- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Adamın kız için tabirini asla kabullenmiyorum ama demekki eşi öyle üstüne gidiyorki adam da eşini,kız için bu şekilde konuşarak onemsizmis gibi lanse etmeye çalışıyor.belki aslında kız için o şekilde düşünmüyor ama bu derece takıntılı bir kadınla böyle baş etmeye çalışıyor olabilir.Asıl Allah böylelerini ıslah etsin.. hiç utanmıyolar da. Ne bozuk erkek müsveddeleri var be.. konuda en çok oraya takıldım ve çok sinirim bozuldu. Terbiyesiz herif
Ona göre birini bulup evlencekti o zaman konu sahibi..Adamın kız için tabirini asla kabullenmiyorum ama demekki eşi öyle üstüne gidiyorki adam da eşini,kız için bu şekilde konuşarak onemsizmis gibi lanse etmeye çalışıyor.belki aslında kız için o şekilde düşünmüyor ama bu derece takıntılı bir kadınla böyle baş etmeye çalışıyor olabilir.
İşte herkes sizin gibi duruş sergileyemiyor.bu birazda ozguvenle alakalı.ama böyle takıntılı kadınlarla da baş etmek zor.once kabulleniyolar evlenince geçmişi deşip duruyorlar.cevremde böyle bir iki kişi tanıdığım için söylüyorum.adamı çıldırttı en son bı tanesi.Ona göre birini bulup evlencekti o zaman konu sahibi..
eşimin ailesiyle yaşadığı evdeki pc bozulunca tamire gitmişti. Geldiğinde eski resimleri de kurtarıp yüklemişler. Ben orda eşimin benden önceki sevgilisiyle yataktaki resimlerini gördüm. Şok oldum çok üzüldüm ama. Ne bunun kavgasını yaptım ne de o kıza envai çeşit küfür saydırdım.. eşime de söyletmem ki o da seçici bi adam olduğundan geçmişe saygı duyar ve kötü konuşmaz. Yazık o kızcağıza..
Adamın diyeceği şu geçmiş geride kaldı kapat şu eskileri.. aklıma mı sokmaya çalışıyosun? Bilmiyo muydun zaten bakir olmadığı mı? Kavga çıkarcak yer arama deyip kestirip atıcak. Şimdi o kıza saydırdılar diye geçmiş yaşanmamış mı oldu silindi mi?
Doğru diyosunuz.. zamanında yaşanmış bitmiş. Bitmese ki bi de gebelik de olmuş evlenirlerdi zaten..İşte herkes sizin gibi duruş sergileyemiyor.bu birazda ozguvenle alakalı.ama böyle takıntılı kadınlarla da baş etmek zor.once kabulleniyolar evlenince geçmişi deşip duruyorlar.cevremde böyle bir iki kişi tanıdığım için söylüyorum.adamı çıldırttı en son bı tanesi.
Boyle yaratiklar midemi bulandiriyor. O kiz o... ise sen on kat o....sun diyorum boylelerine.Kızla sevgilim diye yıllarını, en özelini paylaşsın sonra da arkasından zaten o.....'ydu desin. Tabi.
Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?