• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Küçükmüş, sorumluymuş, sınavına yardım ediyormuş bilmem neymiş. İsteyen herkes mesafesini koruyor. Bu samimiyet nedir ? Eşiniz mesafesini korumalı, mesafeli olarak da sorumlusu olabilir. Aynı iş yerinde çalışınca sürekli mesajlaşmayi asla anlamıyorum. Sabah sabah servis muhabbeti ne kadar boş, oldu olacak eve de giderken haberlessinler. Gereksiz işler, asla müsaade etmeyin.

Beni yanlış anlamayın ama bence kızda bir durum yok. Eşinize zaten sizin yaşınız büyük ve evlisiniz diye söylemiş. Yani kız eşinizi hiç o kategoride bile görmüyor, o nedenle kendine göre çok sıradan davranıyor. Ayrıca kızın yaşı da çok küçük. Büyük olasılıkla evlilik/ eşe karşı sorumluluk hakkında fikri yok. O nedenle eşinize sıradan bir erkek arkadaşıymış gibi davranıyor, onun için evli olmasının bir önemi yok. Bilmiyorum anlatabildim mi aklımdakini.

Mesela çocugunuza hediye alması çok şirin bir hareket. Burada direk size saygısını görüyorum ben. Eşinizin selfie atmasını burada mallık. Eşiniz resmen kendini itelemiş.

Bence kıza selam vermemezlik gibi tepkilerle kadınlığı aşağı düşürmeyin. Bu hikayede sorun erkek.
Evet ben de kızda bir art niyet görmüyorum. Mesajların tamamı okunmuş, çocuksu şımarık mesajlar sadece. Adam kötü niyetli konu sahibi kusura bakma. Kocanız sınırı fazlasıyla aşmış.

Eski sevgilimin iş yerinde 22 yaşında bi kız vardı. Sürekli arıyordu sevgilimi. Biz film filan izlerken yani alakasız saat ve günlerde pazar günü gibi. Benimki işle alakalı bişeydir heralde diyip gidip yan odada konuşuyordu. Baktım ondan çok bahsediyor. Cimcime falan filan. Sordum aranızda birşey mi oldu ne bu özel ilgi koskoca kıza gibi. Bana dediki aşkım saçmalama küçücük kız. Sevgilim 38 yaşında. Neyse hikayenin sonunda telefonunda ertesi gün hapı muhabbetlerini yakaladım. Başka söze gerek yok sanırım ..!

ay rezalet. Zaten kötü bir gün geçiriyorum. Bütün sinirimi bu adama -adam da değil- küfür ederek boşaltmak istiyorum şu an
Et aşkım dilediğin kadar atış serbest ayrıldım çoktan. Yaptıklarını anlatsam ömrün boyunca küfür ihtiyacın karşılanır 😂

Hiç benlik olaylar değil kıza suç bulamıyorum dinamitleri yerleştiren kişi eşiniz. Adamın biyerinde patlatırdım ben o dinamitleri ama siz demekki daha insani davranabiliyorsunuz 😌

Kocam bir şey söyleyince hemen sinirlenip kapıyı çeken birisi. Sakinleşince de konuştu benimle. Haklısınız ben de kocamda buluyorum suçu fakat iş yerindeki diğer kızlarla da esprili tarzda konuşur. Gün boyu aynı ortamda oldukları için sorun etmezdim. Bu kızın mmm li mesajlarindan sonra şüphelendim
Siz bence baya bi dikkatli olup kocanızı uyarın okurken canım sıkıldı ve sahneler gözümde canlandı. Rabbim böylelerinden korusun.

