sizi tanımam ve misilleme yapmak belki sizin işiniz olabilir ama benim değil.alakasız bir şekilde sizinle yazı dalaşına girecek biri de değilim. size de iyi günlerEvet bende kesin nerden biliyorsunuz psikiyatrist olmadığımı falan yazarsınız diye beklemiştim. Yorumunuzu beğenmedim diye misilleme yapmak da ne biliyim... iyi günleeerrr
Umarım gerçekten çok zor çünkü . kusura bakma bu konuda çok hassasım çocuğuma zarar gelmesin aman düşmesin aman bı yerini kirmasin diye bı dakka yanlız bırakmadıgim için .sen ne istiyosun bu çocuktan ruh hastası serbest bırak diyen bile oldu bana . oysaki bende isterdim oğlumu daha serbest bırakayım ama korkuyorum işte bişi olur diye korkuyorum takintili vs bu sözleri çok duydum .buaralar durumum dahada kötulesti psikyatriye gorunmem gerekiyor sadece dua edin yeterSevgili karpuz,benim örnek verdiğim bayanın hayatını neden kendine pay ettin ki,tahmin ediyorum zor bir hayat olduğunu.
Böyle bir sıkıntıyla yaşamak tedirgin olmak,aileyi de zora sokuyordur.
Asla kimseyi kırmak yada yerden yere vurmak gibi düşüncem olamaz.
Umarım senin gibi bu durumda olanlar bir an önce bu kaygıdan kurtulur yoksa hayatınız boyuncs böyle yaşamak zor olur.
Beniasla veasla yanlış anlamanı istemem güzel kardeşim.
Canım sen suyuna gidiyorsun şahsen ben yapamam her gün belki duş almıcam askeriye mi burası? Benim evim en rahat ettiğim yer olmalı siz de eşinize hayır duş almıcam deseniz kıyamet kopar burnunuzdan getirir ya da çat kapı annenler eve gelsin bakalım neler olacak? Valla öyle bir dünya yok bende titiz bir insanım ama canım nasıl isterse öyle olur. Halam zaten iyice coştu kimseyle de görüşmüyor gerçekten okbli olmak çok büyük bir sorunTabiki tanışma faslı falan oldu. Tanışma faslından ziyade biz zaten 1,5 yıl görüştük. 1,5 yıl sonunda söz oldu 2 ay sonrasında düğün Ama dediğim gibi dışarıda normal zaten eve girerken sıkıntı başlıyor. Evlerine görüşürken gitmedim zaten sadece bir kere nişanlı iken gittim o kadar. Tabiki farkettiğim şeyler vardı ama bana hep geçecek dedi önemli değil dedi bir de çoğu şeyde normal davranıyordu. Annemler konusuna gelince eğer ki bir kaç ay içinde düzelme olmazsa onlar zaten herşeyi bilecek halanızın takıntısı eşimden farklı bişey bence
Bu arada canım hiç öyle düşünme o işler belli olmaz bende adetlerim düzensizdi olamam falan diyordum ilk ay ovülasyon testiyle hamile kaldım menopoza girmediğin sürece sorun yok kaldı ki 20 yaşında da bunu yaşayabilirsinFikirleriniz için teşekkür ediyorum. Doğru söylüyorsunuz belki yaşımdan dolayı çocuğum olması zor olacak burası da var, hadi herşey düzelsin diye beklesem belki sonra da çocuk için tedavi süreci gerekecek bu süreci de düşünüyorum. Dediğiniz gibi çocuk hemen olmuyor hele ki benim yaşlarımda yani çok çıkmazdayım hep düşünüyorum bunları geceleri uykularım kaçıyor düşünmekten çünkü kendi elimde olan bişey değil bir başkasının çabalamasına bağlı benim hayatım da benden kaynaklanan birşey olsaydı emin olun şimdiye kadar bişeyler başarmıştım ama benim elimde değil.
