- 12 Şubat 2025
- 18
- 10
- 3
- 21
- Konu Sahibi kimsesiz7808
Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)