Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Esin tam bir assagilik adi.
Insan yillarini verdigi sevgilisine or.. der mi? Terbiyesiz gereksiz..
Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce o.. ile takildiysa?
bnm esimin ciddi iliskisi olmus 5 sene,bn agzindan bi kere su lafi duysaydim yuzune tukururdum.
Bnmde ciddi bi iliskim oldu, esimde biliyor ve bi kere terbiyesizce konusmadim ardindan.En buyuk hakaretim hint kumasi demekti okadar.
Siz nasil insanlarsiniz,hele ki o kocan.. gecmisine anlam katmis bi insana en agir kufuru ediyor..
Sizin evinizde asla huzur olmaz, iki degil isterseniz 20 cocuk yapin, temeliniz baskalarinin namusuna kufretmeye kurulmus yazik

+111111
Kelimesi kelimesine katiliyorum.

Eşiniz iğrenç leş bir adam
Beraber yaşarken iyiydi ayrılınca mı o...u oldu?!?? Böyle erkeklerden nefret ediyorum

Siz de ayrıca leşsiniz buraya eşiniz olan adam! sen daha güzelsin demiş artık ego tatmini yapmayı mı zaten o...u dediğiniz bir kadını iyice batırmaya mı yazdınız Allah bilir

Kısacası tencere kapak olmuşsunuz. Sizin gibi tiplerin birbiriyle evlenmesi iyi oluyor normal bireylere sıçramamış oluyorsunuz!

Aynen katılıyorum

Boyle erkekler midemi bulandiriyor. Erkek arkadasim vakti zamaninda deger verip en ozelini paylastigi kadina "o oylesine bi kiz" dese bi sorgulardim ben kiminle beraberim, iki gun sonra ayrilsa benimle ilgili ne diyecek diye. Bence ilginc bir ailesiniz. Fakat zavalli kadina bulasmazsiniz umarim...

her kelimesine tek tek katiliyorum.

Sarhoşken onun ismiyle seslenmesi hoş olmamış. Seni daha takıntılı hale getirmiştir. Akrabalarla kızın görüşüyor olması da cabası. Eşimin de var böyle eski bir sevgilisi. Eşim en son benden uzak dur, akrabalarımla görüştüğünde bile adımı ağzına alma, milletin gazına gelip beni salak saçma şeyler için arama demiş. Ablasının yalanlarıyla aramıştı zamanında eşimi. Gidiş o gidiş birdaha görünmedi ortalıkta. Darısı başına diyeyim. Takma kafana hiç moral bozmayı gerektiren bir şey değil. İnsanlar evlenip çocuklu boşanıyor. Eski eşleri hep hayatlarında ama umursamıyorlar. Eşin görüşmüyorsa sorun yok.

Bunu,size nişanlıyken anlatmış zaten.
Yani siz,eşinizin geçmişini bilerek evlenmişsiniz.
Onu her şeyiyle kabul etmişsiniz.
Şimdi neden ısıtıp ısıtıp adamın önüne koyuyorsunuz ki!!!!

çok güzel bence böyle olmalı. eğer aldatma şiddet vs olmadan bittiyse ilişki ben de eski sevgililerimin mutlu olmasını isterim yani bu çok normal.

benim de bir eski ssevgilim sınıf arkadaşımla nişanlanmış birbirimizin fotolarını beğeniyoruz. hatta kızı çok severim eski sevgilim beni aldatmıştı kız adına üzüldüm bile ona da öyle yapar diye

biraz olgun olmak lazım

Kıza söylediği kelimeye odaklan daha çok bence.. Karakter oturmamis... gün gelir senin içinde aynini söyleyebilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…