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Benim eşim bunları yapsa artık eşim olmazdı

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Kızın niyeti kötü mu bilemem ancak gidişat çok kötü. İnsanız nefsimiz kayar saniyelik bir bakmisiz ters düz olmuş hayatımız. Eşinize çok ciddi ve sert şekilde konusun. İmkanı var mı bilemiyorum kız ile iletişimi kessin şimdi milyon tane kaynak var Google yaz yapay zekaya yaz soruyu cozer. Kocanız da çok soru çözmek istiyorsa otursun sizin aşkınızın problemini çözsün. Elaleme laylaylom eve gelince dırdır dinlemeycek. Çok sinir oluyor. Bun kadar vıcık vıcık bir ilişki kız ve erkekle olmamalı. Evli adam genç kız azıcık oturaklı olmak bu kadar mı zor. Kız yanına oturmasin eşiniz de gece gündüz ona bekçilik yapmasın. Çok şey yazmak istiyorum sinirlendim kız a da eşinize de. Allah yardımcınız olsun. Umarım aklını başına alır kocanız

Küçükmüş, sorumluymuş, sınavına yardım ediyormuş bilmem neymiş. İsteyen herkes mesafesini koruyor. Bu samimiyet nedir ? Eşiniz mesafesini korumalı, mesafeli olarak da sorumlusu olabilir. Aynı iş yerinde çalışınca sürekli mesajlaşmayi asla anlamıyorum. Sabah sabah servis muhabbeti ne kadar boş, oldu olacak eve de giderken haberlessinler. Gereksiz işler, asla müsaade etmeyin.
Hatta sürekli çocuklarımı soruyormuş. Beni ne zaman davet edecksiniz evinize ben bakarım çocuklara falan diyormuş. Bunları eşimin ağzından duydum tabi o zaman şüphelenmiyordum. Her şeyi birleştirince normal değil dedim

Kızın niyeti kötü mu bilemem ancak gidişat çok kötü. İnsanız nefsimiz kayar saniyelik bir bakmisiz ters düz olmuş hayatımız. Eşinize çok ciddi ve sert şekilde konusun. İmkanı var mı bilemiyorum kız ile iletişimi kessin şimdi milyon tane kaynak var Google yaz yapay zekaya yaz soruyu cozer. Kocanız da çok soru çözmek istiyorsa otursun sizin aşkınızın problemini çözsün. Elaleme laylaylom eve gelince dırdır dinlemeycek. Çok sinir oluyor. Bunladar vıcık vıcık bir ilişki kız ve erkekle olmamalı. Evli adam genç kız azıcık oturaklı olmak bu kadar mı zor. Kız yanına oturmasin eşiniz de gece gündüz ona bekçilik yapmasın. Çok şey yazmak istiyorum sinirlendim kız a da eşinize de. Allah yardımcınız olsun. Umarım aklını başına alır kocanız
Çok teşekkürler yorumunuz için amiiin 🙏🏻

Hatta sürekli çocuklarımı soruyormuş. Beni ne zaman davet edecksiniz evinize ben bakarım çocuklara falan diyormuş. Bunları eşimin ağzından duydum tabi o zaman şüphelenmiyordum. Her şeyi birleştirince normal değil dedim
Hiç sanmıyorum o yaştaki, konuşma tarzını yaşadığınız kızın çocuklarınıza bakarım demis olsun. Eşiniz siz yanlış anlamayın, diye uyduruyordu bunları muhtemelen.

Hiç benlik olaylar değil kıza suç bulamıyorum dinamitleri yerleştiren kişi eşiniz. Adamın biyerinde patlatırdım ben o dinamitleri ama siz demekki daha insani davranabiliyorsunuz 😌

Hiç sanmıyorum o yaştaki, kobusma tarzını yaşadığınıznkızın çocuklarınıza bakarım demesini. Eşiniz siz yanlış anlamayın, diye uyduruyordu bunları muhtemelen.
Yani evimize gelip daha samimi olmak istiyor sanırım bizimle öyle anlamıştım ne alakaysa hatta eşime de demiştim ne alaka diye çok üstelememiştim o zamanlar

Yani evimize gelip daha samimi olmak istiyor sanırım bizimle öyle anlamıştım ne alakaysa hatta eşime de demiştim ne alaka diye çok üstelememiştim o zamanl
Kız şöyle söyledi, böyle söyledi dedikleri eşinizin uydurması olabilir. Aralarındaki samimiyeti masum göstermek için. Ben kızı da masum bulmadım bu arada, eşinizin ilgisinin farkında ve rahatsız da değildi belli ki.
Birde ne ben ne eşim iş arkadaşlarımizi bu kader gündem yapmadık yıllardır. Bir olay olur, sıkıntılı bir durun olur konuşursun onun haricinde bize ne iş yerindeki insanlardan? Eşiniz evde bile dilinden düşürmemiş maşallah. Kendini ele verecek çok şey yapmış.

