• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Eşimi görüntülü aradım servisteyken ve oyun oynadığı için açmadı. O kız yanında mi dedim evet dedi. Başka erkek yokmuş serviste herkes kızmış zaten .Birden başka yere geçip kıza tavır koyamazmış. Yoruldum artık. Senin zannettigin gibi bir şey yok deyip hakaret etti bana neyi anlamıyorsun dedi

Eşimi görüntülü aradım servisteyken ve oyun oynadığı için açmadı. O kız yanında mi dedim evet dedi. Başka erkek yokmuş serviste herkes kızmış zaten .Birden başka yere geçip kıza tavır koyamazmış. Yoruldum artık. Senin zannettigin gibi bir şey yok deyip hakaret etti bana neyi anlamıyorsun dedi
İşte size anlatılmak istenen şey bu.
Sorun kız değil eşiniz.
Elalemin kadının servise geç kalmasını düşünüp üşenmeden arayacak kadar centilmen, kibar adam çocuklarının annesine, eşine bağırıp hakaret edebiliyor mesela.
Size aynı nezaketi neden gösteremiyor?

Arayan o kız olsaydı oyun moyun dinlemez açar mıydı peki?

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Eşiniz kızım ona verdiği ilgiden hoşlanmış belli ki. Klasik erkeke diyelim. Ama siz tedbirinizi alın. Artık kızlar evli erkekleri istiyor niyeyse. Olan evliliğinize olmasın sonra

Konu direk kocaniz. Aslinda pek yazmiyorum ama konuyu gorunce yazmadan edemedim
21 yasinda ilk ise basladigimda mudurum 30 yasinda nisanli idi. O yasta asla dusunmedigim bir yas grubu idi cok buyuk gelirdi. 1 saat gidis 1 saat gelis yolu her defasinda yanimda gitti geldi, kirk turlu kur yapti. Kalk diyemeyecek kdr insanlara karsi kibardim en son uyumaya basladim. Nisanlisinin rahatsiz oldugunu sacmaladigini anlatti hakli bence benimle sohbet edeceginize onu arayin dedim. Sonra tayin aldi, arada yazmaya basladi konu ise alistinmi kisa cevaplar ile cevap verdim. En son ayrildi. Bu sefer defalarca aktivite teklifi ile geldi. Defalarca reddettim. Kalabalık grup teklifi ile geldi en son 1 kez gorustum o ara flortlestigim biri bulustugumda ile gruptan biri ile karsilasmistim. Oylelikle kesildi. 1 sene icinde gorucu usulu evlendi, bir Tek bana davetiye vermedi.
Esiniz kiza yanmis bitmis her deligi deniyor. Kiz bence dalga geciyor. Yapmaniz gereken sessiz kalip izlemek ve oyle bosanmak, su an suclu siz oluyorsunuz. Uyari fln ise yarayacagini sanmiyorum ztn bilincli yapiyor

Bence de eşiniz haklı, neyi anlamıyorsunuz hala? Herşey ortada değil mi?

Kız isterse eşinizle istediğini yaşayabilir, aşk acısı çekecek bir durumu yok diyorum.

Kıza tavır koyamaz ama size, iki çocuğunun annesine hakaret edebilir. Bize diyecek bir şey kalmadı malesef.

Ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Bazi konularda 20-22 yaş ergen cocuk cocuk diye üstüne basiyor coğu kişi mevzu aldatmak olunca yetişkin oluyorlar. 😄

Beyin gelişimi devam etmesi demek o yaşlardaki insanlarin 14 yaş ergenligi yasiyor oldugu anlamina gelmez. O yaşlar kendi gelecegine karar verdigin, meslege basladigin ya da meslek sectigin, oy kullandigin yaşlar. 22 yaşinda birinin o kadar algilama yetenegi ve karar verme yetenegi yoksa işledikleri suclarda cocuk gibi degerlendirilirdi bu insanlar. 18-25 yaş genç yetiskin olarak gecer bi şey duyup ergen diye tutturdular. 🙄 Emzikte verin tam olsun.

Ha bekar biri olarak sorumlulugu sadece kendisine var. Suçun buyugu adamda.

İşte size anlatılmak istenen şey bu.
Sorun kız değil eşiniz.
Elalemin kadının servise geç kalmasını düşünüp üşenmeden arayacak kadar centilmen, kibar adam çocuklarının annesine, eşine bağırıp hakaret edebiliyor mesela.
Size aynı nezaketi neden gösteremiyor?
Çok üzgünüm. Eğer dediğin gibi bir duygu varsa cümle alem beni siksin dedi zannettigin gibi bir şey yok dedi

Eşim beni boğma bana bırak dedi. Ben mesafemi koydum olması gerektiği kadar dışında konuşmuyorum dedi istediğine inan dedi. Eğer bu durum için bosayacaksan boşa dedi yanıma oturuyor diye dedi
Yani yapmaniz gereken esinizi evden yollamak. Tamam bosaniyorum, ben bunu cekmek zorunda miyim demek. Cunku ayni seyi siz yapmis olsaniz yaninizda onun hoslanmadigi biriyle otururken onun telefonunu acmasaniz, elin adamina sabah fotografinizi atsaniz falan coktan sizi kapinin onune koymustu. Siz bunlari yapacak cesareti gostermediginiz icin oda size boyle davranip uste cikiyor.

