• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem

Esin tam bir assagilik adi.
Insan yillarini verdigi sevgilisine or.. der mi? Terbiyesiz gereksiz..
Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce o.. ile takildiysa?
bnm esimin ciddi iliskisi olmus 5 sene,bn agzindan bi kere su lafi duysaydim yuzune tukururdum.
Bnmde ciddi bi iliskim oldu, esimde biliyor ve bi kere terbiyesizce konusmadim ardindan.En buyuk hakaretim hint kumasi demekti okadar.
Siz nasil insanlarsiniz,hele ki o kocan.. gecmisine anlam katmis bi insana en agir kufuru ediyor..
Sizin evinizde asla huzur olmaz, iki degil isterseniz 20 cocuk yapin, temeliniz baskalarinin namusuna kufretmeye kurulmus yazik

Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce ni o.. ile takildiysa?
bnm esimin ciddi iliskisi olmus 5 sene,bn agzindan bi kere su lafi duysaydim yuzune tukururdum.
Bnmde ciddi bi iliskim oldu, esimde biliyor ve bi kere terbiyesizce konusmadim ardindan.En buyuk hakaretim hint kumasi demekti okadar.
Siz nasil insanlarsiniz,hele ki o kocan.. gecmisine anlam katmis bi insana en agir kufuru ediyor..
Sizin evinizde asla huzur olmaz, iki degil isterseniz 20 cocuk yapin, temeliniz baskalarinin namusuna kufretmeye kurulmus yazik
+111111
Kelimesi kelimesine katiliyorum.

Eşiniz iğrenç leş bir adam
Beraber yaşarken iyiydi ayrılınca mı o...u oldu?!?? Böyle erkeklerden nefret ediyorum

Siz de ayrıca leşsiniz buraya eşiniz olan adam! sen daha güzelsin demiş artık ego tatmini yapmayı mı zaten o...u dediğiniz bir kadını iyice batırmaya mı yazdınız Allah bilir

Kısacası tencere kapak olmuşsunuz. Sizin gibi tiplerin birbiriyle evlenmesi iyi oluyor normal bireylere sıçramamış oluyorsunuz!

Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce o.. ile takildiysa?

Aynen katılıyorum

Boyle erkekler midemi bulandiriyor. Erkek arkadasim vakti zamaninda deger verip en ozelini paylastigi kadina "o oylesine bi kiz" dese bi sorgulardim ben kiminle beraberim, iki gun sonra ayrilsa benimle ilgili ne diyecek diye. Bence ilginc bir ailesiniz. Fakat zavalli kadina bulasmazsiniz umarim...

Eşiniz iğrenç leş bir adam
Beraber yaşarken iyiydi ayrılınca mı o...u oldu?!?? Böyle erkeklerden nefret ediyorum

Siz de ayrıca leşsiniz buraya eşiniz olan adam! sen daha güzelsin demiş artık ego tatmini yapmayı mı zaten o...u dediğiniz bir kadını iyice batırmaya mı yazdınız Allah bilir

Kısacası tencere kapak olmuşsunuz. Sizin gibi tiplerin birbiriyle evlenmesi iyi oluyor normal bireylere sıçramamış oluyorsunuz!
her kelimesine tek tek katiliyorum.

Sarhoşken onun ismiyle seslenmesi hoş olmamış. Seni daha takıntılı hale getirmiştir. Akrabalarla kızın görüşüyor olması da cabası. Eşimin de var böyle eski bir sevgilisi. Eşim en son benden uzak dur, akrabalarımla görüştüğünde bile adımı ağzına alma, milletin gazına gelip beni salak saçma şeyler için arama demiş. Ablasının yalanlarıyla aramıştı zamanında eşimi. Gidiş o gidiş birdaha görünmedi ortalıkta. Darısı başına diyeyim. Takma kafana hiç moral bozmayı gerektiren bir şey değil. İnsanlar evlenip çocuklu boşanıyor. Eski eşleri hep hayatlarında ama umursamıyorlar. Eşin görüşmüyorsa sorun yok.

Bunu,size nişanlıyken anlatmış zaten.
Yani siz,eşinizin geçmişini bilerek evlenmişsiniz.
Onu her şeyiyle kabul etmişsiniz.
Şimdi neden ısıtıp ısıtıp adamın önüne koyuyorsunuz ki!!!!

Biriniz sucsuz gunahsiz bir kadinin kendisine, biriniz annesine laf ediyorsunuz.

Birinin eski sevgilisi veya birinin eski sevgilisinin annesi olmak ayip gunah tuhaf seyler degil bence kari koca aklinizi basiniza toplayin.

Konuya donersek; insanlar evleniyor bosaniyor. Ikinci kez evleniyor. Miss gibi onlerine bakip keyfini suruyor. Siz sevgiliyi kafaya takiyorsuz. Tabir kaba ama esegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsunuz.
Evlenmeden evvel biliyormussunuz yani eline kadin eli degmemis erkek istiyorsaniz ona gore birini bulsaydiniz.

Benim esimin eski sevgilisi bizzat benim facebook ve instagramimda mevcut. Kendisi bir ust sinifimdandi ortak ders almisligimiz muhabbetimiz kahve icmisligimiz falan var. 5 yil oldu evleneli. Hala ekli. Bundan hic rahatsiz olmadim. O da olmadi ki silmedi. Eski adi ustunde eski. Hatta gecen gun oglumun fotografini begendi. Ben de onun terfi fotografini.
Aralarini ben bozmadim. Ben ayirmadim. Herhangi bir sekilde ne o benim rakibim ne ben onun.

çok güzel bence böyle olmalı. eğer aldatma şiddet vs olmadan bittiyse ilişki ben de eski sevgililerimin mutlu olmasını isterim yani bu çok normal.

benim de bir eski ssevgilim sınıf arkadaşımla nişanlanmış birbirimizin fotolarını beğeniyoruz. hatta kızı çok severim eski sevgilim beni aldatmıştı kız adına üzüldüm bile ona da öyle yapar diye

biraz olgun olmak lazım

Kıza söylediği kelimeye odaklan daha çok bence.. Karakter oturmamis... gün gelir senin içinde aynini söyleyebilir...
Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X