• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne cafesi ne kursu ne sporu kendisi spora cafeye gidiyor her yere gidiyor ama bana park bile yasak gidemem ki gidecek olsam kıyamet kopar kendimi kurtarmak istiyorum ama yapamıyorum bu arada tespit doğru bana sen daha küçüksün deyip çok sevinmişti elime avucuma sığarsın diye salak gibi cahillik anlamadım işte çocuklar olmasa yapacağı mi biliyorumda işte elimi kolumu bağlıyor

Bak ablacım bu adam işe gitmiyor mu? Gidiyor

O evde yokken koy çocukları arabaya yürüyüş yap

Diyetisyen için devlet hastanesine git

Koparırsa da koparsın. 1 bağırır, 2 bağırır geri adım atmadığını görünce susar. Sen kavga çıkar olmazsa üstüne yürü ben hayatboyu evde tıkılı kalmicam rüya görme de. Dışarı çık. Kızarsa da kızsın, sen de dışarı çıktığını söyleme , ararsa da açma. Sallama yani dünya bu adamdan ibaret değil. Hayatı bu adama endekslemeyi bırak. Kıyamet koparsa da kopsun takma, bağırırsa dinleme geç diğer odaya otur. Çok da üstüne gelirse, ben senin bar cafe sürtmeni, mesajlaşmanı çekiyorum ama laf etmiyorum ben de insanım ben de yaşicam diceksin. Çocuklar olmasa boşan git derdim ama bu durumda diyemem.

of cok sinir oldum eşinize. Konunuza göre değil ama sonraki yazdıklarınıza çok üzüldüm. cocuklarınızı hic dısarı cıkarmıyor musunuz? Yakında kreşe okula gidecekler o zaman kim ugrasacak o işlerle? Eşinizin eski sevgilisi sizin umrunuzda bile değil bence sizin tek derdiniz eşinizin karaktersizliği. Ama anladığım kadarıyla seviyorsunuz da onu çünkü sevgi nedir ögrenmeden evlenmişsin. Emin ol sevilecek adam değil eşin.

Bak ablacım bu adam işe gitmiyor mu? Gidiyor

O evde yokken koy çocukları arabaya yürüyüş yap

Diyetisyen için devlet hastanesine git

Koparırsa da koparsın. 1 bağırır, 2 bağırır geri adım atmadığını görünce susar. Sen kavga çıkar olmazsa üstüne yürü ben hayatboyu evde tıkılı kalmicam rüya görme de. Dışarı çık. Kızarsa da kızsın, sen de dışarı çıktığını söyleme , ararsa da açma. Sallama yani dünya bu adamdan ibaret değil. Hayatı bu adama endekslemeyi bırak. Kıyamet koparsa da kopsun takma, bağırırsa dinleme geç diğer odaya otur. Çok da üstüne gelirse, ben senin bar cafe sürtmeni, mesajlaşmanı çekiyorum ama laf etmiyorum ben de insanım ben de yaşicam diceksin. Çocuklar olmasa boşan git derdim ama bu durumda diyemem.
Abla bak ben 2 gün önce annemlerdeydim şarjım bitmiş uyumuşum 2 defa aramış ulaşamamış ben dışarıya mı çıktım diye evden yarim saatlik yolu 5 dk da gelmiş gecenin 3 ünde gözlerime bakıyor gerçekten uyuyormuşum diye böyle hasta bu adam bu resimlerin imkansız bazen gizli gizli beni takip ediyor sağlık ocağına gidiyorum kapının önünde arabayla bekliyor gizli gizli bir şey yapıyor muyum diye keşke bu kadar basit olsa bi kere bende istediğimi yapicam dedim seni babanın kapısına aticam dedi

of cok sinir oldum eşinize. Konunuza göre değil ama sonraki yazdıklarınıza çok üzüldüm. cocuklarınızı hic dısarı cıkarmıyor musunuz? Yakında kreşe okula gidecekler o zaman kim ugrasacak o işlerle? Eşinizin eski sevgilisi sizin umrunuzda bile değil bence sizin tek derdiniz eşinizin karaktersizliği. Ama anladığım kadarıyla seviyorsunuz da onu çünkü sevgi nedir ögrenmeden evlenmişsin. Emin ol sevilecek adam değil eşin.
Aynen biliyorum öyle değil ama sırf ben boşanmayayım diye ikinci çocuğu zorla yaptırttı hap kullanma ben korunurum dedi bilerek yaptı izin vermedi ben çok üzüldüm ama oldu boşanmak istiyorum ama yapamıyorum çocukların onları at diyorlar ama atamam onlarsız ben nedmfes alamam anlamıyorlar