Yani evimize gelip daha samimi olmak istiyor sanırım bizimle öyle anlamıştım ne alakaysa hatta eşime de demiştim ne alaka diye çok üstelememiştim o zamanlar
Elalemin kızına değil de eşinizin hareketlerine odaklanın sizinlede birileri samimi olmak isteyebilir sadakat sözünü birbirine veren sizsiniz diğer insanlara karşı mesafeyide kocanız ayarlayacak ama baya laçkalaşmış.

Bu erkekler var ya insanı sulu götürür susuz getirir.
Yani sizin de ağzınıza bir parmak bal çalıyor.Eşiniz çok yaman çok.. Tehlikeli.

Şüphelenme diye süslenmiş cümleler gibi geldi bana konu sahibi.
Diyelim ki kız gerçekten böyle dedi bu kadar samimiyete gerek var mı?
Ne kadardır tanışıyorlar da size geleyim çocuklarına bakayım gibi bir cümle kullanabiliyor? Bu ne samimiyet yani.
İkisi de çok masum gelmiyor biraz daha gözlemle bence

İşyerinde seviyeli sohbeti severim ama dışarda haberleşmeye mesajlaşmaya karşıyım. Olursa da “merhaba x bey, yarın bla bla, iyi akşamlar.” Bu kadar. Uyandın mı, servis geldi falan bana ters. Bundan sonra aramayarak başlayabilir mesela. İş dışında haberleşmeyi kessin, ne gerek var…

Çocukları olmasa babalık oynuyor diyeceğim ama adam bildiğin taze et kokusu almış. Kocam dediğiniz yaratık kaç defa çocukların altını değiştirdi, yemeklerini yedirdi hastalanınca kusunca başlarında bekledi? Çocuğa çorap giydir desen hangisi sağ hangisi sol diye sorarlar, ağladılar mı evden kaçmanın yolunu ararlar ama elin kızının hamisi olmuş. Gayet seviyesiz menfaat ilişkisi bu. Biri tazeliğini kullanıp adamın gönlünü hoş tutuyor, diğeri de kızlar bana bakıyo beni beğeniyo diye kendini kandırıyor. Kız bedava uyandırılıyor, servis kaçırmıyor, sınav sorularını bile çözdürüyor, bulmuş kerizi dibine kadar kullanıyor. Bu andropozu yaklaşmış kart adam da sanıyor ki kız özel davranıyor.

Kusura bakmayın kocanız mide bulandırıcı. Sınırı dur durağı terbiyesi yok. 20 yaşında kız nedir ya? Abisi babası gelip ağzımı burnumu kırar diye de korkmuyor.

Evinize rahat girip çıkmasın. Üniversitedeyken bir arkadaşın arkadaşı vardı ve gariplik hissediyordum onda. İkisi görüştükleri için maruz kalıyordum. Sonra bir gün iri kendinden çok yaşlı bir adam geldi, sevgilim dedi. Meğerse kız o adamın evine çocuk bakmak için girip çıkmaya başlamış ve çocuk bakma sırasında “senin de ihtiyacın var, gel bana yanaş dışarda kötü insanlar var” durumu olmuş. Adamın karısı bu sırada çalışıyor ve arkasından bakımsız ilgisiz gibi laflar ediliyor. Neyse kız buna yapışmış adam da kıza yapışmış; iki çocuklu kadın boşanmış.

Herif iğrenç jabba gibi kaka yığını, üniformalı mal mülk yok zaten karı kız peşinde dolaşan iki çocuklu herifin ne malı olur.
Neyse eve sokmayın. Kocanızın da burnunu kırın başkasını koklamaya yoklamaya kalkmasın. Birinden çok sık bahsetmek aklının onda olduğunu gösterir. Aklını almanız lazım.

Back