hesapsız kitapsız harcama yaptınız öyle mi?
Kendi oto kontrolünüz yok mu?Birinin size illa dur demesi gerekmiyor,ev ekonomisi sadece erkekler ait değildir.Baska sorunlarınız nedir bilmem,bu konuda siz haksızsınız.......

Bence de boşanın. Böylece adam rahat.eder birikim yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…