Kocamın iş yerindeki kız

Kocana mi atmış bu şarkıları? Dümdük hesabına mesaj olarak şarkı atmış öyle mi?
Hayır paylaşmış durumda
Kolay mı zor mu bilemem. Fakat siz bilinki bunlar - her evlilikte -olan şeyler değil.
Birçok kadın, kocası başkasıyla flört ederse onu kapıya koyar.
Her evlilikte olan şeyleri budurm için söylememiştim yaşadığımız evdeki başka problemleri kastetmiştim

Madem öyle kocan direkt gitsin bir erkeğin yanına otursun mesela, bunu akıl edememiş mi bugüne kadar?

Evde her şeye yardımcı olan biri eşim diğerlerine bir şey demicem şimdilik

Hayır paylaşmış durumda
Allalla bacım sen kızın durumunu bu kadar takibe alıp kocanın telinden, kızın durumundan filan baya film izler gibi ilişkilerinin inislerini çıkışlarını özlemlerini dramlarini izliyorsan zaten eminsin yani, bunlar baya baya mercimeği fırına vermiş işte....

Daha neyi sorguluyorsun?

Kızin cilvesi adamın pişmanlığı mı kalmış artık? Bunlar baya baya "ilişki" yaşıyor...

İzlerken zoruna gitmiyor mu bu filmde 3. kişi olmak?

Canım ne bileyim konduramadım kızın ilk şarkıda başkası için paylaşmıştır diye düşündüm fakat iş yerinde samimi olduğu çok kimse yokmuş ki zaten hepsini birleştirdim ve eşime patladım şarkı mevzusundan tabi ki eşime bahsetmedim kocam da durumlara bakan biri değil zaten

Ya bi tane iki tane şarkıdan anlam çıkaramazsınız. Oraları düşünmeyin bence. Canlı müziğe gitmiş paylaşmış öylesine de paylaşmış olabilir. Buraya gelene kadar daha farklı şeyler var dikkat etmeniz gereken

Ay bu işte çok çiğ ya.
20lerinde gencecik kız da çocuklu adam için aşkından ölüp şarkı mı paylaşacak Allah aşkına ya
Hadi yaptı diyelim demek ki reel bir flört olmuş ki üstüne alınmış yapmış. Yine sizin eş yüz vermiş.
O samimiyeti kurmasaymış.
Herkesin kocası çalışıyor böyle dertleri olan kadınların kocası oynak.
Bu kadını aklamak değil kocanın ne mal olduğunu teşhis etmek oluyor.
Siz kızın dinlediği şarkıdan kocanıza aşkını ölçeceğinize kocanıza bakın.
sabahları gözünü açar açmaz elin kızını uyandırmayı düşünen adam var zira karşınızda

Bu şarkılar orada rastgele çalmış, kız da rastgele paylaşmış. Özellikle eşine atsaydı haklıydın. Bir insanın durumuna bin kişi bakabilir. Şarkı paylaşması anlam ifade etmiyor ama hiçbir kadın kocasının elin kızına uyandın mı yazmasını normal karşılamaz sanırım. Buradan yürü bence

Tamam

İlk sayfayı okudum sadece ama flört olması için kızın illa kocanıza aşık olmasına gerek yok. evli erkekten gelen ilgiyle tatmin olan da bir sürü kadın var. ayrıca kızlarla anlaşamayıp sadece erkeklerle takılan kızları da genelde sevmem. pick me olurlar , erkeklerin koruma kollama güdülerine oynarlar amaaaa burada asıl suçlu eşiniz bence. sabahları elin kızını arayıp uyandırmak nedir. hadi tamamen saf duygularla yapsın diyelim , burada kaç kişiyi sabahları babası arayıp uyandırıyor? babalar bile yapmaz yani. siz gözünüzü açık tutun . kocanız da kıza aşık değil bence ama genç bir kızın ilgisi hoşuna gitmiş , sürdürmeye çalışıyordur.

Tamam siz haklısınız
Gerçekten bizlere kızma farklı farklı fikirlerdeyiz ama hepimizin ortak olarak düşündüğü şey şu sana ayıp eden kesinlikle eşin . Kız a da olabilir b de olabilir . Eğer bunu yapmaya devam edecekse başkasıyla da yapacak . Size kızması yok başka yere yatması kendi haklı görmesi falan hiç hoş değil . Kendinizi ezdirmeyin

Kızın o şarkıları eşiniz için paylaştığını hiç sanmıyorum.
Eşinizle yaşamak istediği şey iki dudağının ucundaymış zaten. Sizin için üzücü ama durum bu.
Paylaşımlar öyle denk gelmiştir sadece. Kıza değil eşinize odaklanın siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…