• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde internet var hem benim face ins falan yok bu kulübede dün katıldım her an görür diye ödüm patlıyor çünkü her şeyden şüpheleniyor görürse biterim ama birilerinde danışmanın vakti geldide geçiyor bile geçmişi falan siliyorum işte ne yapayım allah yardımcim olsun ins görmez
Bu adamdan kurtulman lazım. Akıl ve beden sağlığın için.

Ailenizin tutumu nasıl olur?
Çok gençsiniz. Kendiniz için çocuklarınız için bir adım atmalisiniz.
Kimse böyle bir hayatı hak etmez.
Babam çocuklara 1 hafta dayanır ancak ve kendiside çocukları bırakmaz dün sizlerle yazışırken gece saat 2 'de aradı oğlanı uyar abime sevmeye götürücem diye o kadar yok dedin keyfime değil mi dedi çocuklarda düşkün

Babam çocuklara 1 hafta dayanır ancak ve kendiside çocukları bırakmaz dün sizlerle yazışırken gece saat 2 'de aradı oğlanı uyar abime sevmeye götürücem diye o kadar yok dedin keyfime değil mi dedi çocuklarda düşkün
Ilk etapta bir kadın sığınma evine gitmeyi dusunun.
Orada çocuklarınıza da bakilir. Size bazı kurslar veririler, iş bulurlar. Boşanmak isteyip istemediğiniz göre bir rota cizerler.
Avukat desteği, psikolojik destek saglarlar.
Bunları değerlendirin lütfen.
Aklıma ilk gelenler bunlar oldu.

Ilk etapta bir kadın sığınma evine gitmeyi dusunun.
Orada çocuklarınıza da bakilir. Size bazı kurslar veririler, iş bulurlar. Boşanmak isteyip istemediğiniz göre bir rota cizerler.
Avukat desteği, psikolojik destek saglarlar.
Bunları değerlendirin lütfen.
Aklıma ilk gelenler bunlar oldu.
Önce ailemi denemek istiyorum sonra sığınma evi eşim yalancı seni okuyorum dedi şimdi okur diyorum aklını başına topla 2 çocuk annesi olmuşsun evini temizle sen diyor

Valla senin o...pu hikayesinin altından tam bir dram çıķtı bacım ya. Sunları duydukça sana kızgınlığım gecmedi degil. Adam tam bir pislik cıktı Rıza Baba.

Kardes yaşın küçük daha, baban ne derse desin kalk git bırak su erkek müsvettesini. Git calış sonra evine çıkarsın. Delil de topla al bu kazmadan nafakanı da. Geçer mi bu hödükle hayat?

Valla senin o...pu hikayesinin altından tam bir dram çıķtı bacım ya. Sunları duydukça sana kızgınlığım gecmedi degil. Adam tam bir pislik cıktı Rıza Baba.

Kardes yaşın küçük daha, baban ne derse desin kalk git bırak su erkek müsvettesini. Git calış sonra evine çıkarsın. Delil de topla al bu kazmadan nafakanı da. Geçer mi bu hödükle hayat?
Haklısın bir şekilde kurtulmam gerek

Her erkek birşeyler yaşıyor mutlaka. Geçmişi değiştirebilecek güç var mı? Yaşandı gitti unut bitsin. Öküzün aklına karpuz kabuğunu sokma. Kızın annesini savnunmuş yeti gelecek belkide kızı savunacak. Senden öncesi olanlar seni ilgilendirmez ki. Nasıl başkasıyla birlikte olur demeni de anlayamıyorum. Madem böyle takıntın vardı en başta konussaydın anlattığnda ayrılırdın. Sen kendni sakladın diye karsındaki de öyle olacak diye şart yok. Dertsiz başına dert arıyorsun. İşin sonu kötüye varabilir dikkat et kapat konuyu. O kızla yaşadıklarına değil sülalesi bilecek kadar yanında gezdirp aynı evde yaşayıp ailelerde kalacak kadar günler geçirmesine rağmen "öylesine bi kızdı, orospuydu" demesine üzül bence. Siz ayrılsanız arkandan kimbilir ne der. Sen kalkmış elin kızına anasına laf ediyorsun. Sanane?

Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem
kocan o o..... derken inşallah düşündüğüm şeyi söylememiştir aksi halde kocanızın da ne olduğunu tahmin edersiniz.