Ah ahhh keske her kadin guclu olabilse, once kendi degerini bilse, kendini kimseye bu sekilde ezdirtmese ama malesef burada size ne yazsak suan durup beklemekten baska birsey yapmayacaksiniz.

Kıza tavır koyamıyor ama size çok güzel tavır koyup küfürler edebiliyor. O kıza edemez ama niye ? Bir sorgulayın... Eşiniz de bariz kızın ilgisini kaybetmek istemiyor. Kız da bunun gayet farkında o yüzden bu kadar yan yanalar... Eşiniz size değer verseydi biraz da olsa kaybetme korkusu yaşasaydı kızın yanında olduğunu bile söyleyemezdi. Gerçekleri gör bence daha fazla kızın yanına gitme falan da demeyin bu kadar değersiz değilsiniz. Eşiniz bir kadına karşı sınır koyamıyorsa bugün o kızı konuşursunuz yarın bir başka kızı konuşurken bulursunuz kendinizi değişmez durum... Boşuna çabalıyorsun bırak ne yaparsa yapsın sonuç belli değil mi ?

Çok üzgünüm. Eğer dediğin gibi bir duygu varsa cümle alem beni siksin dedi zannettigin gibi bir şey yok dedi

Yani yapmaniz gereken esinizi evden yollamak. Tamam bosaniyorum, ben bunu cekmek zorunda miyim demek. Cunku ayni seyi siz yapmis olsaniz yaninizda onun hoslanmadigi biriyle otururken onun telefonunu acmasaniz, elin adamina sabah fotografinizi atsaniz falan coktan sizi kapinin onune koymustu. Siz bunlari yapacak cesareti gostermediginiz icin oda size boyle davranip uste cikiyor.

Ah ahhh keske her kadin guclu olabilse, once kendi degerini bilse, kendini kimseye bu sekilde ezdirtmese ama malesef burada size ne yazsak suan durup beklemekten baska birsey yapmayacaksiniz.
Evet farkındayım bu durumun. Kendisine de söyledim aynı şeyi ben yapmış olsam itin g.tune sokmustun beni. Ben sana söyleyince sorun oluyor konusturmuyorsun beni dedim. Konuşmuyor resmen ben auçluyum sanki. Sen bir biraksan ben meaafemi koyuyorum zaten normal konuşmam gerekirse konuşuyorum dedi

Arayan o kız olsaydı oyun moyun dinlemez açar mıydı peki?
Evet iş yerindeyken oyun oynarken bazen açmadığı oluyormuş arkadaşlarını acil bir durum yoksa

Eşiniz kızım ona verdiği ilgiden hoşlanmış belli ki. Klasik erkeke diyelim. Ama siz tedbirinizi alın. Artık kızlar evli erkekleri istiyor niyeyse. Olan evliliğinize olmasın sonra
Bugün öğrendim serviste 8 10 kişi oluyorlarmis hatta daha az oldukları da. Demek ki başka boş yerler oluyor kız da gerizekalı neden eşimin yanına gelip oturuyorsun aklım almiyor

Kıza tavır koyamıyor ama size çok güzel tavır koyup küfürler edebiliyor. O kıza edemez ama niye ? Bir sorgulayın... Eşiniz de bariz kızın ilgisini kaybetmek istemiyor. Kız da bunun gayet farkında o yüzden bu kadar yan yanalar... Eşiniz size değer verseydi biraz da olsa kaybetme korkusu yaşasaydı kızın yanında olduğunu bile söyleyemezdi. Gerçekleri gör bence daha fazla kızın yanına gitme falan da demeyin bu kadar değersiz değilsiniz. Eşiniz bir kadına karşı sınır koyamıyorsa bugün o kızı konuşursunuz yarın bir başka kızı konuşurken bulursunuz kendinizi değişmez durum... Boşuna çabalıyorsun bırak ne yaparsa yapsın sonuç belli değil mi ?

Bence de eşiniz haklı, neyi anlamıyorsunuz hala? Herşey ortada değil mi?
Ne anlamda ortada değil mi bir şey yok ki durduk yere başka yere geçeyim diyor

Bugün öğrendim serviste 8 10 kişi oluyorlarmis hatta daha az oldukları da. Demek ki başka boş yerler oluyor kız da gerizekalı neden eşimin yanına gelip oturuyorsun aklım almiyor
ilgiden mutlu olduğu için oturuyor. egosu tatmin oluyor. ama suç eşinizde. işi gücü bırakmış koca adam milletin nazıyla uğraşıyor. eğer eşiniz rahatsız olsaydı zaten çoktan söylenmeye başlamıştı, milletin işini de ben mi yapacağım kalkıp gelemiyorsa bıraksın işi falan diyordu ama demiyor. şimdi de size yeminler ederek kendini aklamaya çalışıyor ama kız yanıma oturacak bundan dolayı boşanacaksan kapı orada diyor. durumunuza cidden üzüldüm. karısını dış kapının dış mandalı için bu kadar üzmemeli bir insan.

Eşin istese en son biner servise, gider başka birinin yanına ya da tek oturur. Tavır alamıyor ya kızın minnoş kalbi kırılmasın diye öyle yapmadan da yolunu bulur ama adamin öyle bir derdi yok. Siz istediğinizi söyleyin birlikte vakit geçirmekten memnun.

Back