• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Adam aldatmasın diye şirinlik yapsın yani. Çok mantıklı. Bozuk peyniri atmaya kıyamayıp börek yaparak değerlendirmek gibi. İşin ucunda zehirlenmek de var.
Çok saçma, iyi olan kazanacak mı ne? Aldatmasın diye çabalayın diyorsunuz resmen ve bu hiç doğru değil..
Pardon da ne tavsiye vermemi isterdiniz ???
Boşan mı diyim ne diyim. Üzerine gittikçe aklına sokuyor. Hangi erkek olursa olsun,birinin ilgisini hissettiğinde mutlaka egosu tatmin olur. Daha çok aklı kayar. Burada neler okuduk. Yapmayın Allah aşkına. Eşinden daha çok görüyor kızı gün içinde. Yaşı küçük diye bence çok da hafife almayın.

Böyle bir şey olacak ve ben buraya yazacağım ne yapacağım diye? Ben varya ah ben ulan ben ne yaparım o koca kişisine buraya yazmiyim ama şeytan karşıma geçip yeni taktikler öğrenir o derece diyim! Bazbakssks

Konuyu okuyunca direk aklım ilk atandığım zamana gitti. Ben 20 yaşında yoktum daha atandığımda çeşitli yerlere görevlendirilirdik. Benden 10-15 yaş büyük adamlar/kadınlar olurdu. Hepsi evli barklı çocuklu insanlar. Bi gün görevlendirme verilen yere gittim, aynı sizin eşiniz gibi gevşek bir adam 2 çocuk babası, gereksiz bir nazekette. Hasta taşıtmaz ben tutayım der, evrak işinden tutun, yemek işlerine kadar. Tabi normal nezaket ile bu ayrılıyor, genç güzel bir kıza karşı görülen nezaket ile toplumda kadınlara karşı olması gereken çok farklı. Aptal olmayan orta zeka bir kadında bunu anlar, bende anlamıştım. Bana gereksiz mesajlar atardı, eğitimlerin şu zamanlar ben bırakabilirim vs vs.
Ortak gruba bi soru sorduğumda aynı eşiniz gibi özelden foto ile cevap atardı alakasız şeyler. Sonra bi gün ben x yere giderim hep sende gelsene demeye başladı. Bende x Abi sen karını çoluk çocuğunu götür ne rahat adamsın demiştim. Bana ne var “arkadaşız”, “ben size abilik yapıyorum” derdi aynı eşiniz gibi.
Sürekli ne kadar güzel olduğumdan saçımdan gözümden iltifat etmeye çalışırdı. Çok rahatsız olurdum. Sonra dayanamadım kavga ettim, ki bu aylarca bir süreç değil düşün 3. Nöbette patladım.
Özür dilerim ama itin g*tüne soktum onu.
Burada sürekli eşin suçlu kız ak pak diyenler, bir kadın bazı şeyleri gayette anlar, evli adamın ilgisi hoşuna gittiği için devam ediyor. Bu dediğim kişiye ben böyle davrandım ama benimle yaşıt bekar kızlarla gayette takılıyordu. Kızları evinden alıp bırakmalar fotolar kahveler kahkahalar gırla gidiyordu.
Herkes ne olduğunu biliyordu “abilik” adı altında yavşayıp eşlerini aldatıyorlardı.
Bunu yaşadığımdan mı bilmiyorum ama bu konuda asla taviz veremem, eşim sesimi bastıramazdı.
Forumdaki kadınlar gibi kızı aklayamazdım.

Gerçekten bende 19-20 yaşındayken 30-35 yaşındaki adamlar çok büyük pörsümüş gelirdi. Ayrıca evli olup nasıl böyle yaklaşabilirler ne ahlaksız gevşekler derdim 😄 koskoca herif benle arkadaş olmaya çalışınca sapık gibi gelirdi korkardım 😂😂
Ya bana da sapık gibi gelirdi, salak salak asılıyor derdim falan da hiç de pörsümüş gelmezdi. Erkek mi görmedim yani biliyorum hangisi kaç yaşında nasıl görünüyor🫠

22 yasında kızı da bebek yaptınız ya:) hepimiz o yaşlarda işe başladık, benim çok samimi erkek arkadaşlarım da oldu, sınırı çizdiğiniz zaman gayet herkes ona göre davranır. Kızın ilgi alaka hosuna gitmiş işte , eşiniz zaten malum, baya baya flörtleşme var. Kızın sizinle tanısmak istemesinde bile amaç sizin yanınızda kendi gençliğini güzelliğini “güya” kanıtlamak. Uzun yıllar özel sektörde ve erkek yogunlukta personelin oldugu yerde calısan biriyim.

