Kocamın iş yerindeki kız

Böyle konularda insanlar sayfalarca iyi niyetleriyle yol göstermeye çalışıyorlar ama konu Sahiplerinde bir hareketlenme olmuyor giriş gelişme ve kapanış
O yüzden üzülmüyorum artık herkes kendi eliyle yapıyor kendine

Öyle bir şey varsa bütün dünya beni siksin dedi. Sadece bu zamana kadar bu şekilde oturma olunca birden farklı bir şey yapamıyor şimdi onlarca küfür geçiyor aklımdan içimden sövüyorum
Eşinizin ettiği küfürü direk yazmanıza gerek yok, nokta koyun banlanırsınız. Adamın söylediği bütün bahaneleri siz de bize iletiyorsunuz. Siz 20 li yaşlarda erkek iş arkadaşınızla cilveleşseniz, ama napim kendisi gelip yanıma oturuyor demeye devam etseydiniz, mmm uzatarak yav..ak yav..ak yazışsaydınız iki çocuğun velayetini alıp koymuştu sizi kapıya. Toplumda yaşamanın kuralları var, evli barklı adam sabah gözünü açıp çocuğuyla kendinin fotoğrafını gönderemez. 2 ahlaksız birbirini bulmuş ama biri daha uyanık. Biri şu herifi biraz pohpohlayım da kendini bir şey sansın işim falan düşer kafasında, diğeri de ya hala taş gibiyim kızların dibi düşüyor hayalinde. Başka bir kafa da çocuğum var napim söz verdi o kızın yanına oturmuycakmış diye kendini avutuyor. Sanki tüm mesele yan yana oturmak. Oynaşma fırsatı bulunca oynaşan, mayası bozuk, karaktersiz bir adam değil sanki mesele.

Çalışmayan, boynuz üstüne boynuz takan ve ama napim kolay değil çocuk var diyenler konu açmasın. Yönetimden talep ediyorum üyeler tarafından oylama yapılsın. Bu ne ya, sevgi saygı bilmeyen, aldatan, küfreden, boşa yeminler eden adamları savunanlardan gına geldi yetti. Altın kural, boşanmaya niyetin yoksa zinhar ayrılmayacaksan kurcalama. Her gün ama her gün mü serviste 2 kişilik boş yer oluyor ve bunlar yan yana düşüyor? Yan koltuğa başkası oturmasın diye eşya koyuyor olmasınlar? Çocuğunun üstüne yemin edenler var haberiniz olsun. Bu kadar olaya rağmen hala karısı görüntülü arayınca açmayan, oyun oyuyorum diye bahane üreten adam söz vermişmiş. Ya çocukların başına bir şey gelse, ya siz fenalaşsanız gözünüz kararsa, ya düşüp kalsanız banyoda? En iyisi 112 ya da itfaiyeyi arayın, onlar telefona cevap veriyor.

İşyerinde de oynuyormuş arkadaşları bile arayınca açmıyormuş. Millet işsiz geziyor bunalıma giriyor ama bazı paşazadeler çalışmak yerine gönlünce oyun oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…