• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizi o kızdan yaşadıkları yüzünden kıskanmak yerine, tüm akrabalarında ekli olan, sürekli yanında gezdirdiği, birlikte hayat paylaştığı kadına o kelimeyi kullandığı için eşinizden nefret etmeliydiniz ama nedense o kelimeyi kullandığı için içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.
Hayie icimi rahatlatmak degil esim herkeee karsi boyle bana bi kere tartışırken kendisine karşılık veriyorum diye konustugun o... senden daha iyi dedi bu ne demek eşinin gözünde bende öyleyim bence bu arada hep telefonda başka kadınlarla konuşuyor beni hep azalıyor bağırıyor telefonda konuştuğu kızlara aşkım bitanem falan diyo

evet cocuk aldirmalari baska konu, ama bir insanin senden önce sevgilisi olmus olmasi o kadar fena bisey degil, kendine eziyet ediyorsun yuvanin huzurunu bozuyorsun.
Aynen 2 tanede çocuğumuz var ya aslında ben nişanlıyken bu kızı şimdi olduğu gibi kafama takmadım doğumdan sonra çok kilo aldım kendime bakamaz oldum o kızıda internette falan bakıyorum bakımlı her yeri geziyor kocam ben bakkala indiğimde tabi her zaman inemem izin vermez geç çıktığımda sen bakkalla ne yapıyorsun der

Birlikte olup senelerce ayni evde yasamis, tum sulalesiyle tanistirmis, hamile bìrakmaya kadar goturmus iliskiyi ama sorunca da o... Oluyor! Vay be! Senin karakterini yesinler!!

Birlikte olup senelerce ayni evde yasamis, tum sulalesiyle tanistirmis, hamile bìrakmaya kadar goturmus iliskiyi ama sorunca da o... Oluyor! Vay be! Senin karakterini yesinler!!
Evet eşim beni bile başkalarına karalayan bana sahip çıkmayan ailesine karşı bile savunmaya bi adam 17 yaşında evlendim şu an 22 yaşındayım beni hep ezdiler oda ezirdi bana hic iyi davranmadi tamam dovmedi ama hep aileme bana kifur etti esim cok degisik bi adam tam boşamalık ama 2 cocuga kiyamiyorum

Hayie icimi rahatlatmak degil esim herkeee karsi boyle bana bi kere tartışırken kendisine karşılık veriyorum diye konustugun o... senden daha iyi dedi bu ne demek eşinin gözünde bende öyleyim bence bu arada hep telefonda başka kadınlarla konuşuyor beni hep azalıyor bağırıyor telefonda konuştuğu kızlara aşkım bitanem falan diyo

Hanımefendi bakın öncelikle ne o kız ne siz o...sunuz önce şu lafı bir bırakın
Adam sizi açıktan açığa aldatıyor, sizin derdiniz adamı takmayan konuşmayan görüşmeyen bir kadın mı? Neden kocanız ve sizi aldattığı tipler yerine sizi aldatmadığı bir kadına taktınız???,

Çok zor bir durum.. çok iyi anlıyorum. Sen en özel şeyleri eşine ayırmışken, onun yaşayabileceği en özel şeyleri başkasıyla yaşamış olması can sıkıcı. Kimileri bunu umursamazken biz bazıları için bunlar değerli şeyler. Ama bunları düşünmek yaşanmışlıkları değiştirmeyecek. Evinize geçmişteki kişilerin ismini sokup aklına yeniden getirmeyin derim..
Aklına yeniden gelir mı ki sürekli bu konuyu acarakta ne yapmaya çalıştığımida anlamiyorum

5 senelik evlisin bak masallah. Kizi takinti haline getirmissin eger esinin akli onda olsaydi hala 5 sene evlilik surmezdi ayrilir gider onunla evlenirdi. Bana kalirsa sana değer veriyor. Sen boyle surekli o kizin konularini acarsan daha cok dusunmesine ve belki senden sogumasina neden olacaksin. Ozguvenini topla o kizin ismini agzina bile alma.
Aynen doğru söylüyorsun böyle şeylere ihtiyacım var benim işte hoc arkadaşım yok derdimi paylaşabileceğim bi arkadaşım bile yok haliyle eşimde evde bana ilgi göstermeyince tek kalınca bunlar kafamı kemiriyor bu arada akaraaba arkadaşla konuşmak görüşmek yasak

