• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

ilgiden mutlu olduğu için oturuyor. egosu tatmin oluyor. ama suç eşinizde. işi gücü bırakmış koca adam milletin nazıyla uğraşıyor. eğer eşiniz rahatsız olsaydı zaten çoktan söylenmeye başlamıştı, milletin işini de ben mi yapacağım kalkıp gelemiyorsa bıraksın işi falan diyordu ama demiyor. şimdi de size yeminler ederek kendini aklamaya çalışıyor ama kız yanıma oturacak bundan dolayı boşanacaksan kapı orada diyor. durumunuza cidden üzüldüm. karısını dış kapının dış mandalı için bu kadar üzmemeli bir insan.
Evet aynen o şekilde

Ne anlamda ortada değil mi bir şey yok ki durduk yere başka yere geçeyim diyor
Daha dün evde yakalaninca sen nasil istersen öyle yapicam karicim yanlış anladın valla bişey yok söz dikkat edicem diye yeminler eden adam bugün kız dizdize yanında otururken size küfür edip kapı orda diyor....Sizce bu ne anlama geliyor?

Eşin istese en son biner servise, gider başka birinin yanına ya da tek oturur. Tavır alamıyor ya kızın minnoş kalbi kırılmasın diyez öyle yapmadan da yolunu bulur ama adamin öyle bir derdi yok. Siz istediğinizi söyleyin birlikte vakit geçirmekten memnun.
Servise beraber yürüyordur bunlar. Birbirlerini bekliyorlardır. Umarım Matrujun konusu gibi olmaz.

Eşim beni boğma bana bırak dedi. Ben mesafemi koydum olması gerektiği kadar dışında konuşmuyorum dedi istediğine inan dedi. Eğer bu durum için bosayacaksan boşa dedi yanıma oturuyor diye dedi
Bir süre arabayla gitsin gelsin tek başına servis kullanmasın. Bu nasıl bir iş yeri ki herkes kadın....

Bugün öğrendim serviste 8 10 kişi oluyorlarmis hatta daha az oldukları da. Demek ki başka boş yerler oluyor kız da gerizekalı neden eşimin yanına gelip oturuyorsun aklım almiyor
Siz de böyle içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Ama kim kimin yanına oturuyor bilemezsiniz. Eşinizin beyanı bu. Belki de o kızın yanına oturuyordur mesela her seferinde değil mi?
Konu bu değil çünkü konu sizin rahatsızlığınızı bile bile gözünüze soka soka yapıp bir de hakaret etme cüreti göstermesi.

Eşim beni boğma bana bırak dedi. Ben mesafemi koydum olması gerektiği kadar dışında konuşmuyorum dedi istediğine inan dedi. Eğer bu durum için bosayacaksan boşa dedi yanıma oturuyor diye

Eşin istese en son biner servise, gider başka birinin yanına ya da tek oturur. Tavır alamıyor ya kızın minnoş kalbi kırılmasın diyez öyle yapmadan da yolunu bulur ama adamin öyle bir derdi yok. Siz istediğinizi söyleyin birlikte vakit geçirmekten memnun.
1 buçuk senedir hep böyle gidip geldikleri için sanırım birden davranış değişikliği yapmıyor gerizekalı eşim ve böyle de devam edecek

Daha dün evde yakalaninca sen nasil istersen öyle yapicam karicim yanlış anladın valla bişey yok söz dikkat edicem diye yeminler eden adam bugün kız dizdize yanında otururken size küfür edip kapı orda diyor....Sizce bu ne anlama geliyor?
Ona tamam demeiş konu bitsin başka şeyler konuşalım kız miznumrumda değil bu konuyu bitir artık anlamında demiş onu

1 buçuk senedir hep böyle gidip geldikleri için sanırım birden davranış değişikliği yapmıyor gerizekalı eşim ve böyle de devam edecek
Yapamıyor değil yapmak istemiyor.
Karısına hakaret etmekten çekinmeyen adam iş yerindeki kıza tavır almaktan çekiniyor. Neden acaba?

Ona tamam demeiş konu bitsin başka şeyler konuşalım kız miznumrumda değil bu konuyu bitir artık anlamında demiş onu
Ben artık sizin fake oldugunuzu düşünmeye başladım. Zira bu kadar saf ve kocaci olmanız mümkün değil...

Yapamıyor değil yapmak istemiyor.
Karısına hakaret etmekten çekinmeyen adam iş yerindeki kıza tavır almaktan çekiniyor. Neden acaba?
Yani konu sahibi üzülüyor ayrılamıyor söylemek de istemiyorum ama 1,5 senede atı alan Üsküdar’ı geçmiştir zaten. Arada bir durum varsa çoktan olmuştur.

Zaten 1 buçuk senedir her sabah öperek uyandirmali, başbaşa kalmak için vakit kollamalı, hediyeleşmeli ve daha kimbilir bilmediğiniz nelerin olduğu bir ilişkiye dönüşmüş, yazık tabi verilen bunca emek sırf siz rahatsız oldunuz diye tak diye çöpe mi gitsin? Adam gerizekalı filan değil çok akıllı bence...

Adamı kapının önüne koyup iş degistirmeden almayın derim. Çok can sıkıcı...

Servise beraber yürüyordur bunlar. Birbirlerini bekliyorlardır. Umarım Matrujun konusu gibi olmaz.
İş çıkışi bütün arkadaşlar servis gelene kadar muhabbet ediyorlarmış. Servis gelince önce eşim biniyormuş sonra da kiz biniyormus yanına oturuyormuş kız önce indiği için. Kızdan sonr abin baska yere geç otur diyorum odadan çıkıp gidiyor beni dinlemiyor

Eşiniz daha dün size sen ne dersen o demedi mi? Şimdi istersen boşa beni diyor. Kusura bakmayın ama çok geniş bi kadınsınız.
Konya ovası gibisiniz

Yani konu sahibi üzülüyor ayrılamıyor söylemek de istemiyorum ama 1,5 senede atı alan Üsküdar’ı geçmiştir zaten. Arada bir durum varsa çoktan olmuştur.
Olmasa bile eşi kızdan uzak kalmak istemiyor. Birlikte vakit geçirmek, yan yana olmak hoşuna gidiyor. Kız kendisine tavır alsın istemiyor. Karısından, evliliğinden daha önemli olacak kadar istemiyor hem de. İliski olsa da olmasa da kabul edilir bir şey değil bu.
Oyun oynuyor diye telefonu açmamış olması da yalandır. Kız yanında diye açmamıştır. Konu sahibi o an bir şey söyler de kız yanlış anlar diye korkusundan açmamıştır.
Daha ne diyelim bilmiyorum. Konu sahibi her türlü bu durumu kabul edip kocası daha çok kızmasın diye susup oturacak en son.

Back