- 13 Ağustos 2022
- 6.484
- 27.134
- 478
- Konu Sahibi morcopkutusu
-
İkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??Kendine dediğiniz arabayı sizede almış oluyor. Yatırım birnevi. Adam limiti güvenip okadar vermiş hepsini harca diye mi vermiş.
Allah yardımcısı olsun adamın ya..
Kocamın benim ayağıma neler yapacağını düşünemedim şimdi
Hahaha dün ne yemek yapsam.yarina diye sordum.eşim dedi ki kıyma alsan da fırında tepsi kebabı yapsan yemeğe . Olur dedim . Et fiyatlarından habersiz kocam kıyma ne kadar dedi kilo fiyatının en aşağı 290 lira olduğunu duyunca bir gözleri falan büyüdüçok fakirim ulan konudan çıkıyorum,
bu kadar lüksü beynim kaldırmaz
soğan bile lüks mesela
ben lüks harcama derken o mücevher der ben sogan anlarsam vizyonsuzlugum bellli olur
kib bye
Bu karti oynadim vayy demek simdi oyle oldu dedi imali imali bakti. Bunu senden asla beklemezdim dediYansıtma yapmış para için evlendin diyor ya kendisi ne için evlenmiş? seninle evlenerek vatandaşlık almış işleri yoluna koymuş şimdi bay bay diyor
nerde benim kocişimin kartı!!! Hemen trendyoldaki favorilerimi almalıyım saf mıyım neyim ay sonunu düşünüyorumKoca edindikten sonra karta erişmiş kadın böyle lüks hayata kendi bile şaşırmış ayarlayamamıştır limiti ablası
Sen harcarken soruyormusun??İkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??
bacım sizin evlilik mokoko olmuşİkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??
Zor zamanlarini hic bana soylemedi kiiii eve duzgun geldigi yok iste herkes gidiyor o kaliyor ben calisayim gelirim diyor. Benle duzgun konusmuyor bile lafa gelince herseyi bizim için yapiyorum canim diyor ama biktim artık. Bu arada soyleki, evi ortak gecindiriyoruz ama agirlik onda o benim kazandigimin cok cok fazlasini kazaniyor. Zaten bende evde durmamak icin calisiyorum, hwrcamalarimin onu bu kadar sıktıgını tahmin etmemiwtim cunku benimle duzgun konustugu yok. Öyle işte :/Adamın söyledikleri doğruysa kendinizde de hata arayın. Adamın zor zamanlarında manevi destek oldunuz mu mesela? Ya da durumu zaten kötü bari ben harcamalarımı kısayım bunalmasın diye düşündünüz mü? Bunlar önemli konular. İyi günde de kötü günde de anlayışlı olmalısınız. Belki şuan da işleri kötü gidiyor ve bu patlama noktası oldu?
Bir de şunu merak ettim evin geçimini ortak mı sağlıyorsunuz? Yoksa tüm maddi yük onda mı?
teendyol mu ığğğ ne kadar fakirsiniznerde benim kocişimin kartı!!! Hemen trendyoldaki favorilerimi almalıyım saf mıyım neyim ay sonunu düşünüyorum
Lüksemburg çok zengin bir ülke ama.Lüksemburg dediğin küçücük ülke, kaç defa gittim kaldım. Bu kadar alış veriş yapabilmek için bırak şehri her gün başka ülkelere de gitmeniz lazım. Ayrıca kocanız gerçeği söylemiş. Avrupa'da kimse alışveriş lüks düşkünü değildir. Bir tane alır ama en kalitelisini seçerler. Onlar üretir, orta-uzak doğulular sıraya girer kapışır o markaları.
Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim. Doğma büyüme Türkiyeli ama Lüksemburg'da şirket kuruyor, elemanları var ve karısına yüksek limitli kart veriyor.
Bence de trollsünüz.
Elbette hayir ama ben onu zora soktugumu bilmiyordum ki soylemiyordu oncedende bu konuda tartisma yasadik limiti dusurdu bu şekilde anlastik saniyordum ama yanilmisimÇocuk musunuz da size limit belirlesin. Kocaman kadinsiniz, evinizin bütçesini bilmiyormusunuz ve ya nerede durulması gerektiğini. Bana da biri böyle dese cidden sinirlenirim
Size para yettirebilmek için yapıyordur küsmeyinizBeni manipüle ettiğini düşünüyorum bana ilgi vermeyen kendisi sürekli iş iş dite disarida beni ne ariyor ne soruyor asil benimle sadece para icin gorusen o. İşi kötü gidince bile hic soylemiyor ki nerden bileyim kötü olduğunu sonra böyle şeyler diyor iste bana…
Çakma çantama bakıp sen de çantayım diye dolan ortalıkta kepaze dedim.Lüksemburg çok zengin bir ülke ama.
Orda herkes markasız çanta bile kullanmaz.luks düşkünü değiller değil size lusk gelenler onlar için sıradan.
Audi nin altında araba yok orda.
Porche la geziyor millet
Bayan da ortama uyum sağlamış ne yapsın
Selam arkadaşlar biz lüksemburgda yaşıyoruz. Ben doğma büyüme isviçreliyim eşim türkiyede doğmuş büyümüş buraya iş kurmak için gelmiş.
Biz iki yıl önce evlendik. Dürüst olmak gerekirse ben lükse ve alışverişe düşkün biriyim. Çalışıyorum ama diğer yandan kocam yine ev ihtiyacı kendi isteğim vs olur diye bana kart vermişti. Kocamla bu yüzden kavga ettik dün, bana cok sinirlendi bende ona cok sinirlendim ama bazı seyleri anlayamadim.
Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi. Ben cok kırıldım açıkçası
Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?