Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Evet bende kesin nerden biliyorsunuz psikiyatrist olmadığımı falan yazarsınız diye beklemiştim. Yorumunuzu beğenmedim diye misilleme yapmak da ne biliyim... iyi günleeerrr
sizi tanımam ve misilleme yapmak belki sizin işiniz olabilir ama benim değil.alakasız bir şekilde sizinle yazı dalaşına girecek biri de değilim. size de iyi günler

Umarım gerçekten çok zor çünkü . kusura bakma bu konuda çok hassasım çocuğuma zarar gelmesin aman düşmesin aman bı yerini kirmasin diye bı dakka yanlız bırakmadıgim için .sen ne istiyosun bu çocuktan ruh hastası serbest bırak diyen bile oldu bana . oysaki bende isterdim oğlumu daha serbest bırakayım ama korkuyorum işte bişi olur diye korkuyorum takintili vs bu sözleri çok duydum .buaralar durumum dahada kötulesti psikyatriye gorunmem gerekiyor sadece dua edin yeter bizde çok büyük savaş içindeyiz malesef

Bizim de işyerinde bir arkadas böyle ,çok ta sevilen sayılan biridir.Mantikla işin alakası yok.Hani arası da pis o zaman onu niye kullanıyorsun gibi cümleler onlara pek işlemiyor.
Ben sadece şunu soyleyecegim ,bu arkadaşımda ilaç tedavisi görüyor ,doktor ilaçların etkisini çok uzun sürede göstereceğini söylüyordu ona da ,bir yıl gibi biseydi sanırım ,ben de şaşırmıştım.
Daha iyi oluyorlar ,ama strese girince artış gösteriyor.Bu dönemlerde üstüne gitmemek lazim.Umarim ikiniz içinde en iyisi olur.

Canım sen suyuna gidiyorsun şahsen ben yapamam her gün belki duş almıcam askeriye mi burası? Benim evim en rahat ettiğim yer olmalı siz de eşinize hayır duş almıcam deseniz kıyamet kopar burnunuzdan getirir ya da çat kapı annenler eve gelsin bakalım neler olacak? Valla öyle bir dünya yok bende titiz bir insanım ama canım nasıl isterse öyle olur. Halam zaten iyice coştu kimseyle de görüşmüyor gerçekten okbli olmak çok büyük bir sorun

Bu arada canım hiç öyle düşünme o işler belli olmaz bende adetlerim düzensizdi olamam falan diyordum ilk ay ovülasyon testiyle hamile kaldım menopoza girmediğin sürece sorun yok kaldı ki 20 yaşında da bunu yaşayabilirsin

İnşallah sizlerle dertleşmek çok güzel, teşekkür ediyorum

Tepkilerini kestiremiyorum, kötü olursa diye korkuyorum bu dedikleriniz benim de aklıma geliyor ama çekiniyorum

Teşekkür ederim

Kusur olurmu hiç öyle düşünme sakın,çocuk için bu kadar korku ve endişe içindeysen senin ve evladının yaşamınıda ciddi bir şekilde etkileyecektir.
Bu kadar tedirgin olmaya hiç gerek yok,elbette anne olarak koruyup kollayacaksın buda annelik içgüdüsü sadece.
Oysaki biraz daha relax olup çocuk bu düşe kalka büyüyecek demeyi başarabilirsen hem sen hemde çocuğun daha sağlıklı olursunuz.
Hemde ilerideki yıllarda çocuğun daha özgüvenli olacaktır,arkasından koşan tedirgin bir annesi olmadığını bilmesi lazım.

Bu adam okulda çocuklara neler yapiyodur şuan tüylerim ürperdi
Onun kendinden başka kimseye zararı yoktur. Evde sadece bana yapar o da birlikte aynı evi Paylaştığımız için. Dışarı da kimseye karışmaz, o kadar bilinçsiz değil aksine onlar gibi olmak için çabalar ve de daha önce dediğim gibi dışarıda normaldir kendi de her şeye dokunur ve oturur. Onun derdi kendi evi ile. Galiba tam okumadınız benim yazdıklarımı okursanız sevinirim.

Bu adam okulda çocuklara neler yapiyodur şuan tüylerim ürperdi
Bu arada hali ile nasıl eğitim veriyor diye düşünüyorsanız şöyle söyleyim, bu hastalığı hiç bir şekilde eğitimini etkilemiyor. Aksine işinde daha başarılı olmak için çabalar ve kendini geliştirir. Her zaman daha fazla nasıl yararlı olabilirim çocuklara diye düşünür. Eğitim de sıradanlıktan yana değildir. Okul dışı Geziler, gözlemler, gibi etkinliklere daha çok yer verir. Yenilikçi bir eğitim anlayışı vardır, öyle oturduğu yerden eğitim vermez. Daha derine inersek bulunduğumuz yerde ki en tutulan öğretmenlerden biridir eşim. Velileri de öğrencileri de her zaman çok çok mennun kalmışlardır. Eğitimini hakkı ile yapan ve her zaman öncelikle çocukları düşünen birisidir.evet zorlandığı yerler oluyor ama bunları hiçbir zaman çocuklara yansıtmadı bunu söyler hep aksine hissettirmemek için elinden geldiğince normal davranır. Bunları eşim olduğu için söylemedim, sadece kafalardaki soru işaretleri için yazdım. Ama yorum yaparken üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim ve bu onun elinde olan bişey değil umarım böyle bişey başınıza gelmez çünkü ancak yaşayan anlayabiliyor.

Üslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum vesselam evine ailesi dahil hic kimseyi kabul etmeyen bir adam neticede Öğretmen olduğunu söylemişsiniz bende herkes gibi aklima ilk geleni söyledim. nasil bir öğretmen olduğuyla ilgili bir eleştiri yapmadım zaten dikkatinizi çekerim aynı titizliği sınıfta da uyguluyormu diye merak ettim. Allah şifa versin ne diyelim

Bu şey değil mi ya masumlar apartmanı. ins diziden etkilenip falan açtığınız bı konudur gercek olduğuna inanmak istemiyorum

Eşiniz hem kendisini hem de sizi yorduğu gibi hayatınızı da zorlaştırıyor çok zor Allah yardımcınız olsun .. Bunu kendisi öncelikle kafada bitirmesi lazım sonuçta ev bu yaşanılan bir yer kirlenir de tozlanır da hayat böyle geçmez ..
Dilerim en kısa zamanda düzelir ...

Haklısınız. Düşününce size başta söylememiş bu büyük ayıp. Size evlenmeden bunu söylemesi gerekiyordu. Özür dilerim sizi incitecek söz söylediğim için. Eğer eşiniz tedaviye kendini vermezse iyileşemez zaten. Onun da fedakarlık yapması lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Asla böyle bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz. Ne kadar çabaladığınız ortada. Artık eşiniz çabalayacak sıra onda. Sizi kaybetmek istemiyorsa düzelmek zorunda.

Allahım ne kadar naif ve ne kadar iyi kalplisiniz yazdiklarinizdab temennilerinizden belli. Ne kadar belli anlattıklarınizdan öyle olduğunuz. Şaka gibi celisiyorsunuz yazdiklariniz ile.
Haklısınız siz de. Çeliştiğim ortada. İyi kalpli ya da naif falan değil okbliler. Herkesin mizacı kendine. Öyle genelleyerek hata ettim. Kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…