Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Luksemburga gelip kaldiysaniz avrupada ulke degistirip gezmenin ne kadar kolay oldugunu da bilirdiniz bence asil troll sizsiniz ama neyse. Eşimin otomasyon sanayi ve yazilim şirketi var zaten sifirdan baslamadi trdeki isini once ingiltereye sonra buraya tasidi.

Avrupa da büyüyen bir insanın lükse düşkün olması çok normal. Ayrıca siz de çalışıyormuşsunuz . Sizin yaşam standartlarınızla eşinizin ki aynı değil. Keşke başta evlenmeseydiniz. Bence boşanın ikinizde rahat edin

Size para yettirebilmek için yapıyordur küsmeyiniz
Bana daha çok vakit gecirmek istemiyor gibi geliyor ne desem gecistiriyor beni hiç benim için cabalamiyor. Asil problem bu bence ama bu konudaki yanlisimi sanirim simdi daha iyi anliyorum

Anlatma bnce hasetleniyoruz

Bana daha çok vakit gecirmek istemiyor gibi geliyor ne desem gecistiriyor beni hiç benim için cabalamiyor. Asil problem bu bence ama bu konudaki yanlisimi sanirim simdi daha iyi anliyorum
Bebek taklidi yapabiliyorum.
Eğer boyum ve kilom sorun olmayacaksa size anne diyebilir miyim ?
Lüksemburg'da yaşama hayalim var.

Bu noktada sadece aldatılma ihtimalinize mi takıldınız?Eşiniz sizin harcamalarınızdan ve destek olmamanızdan bıkmış.Anlatmaya çalışmış ama anlamamışsınız herhalde.Bence haklı da…

Kendine şapır şupur size yarabbi şükür yani.
Ben sizi haklı buldum.
Ortak bir ekonomi planlaması yoksa ve rahat rahat hesapsızca takılıyorsa siz de öyle olmalısınız, üstüne çalışan kadınsınız.
Kendi kazancınız artı o karttan yine onun harcadığı kadar harcayamazsınız, bu zihniyetteki insan elindekinin yarısını vermez zaten size, az bir dilimini verir.
O yiyecek siz bakacaksınız, kendi maaşınız kadar yaşayıp ona sıfır yük olmanızı beklemiş herhalde.
Oldu paşam deseydiniz…

Çok zengin derdi valla beni aşar. Kafasına göre alınan arabalar, bilmem kaç çalışanın maaşını gömmeler. İkiniz de haklı olabilirsiniz. Afsfagaga
Di mi ?
Koluma pazardan bir çuval soğan taksam gelsem tüm komşular gömü buldum zanneder.
zengin olmak bence çok zor

Klasik türk erkeği her yerde aynı
Aynen.
Kadın vakur olsun, saçını süpürge etsin, elindekini yetirsin hatta arttırsın, zamanı gelince ‘al beyim ben biriktirdim dar günler için, sen bunu kullan’ deyip başını yere 40 derecelik açıyla paralel eğsin, giymesin giydirsin, her şeyi kocası daha iyi olsun diye yaşamasın etmesin.
Peh…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…