Gerçekten bende 19-20 yaşındayken 30-35 yaşındaki adamlar çok büyük pörsümüş gelirdi. Ayrıca evli olup nasıl böyle yaklaşabilirler ne ahlaksız gevşekler derdim 😄 koskoca herif benle arkadaş olmaya çalışınca sapık gibi gelirdi korkardım 😂😂
Bence de öyle ya ben beğenemiyorum direkt babamın arkadaşı gözüyle bakıyorum .Korkunç yanii

Ya bana da sapık gibi gelirdi, salak salak asılıyor derdim falan da hiç de pörsümüş gelmezdi. Erkek mi görmedim yani biliyorum hangisi kaç yaşında nasıl görünüyor🫠
Pörsümüş derken kart kocaman adam anlamında 😄 Ben korkardım bana salça olur vs diye eğlenip flört eden kızlarda çok var. Kız gayette farkında yani hoşunada gidiyor.

Bişey diyim mi çok tehlikeli sularda yüzüyor eşin ve aralarında bence bi çekim var gece gündüz beraberler bide mesajlaşıyorlar.
Eşin ondan sorumlu ise yaptığı iş için sorumludur uyandırma servisi yapmasına gerek yok sevgili flört gibi takılıyorlar görmüyor musun.
Yıkardım ortalığı net benim eşimde fabrikada çalışıyor ne alaka bide benekle kendinin dorprğradını atmış kıza.
Bi konu vardı Burda komşunun kaç yaş küçük kız kardeşi soru çözdürmeye geliyordu adamdan hamile bile kaldı gele gide
Ay bu konuyu çoğu kişiden duydum linki varsa ya da konu başlığını atabilir misinizz

Bende 15 yıl kurumsal bir firmada çalıştım. 600 çalışanımız vardı. Elbette gün boyu beraberiz. Gördüğünüzde selam veririz, iyi aksamlar deriz , ofis ortamında ortak muhabbetler döner, ailecek görüştüğümüzde olurdu, hasta ise geçmiş olsun deriz,ne bileyim öğlenleri "ara sıra "aynı yemek masasına veya serviste "ara sıra " yanyana denk geliriz sonucta vs ama sizin anlattıklarınız bence çok fazla, ve hiçbir çalışma ortamında kimse tarafından bukadar fazlası normal karşılanmaz bence. Benim çalıştığım yerde de bu şekilde sınırsız 1 kız illa olurdu .Belli bir yasin üstündeki erkekler bok sineği gibi etrafında şaklabanlık yapardı. Sorsan evde eşlerine höt höt yaparlar ama kibarlıktan 2ye bölünürlerdi . . Ama suç tek taraflı değil abi vs muhabbetleri hiç inandırıcı değil esinizde bu tavizi vermiş. İlgi ve pofpoflanmak hoş gelmiş belliki

Kk evreninde 22 yaş altı bezlemelik küçücük,saf , masum minik bir yavrucak 🤣 33 yaş pörsümüş adam . Buradan tavsiyeyi bazı konularda almayacaksin bence .

18 yaşından sonra devlet bile bir suçun cezasını veriyor . Çevrenizdeki genç kızlara ve erkeklere etik değerli o zamana kadar öğretmeniz lazım . Aile en temel yapıtaşı ya bir toplumun bu yüzden kutsal adlediliyor. Bir ailede büyüyen çocuk toplum içinde nasıl davranması gerektiğini öğrenir ve sosyal hayata adapte olur . 22 yaşında artık bağımsız şekilde yaşaması doğruyu ve yanlışı ayırt etmesi gerekir . Toplumda düzen bozulursa bu ilerideki nesilde her birimizi etkiler . Psikolojik sorun yasayan bu çocuklar bizim de çocuklarımızla etkileşim halinde olurlar. Tatlı su feministliği yerine belki de hayata geniş bir perspektiften bakmanın vakti gelmiştir hanımlar. Kadın veya erkek farketmez bir toplumda yaşamanın bilincini ve etik değerlerini icsellestirmesi onun çocukluğuna dayanır.

Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor
Önce şu konuda bı anlasalim, kız şımarık filan değil sadece "genç ve güzel"....Aynı konumda rahat tavırlı genc bir erkek eleman olsa ve kocana işle ilgili sadece günde iki soru sorsa bütün gün küfrederdi "amk salağı , tipsiz lavuk, hiç bişey bilmiyor, sardılar bu beyinsizi paçama , yapıştı bütün gün peşimde geziyor blabla" diye...Yani uyanın konu sahibi , sizin adam bal gibi kapılmış, aşık olmuş, herşeyi göze almış , sabah sizin yanınızda uyanıp, öperek uyandiriyor artık sizden korkusu bile kalmamış...

Son düzenleme:
Back