- 28 Nisan 2023
- 16
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi morcopkutusu
-
Gerçekten sadece para mı tek derdiniz ?şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi.
Sen niye kırıldın? Adama bankamatik muamelesi yapmasaydınSelam arkadaşlar biz lüksemburgda yaşıyoruz. Ben doğma büyüme isviçreliyim eşim türkiyede doğmuş büyümüş buraya iş kurmak için gelmiş.
Biz iki yıl önce evlendik. Dürüst olmak gerekirse ben lükse ve alışverişe düşkün biriyim. Çalışıyorum ama diğer yandan kocam yine ev ihtiyacı kendi isteğim vs olur diye bana kart vermişti. Kocamla bu yüzden kavga ettik dün, bana cok sinirlendi bende ona cok sinirlendim ama bazı seyleri anlayamadim.
Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi. Ben cok kırıldım açıkçası
Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozuk
Eve düzgün geldiği yokki işim de işim diyor asıl benimle konuşmayan ilgi göstermeyen o kendisini hiç söylemiyor beni manipüle etmeye çalışıyorİşleri kötüye gidiyordur destek ol
Aslinda hayir neden öyle düşündü bilmiyorum konuyu saptırıyor bence bir sürü problemimiz var mesela ilişkimize hiç değer vermiyor gibi hissediyorumGerçekten sadece para mı tek derdiniz ?
İyide o bana kartı verdi harca diye limitini ayarlayabilirdi? Ben böyle deyincede daha çok sinirleniyor birdeSen niye kırıldın? Adama bankamatik muamelesi yapmasaydın
Niye troll olsun ki niye böyle bir şey yapayimBoşan adam kurtulsun.
Trollüceden hallice gibi ama bakalım..
Demediniz mi ben de çalışıyorum işim var senin parana mı güvendim diyeAslinda hayir neden öyle düşündü bilmiyorum konuyu saptırıyor bence bir sürü problemimiz var mesela ilişkimize hiç değer vermiyor gibi hissediyorum
Ben de çalışıyorum dedim ama kazandıgından fazlasini yiyorsun birde cocuk düşünüyoruz felan dedi laf yetistiremedim ozetleDemediniz mi ben de çalışıyorum işim var senin parana mı güvendim diye
Farzedelim ki trol değilsin..Niye troll olsun ki niye böyle bir şey yapayim
Ayarlamasına gerek yok ki çocuk değilsiniz neye ihtiyacınız var ona göre alışveriş yaparsınızİyide o bana kartı verdi harca diye limitini ayarlayabilirdi? Ben böyle deyincede daha çok sinirleniyor birde
az boşan da semerini ye derdi nenem olsaBen de çalışıyorum dedim ama kazandıgından fazlasini yiyorsun birde cocuk düşünüyoruz felan dedi laf yetistiremedim ozetle
haksız tabi bana harcamam icin kart veriyorsa limitini ayarlamiyorsa buna karismasida sacma kendisi harcamalarini bana hic sormuyor beni hiç görmüyor bile gidiypr kendine araba aliyor ama ben onun eşi değilmiyim sormasi gerekmez mi maddi planlari beraber uapmamiz gerekmiyor muFarzedelim ki trol değilsin..
Adam haksız mı sence dediklerinde dediği gibi biriysen eğer??
güvenmiş işte nevaDemediniz mi ben de çalışıyorum işim var senin parana mı güvendim diye
Lükse düşkün olduğunuzu kabul ediyorsunuz zaten. Harcamalarınızdan şikayetçi ise eşiniz ve mutlu olmak istiyorsanız sözlerini dikkate alıp kendinize çeki düzen vermelisiniz.Ben de çalışıyorum dedim ama kazandıgından fazlasini yiyorsun birde cocuk düşünüyoruz felan dedi laf yetistiremedim ozetle
Amaaan boşa kız.haksız tabi bana harcamam icin kart veriyorsa limitini ayarlamiyorsa buna karismasida sacma kendisi harcamalarini bana hic sormuyor beni hiç görmüyor bile gidiypr kendine araba aliyor ama ben onun eşi değilmiyim sormasi gerekmez mi maddi planlari beraber uapmamiz gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?