• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esin tam bir assagilik adi.
Insan yillarini verdigi sevgilisine or.. der mi? Terbiyesiz gereksiz..
Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce o.. ile takildiysa?
bnm esimin ciddi iliskisi olmus 5 sene,bn agzindan bi kere su lafi duysaydim yuzune tukururdum.
Bnmde ciddi bi iliskim oldu, esimde biliyor ve bi kere terbiyesizce konusmadim ardindan.En buyuk hakaretim hint kumasi demekti okadar.
Siz nasil insanlarsiniz,hele ki o kocan.. gecmisine anlam katmis bi insana en agir kufuru ediyor..
Sizin evinizde asla huzur olmaz, iki degil isterseniz 20 cocuk yapin, temeliniz baskalarinin namusuna kufretmeye kurulmus yazik
Bu nasıl konuşma ya hepiniz savunmaya çıktınız kötüydüm daha kötü oldum allah kınamanın başına versin diyorum düşüncesizce yorum yapmayın

konuyu baştan sona okumanızı tavsiye ederim. durum pek öyle değil..
bence konu sahibesi sağlıklı düşünemiyor.
22 yaşında 2 çocuklu aldatılan ve bu pervasızca suratına söylenen, dövülen, tek başına sokağa çıkmasına izin verilmeyen bir kadın..
dert etmesi gereken son şeyin eski sevgili olması gerektiğinin bile farkında değil.
Yazdigi konuyu okuyup ona gore yazdim..diger sayfalar da ne yazdigini bilemiyorum...o zaman bir sekil de intikam aliyor..demekki konu sahibi ..ne bileyim...ustunluk egolarini boyle mi tatmin ediyorki...eskilerle o zamn onada ayri bir konu acmasi lazim o zaman

Sevgili Iki cocuk annesi222 Iki cocuk annesi222 isterseniz aralarda anlattiginiz şeyleri ilk mesajınıza ekleyin.
Bu haliyle elestirileceksiniz. Diğer durumları da yazarsanız yardım mesajları cogalacaktir. Yasadiginiz sorunları ilk mesaja yazin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X