Kaygılıyım yardım edin:(

anlayamadigim bisey var!!
esinizle aranizdaki sorun yada ufak tefek tartismalar sadece aileler yuzunden mi?
kultur farki sizin icin sorun olmus.
esiniz size birebir olarak bu farktan dogan bi sorun yasatmadiysa,aranizda baska sebeplerden kaynaklanan sorunlar yoksa uzak durun ailelerden.
kendi ailenizle konusun.
bence once annenizden baslayin.
esinize karsi sadece bu sebeplerden dolayi soguk olabilir.
O artik sizin hayat arkadasiniz ve cocugunuzun babasi.
aileniz bu sekilde dusunmeli,kabullenmeli ve
daha saygili davranmali.
esinizin kendisini ezik hissetmesine sebep olacak hareketlerden kacinmali.
bunlari guzellikle konusabilirsiniz.
once kendi ailenizden baslayin ki esinizin kisasa kisas yapmasina firsat vermeyin.
bu sekilde esinizin ailesiyle de konusabilirsiniz.
eger esinizle birebir kaynaklanan sorunlariniz yoksa yazik etmeyin kendinize!!

Öncelikle çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için...Evet ben aileme artık daha net olarak durun diyebiliyorum.Benim bir ailem var,eşim,çocuğum var diyebiliyorum..Onlarda dahada sınırlarını biliyorlar.Tabi çok fazla eşimle karşı karşıya getirmemeye çalışıyorum özellikle de annemi..Eşim ise bu konuda daha pasif işte sorun burda çünkü yönlendirmeye çalışanlar;annesi bitiyor,babası o bitiyor ablaları ve kardeşi istediklerini söyleyebiliyorlar,yönetmeye çalışıyorlar küçük erkek olduğu için eşim.Baba oldun ya anladın mı annenin,babanın kıymetini tarzında konuşmalar buda kötü olan eşimi etkiliyor..İşte bu yüzden beraber yada yakın oturmak düşüncesi bile kaygılandırıyor...

Evet canım o kadar haklı sözler söylüyorsun k,i biz bu sorunlar yüzünden 2 senede çok yıprandı. Herkes evinde mutlu, huzurluyken biz sabahlara kadar kahva ettik.Hatta bir gün hiç unutmam sinirden eşim vazoyu kafasında kırmıştı,arkadaşıma anlattığımda iyiki senin kafanda kırmamış demişti:)sinirini insan eşyalardan alıyor güldüğüme bakma trajikomik olaylar...Annesinin yanında tartıştı benle sonra, bir kere de diğer aile bireyleri varken çıkışmıştı buda bu kadar oğullarına söz geçirme meraklıları olan insanları mutlu ediyor tabi gerçi bunların ne kadar yanlış olduğunu bir anlık çıkışlar olduğunu belirtti eşim bana ama onların yanında böyle olması..Söylediğiniz gibi herkes kendisi belirliyor hayatını,çözülebilir.Umarım ablanızda güzel bir sonuca,onun için en hayırlısına ulaşır.

ewet cnm birde üstelik birbirnizle başkaları nedeniyle kavga ettiniz sabaha kadar.annen de babanda olsa artık onlarda başkası.sen eşikten atladın,kendi evine gittin kapıyı kapattın.artık kendi eşini çocuğunu düşüneceksin cnm.azıcık özveri cnm azıcık.herşey oturacak yerine.ben inanıyorum.evlenmedim ama valla kardeşimden çok tecrübe ettim sanırım.kitap yazacam :9:cnm biraz kuantumla ilgilen.ben hayatım adına çook faydasını gördüm.kardeşimde öyle.

ewet cnm birde üstelik birbirnizle başkaları nedeniyle kavga ettiniz sabaha kadar.annen de babanda olsa artık onlarda başkası.sen eşikten atladın,kendi evine gittin kapıyı kapattın.artık kendi eşini çocuğunu düşüneceksin cnm.azıcık özveri cnm azıcık.herşey oturacak yerine.ben inanıyorum.evlenmedim ama valla kardeşimden çok tecrübe ettim sanırım.kitap yazacam :9:cnm biraz kuantumla ilgilen.ben hayatım adına çook faydasını gördüm.kardeşimde öyle.

Evet canım çok haklısın..Kuantum zaman zaman araştırmıştım ama tam anlamıyla değil işe yarayabilir en azından şu güvensiz,inançsız halimi atabilirim üzerimden belki:) Çok teşekkürler..

makaka

ilgimi çekti baştan aşağı bütün açtığın konulara baktım,her fırsatta kültür farkından bahsetmişsin ama yazdıklarına bakılınca al birini vur ötekine ben ailelerin kültürünün tam tamın eşit olduğunu düşünüyorum.

Back