Sizi seviyor ki sizinle evlenmis. Herkesin bir mazisi var, olsaydi onunla olurdu ama bu konuyu uzatip ona da hatirlaymaya devam ederseniz siz zor durumda kalirsiniz. Esinizin bu derece detay vermesi de cok şık olmamış ama iyi yanından bakalım geçmiş gitmiş mazi olarak bakın mevzuya. Bakın ben de ne aşklar yaşadım süründüm aylarca ağladım geçmişte şu an o kişi mi eşim mi diye sorsalar güler geçerim. Bu konuyu sonsuz dek kapayın eşinizle ilişkinize bakın. Birbirinizi sevin sarın sarmalayın hayata bir kez geliyoruz iyi günlerinizi geçmiş için heba etmeyin. Eşinizin başta hoşuna gitse bile sizin takıntı yapmanız ve tripleriniz bir noktadan sonra ilişkinizi yıpratır. Madem o kadar taktınız bunu iyi yönde değerlendirin. Olabildiğiniz en iyi halinizde olmanız mutlu olmanız eşinize destek olmanız sze emin olun pozitif dönecektir. Bu konuyu uzatmaya devam ederseniz korktuğunuz şeyi çağırmış olacaksınız. İnsan korkularını yaşamadaki ölmüyor. Salın gidib artık bu hisleri. Kendi mutluluğunuz için harcayın vaktinizi kardeşcim.