Laf uzattığı mı da nerden çıkardınız ben kötü bir şey etmediğin halde zoruna gitti lütfen böyle konuşacaksanız hic yazmayın

Biz yazmayalim tamam ama bu senin insanlik yoksunu bi kocan oldugu gercegini degistirmeyecek.
Adam yaninda elin kadinlarina bitanem hayatim diyormus bunu buraya yazan da sensin sevgili konu sahibi.
Cocuguna hamile kalan kizi kurtaja iten ardindan o.. diyen adamin serefi haysiyeti yoktur.
Sen bu adamdan kendini kurtarmaya bak.

kocan o o..... derken inşallah düşündüğüm şeyi söylememiştir aksi halde kocanızın da ne olduğunu tahmin edersiniz.
Yahu adami oyle bir zorlamiski esi ona bu mevzuyu 100 kere anlatmistir kadin sda takinti oldugu icin artik isin icinden cikamayip boyle bir yalan soylemistir..oyle boyle darlamiyordur adami ben tahmin edebiliyirum hastalikli bir bicimde surekli eski leri dile getiriyordur kiyaslama hemde her dakika ...cok zor vallahi allah sabir versin..bende sahit olmustum boyle bir konuya en sonunda adam cinnet gecirmisti.....

Bilip bil
Yahu adami oyle bir zorlamiski esi ona bu mevzuyu 100 kere anlatmistir kadin sda takinti oldugu icin artik isin icinden cikamayip boyle bir yalan soylemistir..oyle boyle darlamiyordur adami ben tahmin edebiliyirum hastalikli bir bicimde surekli eski leri dile getiriyordur kiyaslama hemde her dakika ...cok zor vallahi allah sabir versin..bende sahit olmustum boyle bir konuya en sonunda adam cinnet gecirmisti.....
Ölmeden anlayıp dinlemeden konuşmayın saçma saçma yorum yapıyorsunuz konuyu kapatıyorum zaten

konuyu baştan sona okumanızı tavsiye ederim. durum pek öyle değil..
bence konu sahibesi sağlıklı düşünemiyor.
22 yaşında 2 çocuklu aldatılan ve bu pervasızca suratına söylenen, dövülen, tek başına sokağa çıkmasına izin verilmeyen bir kadın..
dert etmesi gereken son şeyin eski sevgili olması gerektiğinin bile farkında değil.

Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem
Sen böyle eşinede kendinede evliligini zehir et.belki okız evlemiş gününü gun ediyordur.eşinin adını bile agzına anmıyordur.sen kocanın aklına sok eski sevgiliyi. Akılı ol kıs kanıyorsanda içinde yaşa esine adını zikredip durma.evliliginin tadını çıkar hayat çok kısa.

Karakterisizin biriyle evlenmişsin. Beraber yaşadığı ailesiyle tanıştırdığı birinin hakkında o.. nun tekiydi zaten diyosa sana da değer vermesini hiç bekleme.

Ki zaten dövülmüşsün aldatılmışsın bunları değil eski sevgilisini kafana takman seninde sağlıklı bir ruha sahip olmadığını gösteriyor. Allah hidayet versin

Eism le takiplesiyorlar di ben sildim kız defalarca tekrar ekledi valla bilmiyorum döner mi dönmez mı ama ben gerçekten artuk bıktım her şeyden

He o zaman görüsüyorlardır canım belki
Sürekli Ona hitap ettigi içinde agız alışkanlıgı dedigi sey oradan geliyordur
En son bes sene once ismini andıgım ınsanın adı agız alışkanlığı yapmaz mesela

He görüşmüyorlarsa da eşinde kabahat yine bulurum neden geçmişte iz bırakmış bir insanı evliyken takip edersin?

Kimse buna medeniyet demesin çok gülerim

Yorumları okudum biraz eşinde bir problem var zaten senin

Bilip bil

Ölmeden anlayıp dinlemeden konuşmayın saçma saçma yorum yapıyorsunuz konuyu kapatıyorum zaten
Hanimefendi esinizin yaptigi da normal degil fakat su bir gercek eskiler eskide kalmistir. Kurcalamanin bir anlami yok ciddi anlamda zarar verici hareketler bunlar cok yakinim bu tarz bir olaydan duvara yumruklamak suretiyle elini kirdi. Adam agladi cocuklar gibi.
Sirf bu olay yuzunden yalan bile soyledim dedi...ve ciddi anlamda cinnwt gecirmisti hastaneye kaldirdik hala kadin nuh diyor peygamber demiyordu..boyle ornekler var ..hemde cok kadinlar kiskancliklarinin kurbani oluyorlar malesef hayati hem kendilerine hemde karsisindakine zehir ediyorlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X