Canım eşimin oynadığı oyun Kalonline'dı.Başından kalkmayıp 24 saat oynardı yemeğini bile bilgisayar masasına isterdi düşün artık
Sosyal hayat denen hiç bişey kalmamıştı,kaldı ki 4 senedir oynadığı bi oyundu.Nasıl bi illetse oynayan bırakamıyor
Okula gidip gelirdim bi bakardım hala başında.Yatana kadar kalkmazdı başında.Hoş zaten aynı anda yatağa da giremezdik oyun yüzünden.
Beraber oturup bişey paylaşamazdık.
Ama canım sonra eşim 2 hafta ara vermek zorunda kaldı girmedi oyuna nedenini hatırlamıyorum ama mecburiyetten giremedi
2 hafta sonunda döndüğünde canının oyun oynamak istemediğini farketmiş olacak ki oyunu bıraktı
Hatta oyundaki karakterini yüksek bi fiyatla sattı bi başkasına.
Böylelikle karakterden de oyundan da kurtulduk.
Umarım sende kurtulursun canım çok zor bi süreç
Ne kavgalar ettik,ne tartışmalar yaşadık,yaşayan bilir
Sosyal hayat denen hiç bişey kalmamıştı,kaldı ki 4 senedir oynadığı bi oyundu.Nasıl bi illetse oynayan bırakamıyor
Okula gidip gelirdim bi bakardım hala başında.Yatana kadar kalkmazdı başında.Hoş zaten aynı anda yatağa da giremezdik oyun yüzünden.
Beraber oturup bişey paylaşamazdık.
Ama canım sonra eşim 2 hafta ara vermek zorunda kaldı girmedi oyuna nedenini hatırlamıyorum ama mecburiyetten giremedi
2 hafta sonunda döndüğünde canının oyun oynamak istemediğini farketmiş olacak ki oyunu bıraktı
Hatta oyundaki karakterini yüksek bi fiyatla sattı bi başkasına.
Böylelikle karakterden de oyundan da kurtulduk.
Umarım sende kurtulursun canım çok zor bi süreç
Ne kavgalar ettik,ne tartışmalar yaşadık,yaşayan bilir