Allah yardımcınız olsunBöyle olacağını bilsem evlenir miydim
İnşallah sizlerle dertleşmek çok güzel, teşekkür ediyorumBu arada canım hiç öyle düşünme o işler belli olmaz bende adetlerim düzensizdi olamam falan diyordum ilk ay ovülasyon testiyle hamile kaldım menopoza girmediğin sürece sorun yok kaldı ki 20 yaşında da bunu yaşayabilirsin
Tepkilerini kestiremiyorum, kötü olursa diye korkuyorum bu dedikleriniz benim de aklıma geliyor ama çekiniyorumCanım sen suyuna gidiyorsun şahsen ben yapamam her gün belki duş almıcam askeriye mi burası? Benim evim en rahat ettiğim yer olmalı siz de eşinize hayır duş almıcam deseniz kıyamet kopar burnunuzdan getirir ya da çat kapı annenler eve gelsin bakalım neler olacak? Valla öyle bir dünya yok bende titiz bir insanım ama canım nasıl isterse öyle olur. Halam zaten iyice coştu kimseyle de görüşmüyor gerçekten okbli olmak çok büyük bir sorun
Teşekkür ederimBizim de işyerinde bir arkadas böyle ,çok ta sevilen sayılan biridir.Mantikla işin alakası yok.Hani arası da pis o zaman onu niye kullanıyorsun gibi cümleler onlara pek işlemiyor.
Ben sadece şunu soyleyecegim ,bu arkadaşımda ilaç tedavisi görüyor ,doktor ilaçların etkisini çok uzun sürede göstereceğini söylüyordu ona da ,bir yıl gibi biseydi sanırım ,ben de şaşırmıştım.
Daha iyi oluyorlar ,ama strese girince artış gösteriyor.Bu dönemlerde üstüne gitmemek lazim.Umarim ikiniz içinde en iyisi olur.
Umarım gerçekten çok zor çünkü . kusura bakma bu konuda çok hassasım çocuğuma zarar gelmesin aman düşmesin aman bı yerini kirmasin diye bı dakka yanlız bırakmadıgim için .sen ne istiyosun bu çocuktan ruh hastası serbest bırak diyen bile oldu bana . oysaki bende isterdim oğlumu daha serbest bırakayım ama korkuyorum işte bişi olur diye korkuyorum takintili vs bu sözleri çok duydum .buaralar durumum dahada kötulesti psikyatriye gorunmem gerekiyor sadece dua edin yeterbizde çok büyük savaş içindeyiz malesef
Onun kendinden başka kimseye zararı yoktur. Evde sadece bana yapar o da birlikte aynı evi Paylaştığımız için. Dışarı da kimseye karışmaz, o kadar bilinçsiz değil aksine onlar gibi olmak için çabalar ve de daha önce dediğim gibi dışarıda normaldir kendi de her şeye dokunur ve oturur. Onun derdi kendi evi ile. Galiba tam okumadınız benim yazdıklarımı okursanız sevinirim.Bu adam okulda çocuklara neler yapiyodur şuan tüylerim ürperdi
Bu arada hali ile nasıl eğitim veriyor diye düşünüyorsanız şöyle söyleyim, bu hastalığı hiç bir şekilde eğitimini etkilemiyor. Aksine işinde daha başarılı olmak için çabalar ve kendini geliştirir. Her zaman daha fazla nasıl yararlı olabilirim çocuklara diye düşünür. Eğitim de sıradanlıktan yana değildir. Okul dışı Geziler, gözlemler, gibi etkinliklere daha çok yer verir. Yenilikçi bir eğitim anlayışı vardır, öyle oturduğu yerden eğitim vermez. Daha derine inersek bulunduğumuz yerde ki en tutulan öğretmenlerden biridir eşim. Velileri de öğrencileri de her zaman çok çok mennun kalmışlardır. Eğitimini hakkı ile yapan ve her zaman öncelikle çocukları düşünen birisidir.evet zorlandığı yerler oluyor ama bunları hiçbir zaman çocuklara yansıtmadı bunu söyler hep aksine hissettirmemek için elinden geldiğince normal davranır. Bunları eşim olduğu için söylemedim, sadece kafalardaki soru işaretleri için yazdım. Ama yorum yaparken üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim ve bu onun elinde olan bişey değil umarım böyle bişey başınıza gelmez çünkü ancak yaşayan anlayabiliyor.Bu adam okulda çocuklara neler yapiyodur şuan tüylerim ürperdi
Üslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum vesselamBu arada hali ile nasıl eğitim veriyor diye düşünüyorsanız şöyle söyleyim, bu hastalığı hiç bir şekilde eğitimini etkilemiyor. Aksine işinde daha başarılı olmak için çabalar ve kendini geliştirir. Her zaman daha fazla nasıl yararlı olabilirim çocuklara diye düşünür. Eğitim de sıradanlıktan yana değildir. Okul dışı Geziler, gözlemler, gibi etkinliklere daha çok yer verir. Yenilikçi bir eğitim anlayışı vardır, öyle oturduğu yerden eğitim vermez. Daha derine inersek bulunduğumuz yerde ki en tutulan öğretmenlerden biridir eşim. Velileri de öğrencileri de her zaman çok çok mennun kalmışlardır. Eğitimini hakkı ile yapan ve her zaman öncelikle çocukları düşünen birisidir.evet zorlandığı yerler oluyor ama bunları hiçbir zaman çocuklara yansıtmadı bunu söyler hep aksine hissettirmemek için elinden geldiğince normal davranır. Bunları eşim olduğu için söylemedim, sadece kafalardaki soru işaretleri için yazdım. Ama yorum yaparken üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim ve bu onun elinde olan bişey değil umarım böyle bişey başınıza gelmez çünkü ancak yaşayan anlayabiliyor.
Haklısınız. Düşününce size başta söylememiş bu büyük ayıp. Size evlenmeden bunu söylemesi gerekiyordu. Özür dilerim sizi incitecek söz söylediğim için. Eğer eşiniz tedaviye kendini vermezse iyileşemez zaten. Onun da fedakarlık yapması lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Asla böyle bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz. Ne kadar çabaladığınız ortada. Artık eşiniz çabalayacak sıra onda. Sizi kaybetmek istemiyorsa düzelmek zorunda.Neden yazıklar olsunmuş bana, 2 yıldır Onun hayatını onun kurallarını yaşadığım için mi?, kendi hayatımdan kendimden vazgeçtiğim için mi?, onun için belki de dünyada tadabileceğim en güzel duygu olan annelik hakkımın elimden alındığı için mi? Evet gerçekten yazıklar olsunmuş bana. Ne kadar kötü bir insanmışım. Doğru bu elinde olan bişey değil ama ben bu durumda olsa idim Bir başkasının sorumluluğuna girmezdim bu vebal altında kalınan bişey. Ne yapayım peki şimdi; bir kere yaşadığımız bu hayatı, kendi hayatımı hiçe sayıp, kendimden ailemden vazgeçip, annelik şansımı elimin tersiyle itip onun yanında mı olayım? Peki bunu yaptığımda benim yanımda kim olacak. Ben nasıl kendimi ayakta tutucam Bana yaşlandığımda pişmanlık duygusunu yaşatmayacak biri olacak mı? Siz bana bu söyleminizle hayatınızdan vazgeçin diyorsunuz. İntihar etmek gibi bişey bu. Ben zaten onun yanında oldum hala da yanındayım benim vicdanım bu konuda rahat iyileşmesi için çareler arıyorum ama artık Düzelmezse umudum kalmazsa tabiki kendi hayatıma öncelik vericem bu benim en doğal hakkım, tek yaşanılabilir hakkımm
Haklısınız siz de. Çeliştiğim ortada. İyi kalpli ya da naif falan değil okbliler. Herkesin mizacı kendine. Öyle genelleyerek hata ettim. Kusuruma bakmayın.Allahım ne kadar naif ve ne kadar iyi kalplisiniz yazdiklarinizdab temennilerinizden belli. Ne kadar belli anlattıklarınizdan öyle olduğunuz. Şaka gibi celisiyorsunuz yazdiklariniz ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?