• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gay olduğunu öğrendim

Ve aileniz bunu bildiği halde boşanma diyor öyle mi?
Ben asla bu konuya inanmadım. Genelde böyle konular kendinize 3.bir kişi bulmak için açıyorsunuz gibi geliyor. Hiçbir aile böyle bir şeyi asla kabul etmez!
Benim ailem seve seve kabul eder, yeter ki kızlar boşanmasın, kocasıyla beraber otursun, aile evine salça olmasın..Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama Tr’de kızına destek olan aile sayısı olmayandan azdır bence..

Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Bizim burda ona gay değil GAVAT derler .

giphy.gif

Benim ailem seve seve kabul eder, yeter ki kızlar boşanmasın, kocasıyla beraber otursun, aile evine salça olmasın..Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama Tr’de kızına destek olan aile sayısı olmayandan azdır bence..
Yaa çok üzücü. Aklım almıyor doğrusu :/
Ablam boşanma aşamasında annem asla seni göndermem sakın barışmaya kalkma diyor. Ki sebep ağır bi şey de değil. 28 yıllık evli ablam da.
Çok şaşırdım doğrusu bu duruma. Namus söz konusu olunca insanlar katil bile oluyor, nasıl sapığın evine yollamak? Şaşkınım ne diyim..

gay olması baska bir sey, fanteziler üretip başkalarıyla konuşması başka bir şey. bence direkt tepki verip boşanmayı düşünmek yerine gerçekten temeline inmeyi, konuşmayı deneyebilrisiniz. ben öyle yapardım en azından
Temeline inince ne olucak

Indi o temele diyelim bir şey dedi inandı peki karısının resmi milletin elinde ve o resme bakarak kimbilir ne sapıkça şeyler yapıyorlar

Peki bunun temeli ne olucak
Ailesinin temeli ne olucak
Zaten kaç defa söz vermiş yine yapmış

Temele inmesi gereken kişi karisi değil psikoloğ
Bu tarz insanlarda gitmezler

Başka bir temel var inecek üstüne bir kürek toprak ama tabiki şiddete karşıyız :stop: :KK20:

Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
Gay olmakla alakası yok bunun, eşiniz ciddi anlamda sapkın. Sizi başkalarıyla paylaşmak istiyor ve fotoğraflarınızı paylaşıyor. Çocuk velayeti konusunda kesin siz alırsınız ama tüm bunlara rağmen aileniz sizi nasıl haksız buluyor?

Temeline inince ne olucak

Indi o temele diyelim bir şey dedi inandı peki karısının resmi milletin elinde ve o resme bakarak kimbilir ne sapıkça şeyler yapıyorlar

Peki bunun temeli ne olucak
Ailesinin temeli ne olucak
Zaten kaç defa söz vermiş yine yapmış

Temele inmesi gereken kişi karisi değil psikoloğ
Bu tarz insanlarda gitmezler

Başka bir temel var inecek üstüne bir kürek toprak ama tabiki şiddete karşıyız :stop: :KK20:
ben kendimce yorumladım. konunun tarafı değlim. çıkışınızı bana yapmanızın bir faydası olacağını düşünmüyorum. temeline inmekten kasıt zaten hanımefendi kendisi eğer bir psikolojik danışman değilse, her halükarda bir uzmana başvurmak zorunda.

Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Yani eşinizin gavat olması gay olmasından daha kötü diye düşünüyorum keşke hamileyken sığınma evine falan gitseydiniz şikayetçi olsaydınız tazminat falan alırdınız belki

gay olması baska bir sey, fanteziler üretip başkalarıyla konuşması başka bir şey. bence direkt tepki verip boşanmayı düşünmek yerine gerçekten temeline inmeyi, konuşmayı deneyebilrisiniz. ben öyle yapardım en azından
Fantezi karısını millete pazarlamak eşiniz gavat olsa dur konuşmayı deneyim mi diyeceksiniz

İnanın gay olması bana göre gavat olmasından iyiydi.. sizin fotoğrafınızı başka adama atmak ne demek ben öyle bir şey görsem büyük konuşmayayım ama gebertirim onu. Ailenize tüm açıklığı ile anlattınız mı? Fotoğrafımı başka adamlara attı diye? Bunu bildikleri halde mi arkanızda durmuyor ? Benim bildiğim bi kız babası bunu duysa o damatı itin bi tarafına sokar. Allah korusun ama şu an böyle bir şey yaşasam eş kişisi mezarda babamda hapiste olurdu

Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
Ailenize anllattınız mı bu durumu bu şekilde, eğer buna rağmen boşanma diyorlarsa onların da eşiniz olacak g.. vatan farkı yok demektir.

gerçekten herekse laf anlatmak guc. kadın sıkıntısını anlat ış, herkes yargılamanın peşinde. umarım kınayanlar da yaşar da görür bu sorunun ne demek olduğunu
Kimse kimseyi kınamıyor. Kadın yaşadığı olayı anlatmış burdakilerde ne yapması gerektiğini daha doğrusu en doğrusu olan ayrılması gerektiğini anlatıyor. İyi sizin kocanız ona buna fotoğrafını atsın sende evde dur ayrılma olur mu sabır ya

Olanı anlattınız mı annenize buna rağmen mı boşanma dedi

Kimse kimseyi kınamıyor. Kadın yaşadığı olayı anlatmış burdakilerde ne yapması gerektiğini daha doğrusu en doğrusu olan ayrılması gerektiğini anlatıyor. İyi sizin kocanız ona buna fotoğrafını atsın sende evde dur ayrılma olur mu sabır ya
ben, benim mesajıma yapılan bir alıntıya istinaden yazdım. sizi etiketlemedim. size ne?

Back