• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl Allah böylelerini ıslah etsin.. hiç utanmıyolar da. Ne bozuk erkek müsveddeleri var be.. konuda en çok oraya takıldım ve çok sinirim bozuldu. Terbiyesiz herif
Adamın kız için tabirini asla kabullenmiyorum ama demekki eşi öyle üstüne gidiyorki adam da eşini,kız için bu şekilde konuşarak onemsizmis gibi lanse etmeye çalışıyor.belki aslında kız için o şekilde düşünmüyor ama bu derece takıntılı bir kadınla böyle baş etmeye çalışıyor olabilir.

Adamın kız için tabirini asla kabullenmiyorum ama demekki eşi öyle üstüne gidiyorki adam da eşini,kız için bu şekilde konuşarak onemsizmis gibi lanse etmeye çalışıyor.belki aslında kız için o şekilde düşünmüyor ama bu derece takıntılı bir kadınla böyle baş etmeye çalışıyor olabilir.
Ona göre birini bulup evlencekti o zaman konu sahibi..

eşimin ailesiyle yaşadığı evdeki pc bozulunca tamire gitmişti. Geldiğinde eski resimleri de kurtarıp yüklemişler. Ben orda eşimin benden önceki sevgilisiyle yataktaki resimlerini gördüm. Şok oldum çok üzüldüm ama. Ne bunun kavgasını yaptım ne de o kıza envai çeşit küfür saydırdım.. eşime de söyletmem ki o da seçici bi adam olduğundan geçmişe saygı duyar ve kötü konuşmaz. Yazık o kızcağıza..

Adamın diyeceği şu geçmiş geride kaldı kapat şu eskileri.. aklıma mı sokmaya çalışıyosun? Bilmiyo muydun zaten bakir olmadığı mı? Kavga çıkarcak yer arama deyip kestirip atıcak. Şimdi o kıza saydırdılar diye geçmiş yaşanmamış mı oldu silindi mi?

Ona göre birini bulup evlencekti o zaman konu sahibi..

eşimin ailesiyle yaşadığı evdeki pc bozulunca tamire gitmişti. Geldiğinde eski resimleri de kurtarıp yüklemişler. Ben orda eşimin benden önceki sevgilisiyle yataktaki resimlerini gördüm. Şok oldum çok üzüldüm ama. Ne bunun kavgasını yaptım ne de o kıza envai çeşit küfür saydırdım.. eşime de söyletmem ki o da seçici bi adam olduğundan geçmişe saygı duyar ve kötü konuşmaz. Yazık o kızcağıza..

Adamın diyeceği şu geçmiş geride kaldı kapat şu eskileri.. aklıma mı sokmaya çalışıyosun? Bilmiyo muydun zaten bakir olmadığı mı? Kavga çıkarcak yer arama deyip kestirip atıcak. Şimdi o kıza saydırdılar diye geçmiş yaşanmamış mı oldu silindi mi?
İşte herkes sizin gibi duruş sergileyemiyor.bu birazda ozguvenle alakalı.ama böyle takıntılı kadınlarla da baş etmek zor.once kabulleniyolar evlenince geçmişi deşip duruyorlar.cevremde böyle bir iki kişi tanıdığım için söylüyorum.adamı çıldırttı en son bı tanesi.

Eşini geçmişiyle kabul edemeyeceksen keşke evlenmeseydin (alkollü olarak isminizi karıştırmayı kastetmiyorum)
Olmuş bitmiş gelmiş geçmiş olaylar sadece huzur bozmaya yarar
Ya unutacaksınız ya hayatınızı zehir edeceksiniz
Kızdan küfürle bahsetmesi de gerçekten çok komik her haltı ye ye iç gez toz sonra o şöyleydi de yav he he diyesi geliyor insanın o öyleyse sen neydin diye sorası da geliyor insanın ama geçmiş bitmiş en iyisi konuyu kapatmak

Kendinizden on yaş büyük biriyle evlenmişsiniz. Evlendiğinizde en azından 18 yaşındaymışsınızdır herhalde. Kimsenin en az 28 yaşına kadar ciddi ilişkisi olmadan evleneceği kişiyi bekleyeceğine inanmıyorsunuzdur herhalde. Öyle insanlar nadiren olabilir ama onların sayısı bu beklentiyi makul kılacak kadar çok değil. Onun bu yaşanmışlıkları normal. Ben o yaşlardan aşk sevgi nedir bilmiyordum diyerek kendinizi melankoliye verecektiyseniz yaşıtınız ya da kendinizden küçük biriyle evlenmeliydiniz. Madem ki böyle biriyle evlendiniz, bunları kabulleneceksiniz.
Hikayenizde kötü olan şey aile bireylerinin kalkıp o kızdan size bahsetmesi. Hep birliktelerdi, hiç yanından ayırmazdı gibi iğrenç şeyler söylemesi. Bunlar size doğrudan saldırıdır. Ben olsam ağzının payını verirdim her kimse.
Eşinizin üstüne gitmeyin, bu meseleyi unutmaya çalışın.
Böyle konularda işte insan dengiyle evlenmeli. Keşke sizin de olsaymış eski ciddi birliktelikleriniz, böyle hissetmezdiniz. Bitenin bitmiş olduğunu anlardınız.

Esinin aklina niye zorla eskiyi sokuyorsun ki???
Kizi surekli isitip isitip kocanin onune sunmak senin hatan ama eski sevgilisi hakkinda o... diye konusmak cok daha buyuk hata.
Madem o o... du da sen ne sin ki aldin onu evine getirip sulalene soktun demezler mi adama?