Abla bak ben 2 gün önce annemlerdeydim şarjım bitmiş uyumuşum 2 defa aramış ulaşamamış ben dışarıya mı çıktım diye evden yarim saatlik yolu 5 dk da gelmiş gecenin 3 ünde gözlerime bakıyor gerçekten uyuyormuşum diye böyle hasta bu adam bu resimlerin imkansız bazen gizli gizli beni takip ediyor sağlık ocağına gidiyorum kapının önünde arabayla bekliyor gizli gizli bir şey yapıyor muyum diye keşke bu kadar basit olsa bi kere bende istediğimi yapicam dedim seni babanın kapısına aticam dedi

Atsın o zaman
At boşanalım de, atıp tutuyor bence bu kadar psikopatça kıskandığı birini boşayamaz kolay kolay beni yemesin. Gör blöfünü, tamam boşanalım inceyse kopsun de adamı bir şaşırt kararlı olduğunu anlasın. Adam senin gitmeyeveğini bildiği için seni boşamakka tehdit ediyor. Boşanalım eyvallah dersen tehdit edecek malzemesi kalmaz. Ailen biliyor mu durumu?

Atsın o zaman
At boşanalım de, atıp tutuyor bence bu kadar psikopatça kıskandığı birini boşayamaz kolay kolay beni yemesin. Gör blöfünü, tamam boşanalım inceyse kopsun de adamı bir şaşırt kararlı olduğunu anlasın. Adam senin gitmeyeveğini bildiği için seni boşamakka tehdit ediyor. Boşanalım eyvallah dersen tehdit edecek malzemesi kalmaz. Ailen biliyor mu durumu?
Annem biliyor oğlum çok yaramaz babanın çok sabri olmuyor bende rahat edemiyorum orda annemde babamdan çekindiği için otur kızım çek evin her yerden rahat yine diyor beni avutuyor 2 defa küstüm gittim 3 ay gelmedi geride geldi aldı söz verdi tekrarlanmayacak diye eve geldikten sonra sen küsüp gidersin dm bensiz bir hayata adim atatsin diye bana etmedik eziyet birakmadi bisanirsan abini seni oldirurm diyor korkuyorum o yuzden boyleyim istei

O oro...pu mu dedi eski sevgilisine? Yaşanmışlar varsa kızın ne günahı var anlamadım, olmasaydı birlikte? Ne hakla diyebiliyor ki? Zerre sevmiyordur merak etme hakkında o.... diye sıfat yakıştırdığına göre. Olayda sadece buraya takıldım evet. Kendi nişanlım da eski sevgilisi hakkında o kelimeyi kullansa hoppp orda bir dur derim, sana mı düştü namuslu mu namussuz mu ayırmak derim. Geri kalan sizin özeliniz umrumda değil eşine sürekli eski sevgilisini hatırlatıyorsun tabiki adıyla seslenir. Normal. Oro... demesi daha anormal.

Ayrıca konu sahibi kesinlikle psikolojik tedavi şart. Kızın sizden haberi yoktur belki çocuğa çoluğa karışmış huzurlu yaşıyordur siz sürekli onun adına kavga tartışma ediyorsunuz yetmiyor kız senden annesi ve kendisine beddua yiyor. Hakkınız yok, beddua döner dolaşır sahibini bulur. Siz daha çok huzursuzluk yaşarsınız.

