- 5 Aralık 2022
- 1.113
- 2.457
ay kusura bakmayin. sizin koca adam degil zaten. kendi kanini canini terk etmisBen söyledim kaç defa getir Buraya görüş diye yok diyo büyüsün öyle görüşürüm karşı tarafla muahatap olmak istemiyorum diyo eski karısı da evlenmiş başkasıyla
Kusura bakmıyorum aslaay kusura bakmayin. sizin koca adam degil zaten. kendi kanini canini terk etmis
Mal mısın senGeçmişini s..km. fake uzaklaş burdan
MaalesefBen bi seyi anlamadim. Adam eski karisindan bosandi diye eski karisindan olan cocuk cope mi gitti yani? Kocaniz hala babasi? Nasil yani sizin cocuklar uvey kardesini tanimiyor bile mi
Kocan kadar değil aasddggwMal mısın sen
Bu gerçek olabilir mi yaaa kandırmayın milletiMal mısın sen
Mal mısın sen
Çocuk daha 1,5 aylık diğer çocuğunun ismini söylemesi çok da sorun değil gibi. Ben kaç yaşında kadınım babam abimin adını söyler, bazen ona da benim adımı. Karışabilir bence. Ama başka kadınları gelip anlatmaya başladığı an siz de eski sevgilinizden bahsedin bakalım rahatsız olacak mı biraz empati kursun aklı başına gelsin.Ya kızlar kocamla kaçtır tartışıyoruz sürekli muhabeti geçince geçmişte başka kadınlarla yaşadığı anıları anlatıyor bundna bıktım artık ama1 buçuk aylık oğlum var ikidir eski karısından olan kızının adıyla konuşuyo ikinci defa böyle kaçırınca kızdım artık çocuk büyüyecek kala kızının adıyla seveceksin dedim konuşmuyoruz şuan haksız mıyım ama ya ??
İnsanları kandırmaya çalışacak kadar boş vaktim yok benimBu gerçek olabilir mi yaaa kandırmayın milleti
O zaman kusura bakma aşko özür dilerim. Inanki fake sandım düşün yaniİnsanları kandırmaya çalışacak kadar boş vaktim yok benim
Erkek çocuğu büyüsw babası kız adıyla sevse ben asla kabul etmem hayırdırÇocuk daha 1,5 aylık diğer çocuğunun ismini söylemesi çok da sorun değil gibi. Ben kaç yaşında kadınım babam abimin adını söyler, bazen ona da benim adımı. Karışabilir bence. Ama başka kadınları gelip anlatmaya başladığı an siz de eski sevgilinizden bahsedin bakalım rahatsız olacak mı biraz empati kursun aklı başına gelsin.
Keşke olsaydı bu kadar kötü durumda olmasaydımO zaman kusura bakma aşko özür dilerim. Inanki fake sandım düşün yani
Kavga etmeden tepki vermemeyi dene çünkü tepkisiz kalıyor olman daha çok canını sıkar yani tepkisiz kalmak derken hiç dinleme ortamı terk et aniden sorularını duymamazlıktan gelHer seferinde kavga ettim ama hala yapıyo boşluğuma geliyor diyo
Sanmıyorum kıskandığınıKadın evlendi diye görüşmüyorsa kızıyla, amaç ne? Kadını eşiyle görmeyi istemiyor mu, yoksa adamla sorun yaşarım diye mi düşünüyor? İnşallah kıskanmıyordur eski eşini. Sıkıntılı biri eşin sanırım.
Benim eski sevgilim, narsizmi araştırın birYok konsuu geçti mi bı anısını anlatıyor