• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

İş çıkışi bütün arkadaşlar servis gelene kadar muhabbet ediyorlarmış. Servis gelince önce eşim biniyormuş sonra da kiz biniyormus yanına oturuyormuş kız önce indiği için. Kızdan sonr abin baska yere geç otur diyorum odadan çıkıp gidiyor beni dinlemiyor
Her sabah canım cicim diyerek iş arkadaşını uyandıran, gün içinde defalarca mesajlasip halini hatrini soran, gerektiğinden şoförlüğünü yapan bir centilmen nasıl oluyor da servise hanım meslektasindan önce biniyor? Hiç yakıştıramadım 😂 Sizi niye dinlesin ki? Adamın keyfi yerinde, siz umurunda değilsiniz...

Daha dün evde yakalaninca sen nasil istersen öyle yapicam karicim yanlış anladın valla bişey yok söz dikkat edicem diye yeminler eden adam bugün kız dizdize yanında otururken size küfür edip kapı orda diyor....Sizce bu ne anlama geliyor?
Öyle bir şey varsa bütün dünya beni siksin dedi. Sadece bu zamana kadar bu şekilde oturma olunca birden farklı bir şey yapamıyor şimdi onlarca küfür geçiyor aklımdan içimden sövüyorum

İş çıkışi bütün arkadaşlar servis gelene kadar muhabbet ediyorlarmış. Servis gelince önce eşim biniyormuş sonra da kiz biniyormus yanına oturuyormuş kız önce indiği için. Kızdan sonr abin baska yere geç otur diyorum odadan çıkıp gidiyor beni dinlemiyor
Hiç centilmen değilmiş. Sizi dinlemeyen bir adamla bu konuyu konuşup daha fazla yüz göz olmayın bence. Adam size küfretmiş daha ötesi mi var?

Siz hep esinizin size anlattiklarina inaniyorsunuz? Esiniz iliskisi olsa evet var diyebilir mi? Tabiki turlu bahanelerle konuyu kapatmaya calisacak. Yani sizin evinizde, yaninizda kiziyla fotosunu cekip kiza atan adam her halti yer kusura bakmayin. En iyisi hakarette etse, kizla yakinlasmaya devamda etse bosanmicam deyin bitsin bu konu. Cunku tonla sey yaziliyor hala esim boyle dedi, soyle dedi diyorsunuz. Bu yazdiklariniza siz inanabilirsiniz ama biz yemiyoruz.

Öyle bir şey varsa bütün dünya beni siksin dedi. Sadece bu zamana kadar bu şekilde oturma olunca birden farklı bir şey yapamıyor şimdi onlarca küfür geçiyor aklımdan içimden sövüyorum
Valla bütün dünyayi bilmem ama adamın kızla ilgili niyeti tam olarak bu...

Değişik bir türle karşı karşıyayız. Serviste yanımda değil diye yalan söyleyebilir ama söylemiyor dürüst gibi davranıp sizin hmmm öyle olsa bana söyler mi demenizi dusunuyor herhalde. Hayat arkadasisiniz onun biricik esisiniz sizin rahatsız olmanız onu uzmeli ve bir şekilde başka yere oturmalı ama o bunu yapmıyor önemsemiyor. Hakaret ediyor bir de. Yine şanslı erkeklerden diyorum. Hakkından gelemeyen bir kadına denk gelmiş.
Emin olun aynı durumda siz olsanız o evi başınıza yikardi ama kendine gelince ses yok. Hani böyle olmasa gerçekten takmayın diyeceğim ama öyle bir zihniyette olduğu çok belli tavırlarından.

Ya çok üzgünüm ama hiç birşey değişmeyecek. Kız canı istediği zaman bırakacak. Buna mahal veren eşiniz de mal gibi ortada kalacak. Suç sadece kızın da değil, evli adam bile benle ilgileniyor duygusunu yaşıyor saçma şekilde. Ama burada adam gibi durması gereken esinizdi. Aralarında birşey var ya da yok. Ama şu durum birşey olmaya meyli kesin olan bir hal.

Hayata bakışım, iş aileni idame ettirmek içindir görüşü üzerine. O yüzden iş değiştirilir ama aile içinde güven asla bu şekilde zedelenemez.