Sizi seviyor ki sizinle evlenmis. Herkesin bir mazisi var, olsaydi onunla olurdu ama bu konuyu uzatip ona da hatirlaymaya devam ederseniz siz zor durumda kalirsiniz. Esinizin bu derece detay vermesi de cok şık olmamış ama iyi yanından bakalım geçmiş gitmiş mazi olarak bakın mevzuya. Bakın ben de ne aşklar yaşadım süründüm aylarca ağladım geçmişte şu an o kişi mi eşim mi diye sorsalar güler geçerim. Bu konuyu sonsuz dek kapayın eşinizle ilişkinize bakın. Birbirinizi sevin sarın sarmalayın hayata bir kez geliyoruz iyi günlerinizi geçmiş için heba etmeyin. Eşinizin başta hoşuna gitse bile sizin takıntı yapmanız ve tripleriniz bir noktadan sonra ilişkinizi yıpratır. Madem o kadar taktınız bunu iyi yönde değerlendirin. Olabildiğiniz en iyi halinizde olmanız mutlu olmanız eşinize destek olmanız sze emin olun pozitif dönecektir. Bu konuyu uzatmaya devam ederseniz korktuğunuz şeyi çağırmış olacaksınız. İnsan korkularını yaşamadaki ölmüyor. Salın gidib artık bu hisleri. Kendi mutluluğunuz için harcayın vaktinizi kardeşcim.
Teşekkür ederim allah razı olsun haklisiniz inşallah aşarım bu mevzuyu

Böyle erkeklerden nefret ediyorum zamanında değer verdiği kıza daha sonra o..u muamelesi yapmak nedir ya.
Sizde Allah aşkına bitmiş gitmiş aradan 5 yıl geçmiş kız istese zaten bırakmazdi esinizi hala kendinize niye takıntı yapıyorsunuz ki. Dert siz başınıza dert mj açmaya çalışıyorsunuz.
Çok derdim varda buraya yazacak olsam günlerini alır inanın bana bu hep eşimden kaynaklanıyor sözde beni seviyor ama ne benimle dışarıya çıktığı var ne oturup sohbet ettiği var hep azar hep küfür başkada bir şey yok 2 çocuk olmasa ben çoktan terk etmiştim biel

Hanımefendi bakın öncelikle ne o kız ne siz o...sunuz önce şu lafı bir bırakın
Adam sizi açıktan açığa aldatıyor, sizin derdiniz adamı takmayan konuşmayan görüşmeyen bir kadın mı? Neden kocanız ve sizi aldattığı tipler yerine sizi aldatmadığı bir kadına taktınız???,
Telefonu şifreli hic bir şey giremiyorum ki arada yakaladığımda ki konuşmaları soylediklerim bu kızıda en ufak bi ziyarete gitsek illa lafı geçiyor o yüzden cevrede engel oluyor unutmaya

ee sizde taka taka eski sevgiliye mi taktınız?
aldatıldığınız kadınlar yerine..

ee sizde taka taka eski sevgiliye mi taktınız?
aldatıldığınız kadınlar yerine..
Bilmiyorum ya eşim benim iyice psikolojimi bozdu her yer e gitmek yasak evden çıkamıyorum kendiside içiyor geziyor cafelere gidiyor bende evde iki çocukla kafayı yiyorum heralde yavaş yavaş

Bilmiyorum ya eşim benim iyice psikolojimi bozdu her yer e gitmek yasak evden çıkamıyorum kendiside içiyor geziyor cafelere gidiyor bende evde iki çocukla kafayı yiyorum heralde yavaş yavaş

bari hastalık falan kapmayın boşanmayacaksanız..
ama bence boşanın alenen sizi aldattığını söyleyen adamla evli kalmak eziyet resmen. saygı bile duymuyor size bırakın sevmeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X