Konuda %10.000 suçlusunuz, üstüne kadın sizden hem beddua hem küfür yiyor. Bu konuyu okuyunca ben rahatsız oldum. Hepimiz birisinin eski sevgilisiyiz sizin eski sevgiliniz yok mu? Empati kuruyorum, ben de kıskancım çok hemde ama asla bu şekilde krizlere girmem ya bir de hiçbir şeyden haberi olmayan ve evliliğinize rahatsızlık vermeyen bir insan şu an küfür ve beddua yiyor! Sinirlendim gerçekten..

5 kuruş etmez bi adam daha.
Kızı yanından ayırma , hamile bırak , aile ol resmen sonra o.... de
Siz de 2 de 1 açmayın konuyu nisanliyken anlatmış bu kadar dokunduysa evlenmeyeydiniz.
5 yıl olmuş artık bırakın isterseniz.
:KK51:

Esin tam bir assagilik adi.
Insan yillarini verdigi sevgilisine or.. der mi? Terbiyesiz gereksiz..
Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce o.. ile takildiysa?
bnm esimin ciddi iliskisi olmus 5 sene,bn agzindan bi kere su lafi duysaydim yuzune tukururdum.
Bnmde ciddi bi iliskim oldu, esimde biliyor ve bi kere terbiyesizce konusmadim ardindan.En buyuk hakaretim hint kumasi demekti okadar.
Siz nasil insanlarsiniz,hele ki o kocan.. gecmisine anlam katmis bi insana en agir kufuru ediyor..
Sizin evinizde asla huzur olmaz, iki degil isterseniz 20 cocuk yapin, temeliniz baskalarinin namusuna kufretmeye kurulmus yazik

Alnınızdan öpmek istiyorum şu an.

Başlığı mı yanlış okudum acaba dedim? Nişanı atmayarak ilk hatayı yapmışsınız zaten sonrasını ben bile sayamadım.
Ayrıca bi o... ile birlikteyse kendi ne oluyormuş eşinizin? Bu nasıl bi düşünce yapısı?!
Sevilmediğinizi hissediyorsanız nacizane tavsiyem daha fazla kendinize yazık etmeyin.

Adamin basini oyle bir sisirmis sinki sapitik sapitik konusuyor. Careyi yalan soyleyip sizi yuceltmeye calisiyor. Zor bir psikolojide esiniz su anda ..her an her dakika adami yiyip bitiryrsnz anladigim kadaryla...hayati zindan ediyorsunuz ..esinizi yalana sevkediyorsunuz ama ileride oyle bir patlak verirki bu durum neye ugradiginizi sasirrsinz benden soylemesi....bu sizin yaptiginiz kiskanclik ta degil ki hirs yapmissiniz takinti olmussunuz ..acilen tedavi olunuz lutfen..

Senden öncesinden sanane ?
Bu kafayla çok kalmaz boşanırsınız.
Adam bi yerde yeter artık diyecek.
Okurken ben bile bunaldım.
İsmide senin sayende karıştırmıştır sürekli hatırlattıgın için :deli:

Evet eşim beni bile başkalarına karalayan bana sahip çıkmayan ailesine karşı bile savunmaya bi adam 17 yaşında evlendim şu an 22 yaşındayım beni hep ezdiler oda ezirdi bana hic iyi davranmadi tamam dovmedi ama hep aileme bana kifur etti esim cok degisik bi adam tam boşamalık ama 2 cocuga kiyamiyorum
Bugün sana böyle yapan ilerde çocuklarına ne yapar allah bilir. Dövmemesi bütün bu yanlışlarını örtmüyor ne yazıkki durum böyleyken de çocuk yapmak biraz düşündürücü 5 yıl fazla beklemişsiniz ailenize küfür edip sizi hiç koruyup kollamayan bi adamla evlilik sürmez hem aldatıyormuş ilk öğrendiğinde basmalıydın tekmeyi şimdi belki de boşanmak istediğinde engel olacak be aynı şeyler hayatınızda devam edecek siz onun hayatının köşesinde bekliyorsunuz belliki o gününü gün ediyor allah ıslah etsin eşinizi sizede inşallah en kısa zamanda rabbim doğru yolu gösterir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X