Defolsun gitsin, bu işten çıkışını versin gelsin. İşten çıkma işini bu halatları yemeden dusunseymis. Zaten iş yerinde adları çıkmıştır emin olun kimse aptal değil.

bunca zaman öyle oturması onun sorunu, bunun bedelini ödemesi gereken de kendisi. Bunca zaman böyle oturduğu için zaten canına okumuştum ben. hatta şu aşamadan sonra işleri düzeltmesi, kızı bozması falan da benim için anlam ifade etmezdi artık. ama siz sanırım ya çok seviyorsunuz ya da iki çocukla yapabileceğiniz bir şey yok ve işler düzelsin istiyorsunuz o yüzden reaksiyon alamıyorsunuz. kendi pislediği şeyi şimdi kendi temizlemek zorunda. siz samimiyet istemiyorsunuz o da bir zahmet bıcırık prensesi birazcık kıracak artık. ama bu adam bunu yapacak gibi görünmüyor. yarın evden gitseniz bile ben ne yaptım demek yerine sizi suçlayıp işime engel oluyor, çok kıskanç bıktım ben bundan diye anlatacak etrafa. sizi suçlu çıkarma potansiyeli yüksek bir arkadaş.

Resmen kur yapiyorlar birbirlerine.sonra eşiniz ertesi gün gelip sen ne dersen de demesi (hanımın dikkatini cekti dikkat edelim ) demek

Oyle fantezileri varsa bahane aramasin bence. Hersey acik, gormek isteyen gorur.

İnsan işyerinde sorumlu ise altinda bulunan personele bu kadar taviz vermemeli bir kere. Taviz tavizi doğurur.
Belli bi yaştan sonra erkeklerin iş yerindeki çıtı pıtı genç kizlarin enerjileri hoşlarına gidiyor. Bir sey olmayacak olsa bile bu enerjik kızların onlarla konuşmasını ilgi gibi algılayıp egolarını tatmin ediyorlar. Hala giderim var he he havalarina giriyorlar. Kız abi diye hitap etse ne abisi canim o kadar yaşlı mıyız derler
Ne desen boş ancak iş yerindeki konumdan olaya girip uzaklastirabilirsin. Yaptiginin profesyonel olmadığını, bir yöneticiye yakışmadığını bu sekilde hic bir iş yaptiramayacagini gibi gibi deklare edip kafasina sokmalisin

Siz bebek olduğu için mi çalışmıyorsunuz yoksa hiç çalışmadınız mı bugüne kadar?
Yani boşanırsanız planınız nedir?

Kazık kadar adamlar ne yapıyorlar bu lise çağında kızlarla. Hiç mi utanmıyor mesajları babası görür abisi görür başım belaya girer diye . Mesajlar çok samimi ben 20 yaşındayım bana da çok rahatsız edici geldi
O kız esinizden hoslanabilir çok dogal ama kocanın tavırları değişik

Eş resmen istediğini yap boşanıyorsan boşan ben bu kızla olan ilişkime flörtüme vs devam edicem diyor..
Beni rahat bırak rahat rahat devam edeyim diyor..

Siz bebek olduğu için mi çalışmıyorsunuz yoksa hiç çalışmadınız mı bugüne kadar?
Yani boşanırsanız planınız nedir?
Hanımefendinin boşanacağını düşünmüyorum eşine doğru düzgün soramıyor sen ne yapıyorsun ne bu haller tavırlar diye bile soramıyor,eşi ne anlatırsa inanmayı tercih ediyor.Hatta biraz daha eşi hakkında yazılmaya devam edildiğinde eşi tam bir melek olup konunun üyelik iptali ile sonlanacağını bile düşünüyorum

Bugün öğrendim serviste 8 10 kişi oluyorlarmis hatta daha az oldukları da. Demek ki başka boş yerler oluyor kız da gerizekalı neden eşimin yanına gelip oturuyorsun aklım almiyor
Kızın niyeti iyi değildir yoksa ne işi olucak evli adamla

Hanımefendinin boşanacağını düşünmüyorum eşine doğru düzgün soramıyor sen ne yapıyorsun ne bu haller tavırlar diye bile soramıyor,eşi ne anlatırsa inanmayı tercih ediyor.Hatta biraz daha eşi hakkında yazılmaya devam edildiğinde eşi tam bir melek olup konunun üyelik iptali ile sonlanacağını bile düşünüyorum
Oysa çoktan eşine kapıyı göstermeliydi.
Adam gösterdi kapıyı..
Herkesin hem fikir olduğu nadir konulardan biri halbuki ama cevaplar bile tamam sen haklısın şeklinde.
Ne diyelim ki bu kadar insan iyi niyetiyle anlatmaya çalıştı..

Eşin seni aldatıyor emin oldum bu akşamdan sonra. Geçmiş olsun, seni bırakır o kızı bırakmaz.

Back