- 19 Nisan 2014
- 4.410
- 12.878
- 498
- Konu Sahibi kumralguzel
-
Çok olumsuz yorum yapıldı. Bunların hepsi sizi çok üzmüştür. Sizi çok iyi anlıyorum. Sizi üzmek değil niyetim ama sadece şunların farkında olmanızı istedim.Kıza yaptıklarını iyilik olarak görüyor. Ben iyi bir insanım sen ne anlarsın demişti tartışmamızda
Kocana soyle kocanaHoşunuza mi gitti aynısını yaşayın hoşunuza gittiyse
Siz de iyi bir insan olup erkeklere böylesine yardımda bulunabilirsiniz o zaman.Kıza yaptıklarını iyilik olarak görüyor. Ben iyi bir insanım sen ne anlarsın demişti tartışmamızda
O kadar iyi bi insansa seni kırcak hareket yapmasın el iyisi mi eşin evdekini üzüp millete iyilik mi dağıtıyoKıza yaptıklarını iyilik olarak görüyor. Ben iyi bir insanım sen ne anlarsın demişti tartışmamızda
Şuraya kadar normaldi deEşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş
Neden kıza bişey denmiyor ki, küçükse küçüklüğünu bilsin ikisininde kabahati aynı. Ben anlamıyorum hep kadında suç yok deniliyor var arkadaş ikiside rezil pislik. Bende şunu anlamıyorum kadın kadına bunu yapmamali karşı tarafın eşinin duygulariyla empati kurmalı, aşık oldum sevdim kendime engel olamadım dememeli.Üzgünüm ama eşiniz kıza koşar adımlarla gidiyor, kıza birsey diyemem, kız zaten küçük, suç eşinizde...
BulunabilirmişimSiz de iyi bir insan olup erkeklere böylesine yardımda bulunabilirsiniz o zaman.
Ben de bunu söyledim kendisine defalarca kendisineO kadar iyi bi insansa seni kırcak hareket yapmasın el iyisi mi eşin evdekini üzüp millete iyilik mi dağıtıyo
demesi kolay geliyor. bulunun da öyle konuşsun bakalım.Bulunabilirmişim
Şu an konuyu tekrar tekrar açmıyorum iletişimi azaltmış hiç aramamış kız aramış 5 sn konuşmuşlar sadece . Toplu ortamda 3 5 kişi aynı iş yeri grubu oluyor iş çıkışı 10 15 dk ayaküstü muhabbet edip servise dagiliyorlarmis. Bu kız da var bunların icinde. İş yeri grubundan da kocam ve bu kız aynı serviste sadecePeki nasıl aranız şuan bu kadar kavga ettiniz evde sanırım şuan konuşuyor musunuz?
Ya da cinsel hayatınız devam ediyor mu?
Bulunmayı denesenize bir, neler olacak bir görün.Bulunabilirmişim
Bulunmayı denesenize bir, neler olacak bir görün. Deneyeceğim. Şimdiden söylüyorum ise başladiğimda böyle bir durum olursa bana hesap sormaya alsın sana normal
İşe başladığımda böyle bir şeyle karşılaşirsan bana hesap sormayacaksın dedim. Madem senin için normal hiçbir sıkıntı yok hesap sormaya da hakkın olmayacak dedim tamam dediBulunmayı denesenize bir, neler olacak bir görün.
kız için neleri gözden çıkarmış böyle.İşe başladığımda böyle bir şeyle karşılaşirsan bana hesap sormayacaksın dedim. Madem senin için normal hiçbir sıkıntı yok hesap sormaya da hakkın olmayacak dedim tamam dedi
Yapabilirsin benim açımdan sorun yok diyormuş..endişelenmekte haklısınız. eşinize sadece şunu sorun “ben bunların aynısını bir erkek iş arkadaşımla yaşasaydım sen ne düşünürdün ne hissederdin”
Sınırı fazla aşmışlar
Buna nazaran bu şekilde gel gitlerimi oynayacaksınız yani o yaptı bende yapayım aynısını diyerek evliliği bu şekilde mi götüreceksiniz eşiniz gözünü karartmış zaten fazla söze gerek yok ki.İşe başladığımda böyle bir şeyle karşılaşirsan bana hesap sormayacaksın dedim. Madem senin için normal hiçbir sıkıntı yok hesap sormaya da hakkın olmayacak dedim tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?