İşte herkes sizin gibi duruş sergileyemiyor.bu birazda ozguvenle alakalı.ama böyle takıntılı kadınlarla da baş etmek zor.once kabulleniyolar evlenince geçmişi deşip duruyorlar.cevremde böyle bir iki kişi tanıdığım için söylüyorum.adamı çıldırttı en son bı tanesi.
Doğru diyosunuz.. zamanında yaşanmış bitmiş. Bitmese ki bi de gebelik de olmuş evlenirlerdi zaten..

böyle yaparak sadece kendinize ve evliliğinize zarar veriyosunuz konu sahibi. Eşinizi kendinizden uzaklaştırıyosunuz.. cool olun azcık kendinize güvenin. Maziyi de rahat bırakın.. farzedin ki eşiniz evlenip ayrılmış.. sadece akrabaları eski sevgilinin konusunu açarsa onları bozarsınız kimse bidaha hatırlatmaz size olur biter..

Bu kadar hassas olduğunuza göre keske öğrenince ayrılsaydınız çünkü takıntılı biri icin zor bir durum sürekli her durumda karşınıza çıkmış ve çıkmaya devam edecek
Yalnız eşinizin o kız hakkında size söylediği seyler çok daha kötü ben asıl buna takılırdım
Sonuçta kaç yıl sevmiş etmiş arkasından hiç hoş olmamış yanı
Neyse sırf bu sebepten boşanmayacaksanız kapatın artık eşinize ima bile etmeyin çünkü kendi ayağınıza sıkıyorsunuz benden söylemesi

Biriniz sucsuz gunahsiz bir kadinin kendisine, biriniz annesine laf ediyorsunuz.

Birinin eski sevgilisi veya birinin eski sevgilisinin annesi olmak ayip gunah tuhaf seyler degil bence kari koca aklinizi basiniza toplayin.

Konuya donersek; insanlar evleniyor bosaniyor. Ikinci kez evleniyor. Miss gibi onlerine bakip keyfini suruyor. Siz sevgiliyi kafaya takiyorsuz. Tabir kaba ama esegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsunuz.
Evlenmeden evvel biliyormussunuz yani eline kadin eli degmemis erkek istiyorsaniz ona gore birini bulsaydiniz.

Benim esimin eski sevgilisi bizzat benim facebook ve instagramimda mevcut. Kendisi bir ust sinifimdandi ortak ders almisligimiz muhabbetimiz kahve icmisligimiz falan var. 5 yil oldu evleneli. Hala ekli. Bundan hic rahatsiz olmadim. O da olmadi ki silmedi. Eski adi ustunde eski. Hatta gecen gun oglumun fotografini begendi. Ben de onun terfi fotografini.
Aralarini ben bozmadim. Ben ayirmadim. Herhangi bir sekilde ne o benim rakibim ne ben onun.

Eşim bırak eskiden ilişki yasadığı, ailesi ile tanıştıracak kadar değer verip sevdigı, aynı evi ve yatağı paylaştığı kadına, herhangi birine o...pu dese içim kalkar. Kadın o...pu oldu, kendisinin de elinin kiri oldu e mi? Madem o...pu neden birlikte oldun onca sene?

Ayrica git tedavi ol, takıntın ciddi derecede rahatsız edici. Ne yapsın eski sevgili, sen mutlu o diye ölsün mü? Camdan mi atlasın ne yapsın ya? Kocan ne dese tatmin olmuyorsun, kafayı yedirecek kadar takıntılısın madem eli kadın eline degmemisi bulaydın. Hayret valla, öteki kadına acıdım zamanında değer verdigı sahıs o...pu der, karısı kafayı yercesine kendisine hatta anasına takar. Sinir bozucu bir durum, umarım haberi olmaz bu iğrenç durumdan.

Bir de o kadinla ben ayni kefede değiliz ne ya? Bu gidisle o kefeden inersin, yerine baskasi gelir kocanda senle o birmisiniz der arkandan yillar sonra.

Son düzenleme:
Kızla sevgilim diye yıllarını, en özelini paylaşsın sonra da arkasından zaten o.....'ydu desin. Tabi.
Boyle yaratiklar midemi bulandiriyor. O kiz o... ise sen on kat o....sun diyorum boylelerine.

Saçma buldum 5 yıldır bilerek evlenmişsiniz sanki yeni öğrenmiş gibi tepki veriyorsunuz.O zaman başta kabul etmeyecektiniz ya da adam söyleyip kabul ettiyseniz kusura bakmayın başa kalkmayacaksınız.Durduk yere evliliğinizi zora sokuyorsunuz ve adamın aklına sürekli o kişiyi getiryorsunuz.Unutacagı varsa da unutmaz bu şekilde.

Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem

Boşanmış bi adamla evlenmiş olduğunu düşün ve bi sünger çek eski anılara. Böyle düşünerek mutlu olamazsın. Varsay ki boşanmış bi adam. Bi şeyler yaşamış geçmiş gitmiş bitmiş. Şimdi seninle evli ve mutlu. Kızı sen unutmayarak ona da unutturmuyorsun sürekli hayatınızda bi kadın. Çok çok yanlış yani. Bence bi an önce o kızı sil

canim hepimizin esinin eski kiz arkadasi olmustur sanirim bunu takinti haline getirmene gerek yok ama adiyla seslenmesi cok fena yanlislikla olmustur diye dusunmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X