• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Ben cinsel tercihlerin gündeme bile getirilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum
Var olan sorun üzerinden konuşulmalı tartışılmalı çözüm aranmalı eğer olmuyorsa yolların dostça ayrılması taraftarıyım
Arkadaşlar bu konuda bir şey yapmayacağım. fake hesap falan uğraşamam da zaten. Ben 1 aydır telefonunu kurcalıyorum kanıtım kesin olsa da rahatlasam diye. Artık takıntıya mı dönüştü bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum ne var ne yok diye. Ama bunun için de erkek gibi gösteremem kendimi muhabbet kurarken içim almaz çünkü eşimi öyle düşünürsem. Hani kondurmak istemediğim bir şey zaten bu. Oladabilir olmaz diyecek biri değilim ama olmasın istiyorum.

Ben cinsel tercihlerin gündeme bile getirilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum
Var olan sorun üzerinden konuşulmalı tartışılmalı çözüm aranmalı eğer olmuyorsa yolların dostça ayrılması taraftarıyım
Iyide daha önce konuşmayı denemiş olmamış .evliliği bitirirken somut birşey gerekir ortada cocuk var kadın şimdiye kadar cinsellik olmadan da cocuk hayrına taviz vermiş ama eşcinsellik durumu varsa sizce ayrılırken dost kalınır mi ?düşünsene yalan bi evlilik yaşadığını kandırıldığını siz biraz heralde tokati yedikten sonra öteki yanağını da donenlerdensiniz.

Evliliğimi normalleştirmek istediğim için. Çevremde benden önce evlenenlerin, sonra evlenenlerin hamile olduğunu duydukça ben de sanırım o yüzden bunu istedim.
İyi de bu yaptığınız bencillik değil mi? Evliliği normallestirmek, katlanılabilir hale getirmek için çocuk mu yapılır? Evliliginiz katlanılmaz haldeyse ayrılmaliydiniz. Bugün bosansaniz bunun cezasını çocuğunuz çekecek. Eğer şüpheleriniz dogruysa ne yapacaksınız? Sindirecek misiniz? Hani bu öyle terapiste gidelim, burnunu sürteyim denilecek bir durum da değil. Olan olmuş tabi, inşallah şüphelendiğiniz gibi değildir.

Benim mesleğim var şükürler olsun ki. Ayaklarım üzerinde durmam problem değil ama eşimi seviyorum işte. Nasıl bir sevgi adını koyamam size ama sevmesem nasıl katlanayım?Birtek cinsellik yüzünden katlanamıyorum eşime, o sorunu kenara itekleyince aslında aramızdan su sızmaz gibi bir şey. Bu süreçte de çocuğuma sarıldım. Bu sorunu o örttü ben de örttüm bir noktadan sonra sanırım.

o zaman yine bir şey demeyin.

çünkü çoğu zaman bir şeyi biliyor olmak iyi değil.başınıza iş açmamak için hiçbir şey bilmemeiş olun.

senin bunu bildiğine katlanamaz.

Iyide daha önce konuşmayı denemiş olmamış .evliliği bitirirken somut birşey gerekir ortada cocuk var kadın şimdiye kadar cinsellik olmadan da cocuk hayrına taviz vermiş ama eşcinsellik durumu varsa sizce ayrılırken dost kalınır mi ?düşünsene yalan bi evlilik yaşadığını kandırıldığını siz biraz heralde tokati yedikten sonra öteki yanağını da donenlerdensiniz.
Cinselliğin olmaması zaten sorun
Bu boşanmak için yeterli bir sebeptir
Eşcinselliğe gelince bu psikoloji anlıyorum tabi yapılan haksızlığı onaylamasamda
Sanırım ben dost kalabilirdim
Tokatı toplum, eşcinsel kavramı ile zaten karşımdakine vurmuş derdim
Hayatıma bakar çocuğuma geleceğe odaklanırdım ve dost kalırdım
Tabi başa gelmeden konuşmak kolay ama şuan bu şekilde düşünüyorum

Chrome haricinde gmail etkinliğim geçmişine bakın bir de. Chrome'dan silinse bile ordan silinmez. Ben eşinizin biseksüel değil, gay olduğunu düşünüyorum.. Siz daha iyi bilirsiniz tabi...

İyi de bu yaptığınız bencillik değil mi? Evliliği normallestirmek, katlanılabilir hale getirmek için çocuk mu yapılır? Evliliginiz katlanılmaz haldeyse ayrılmaliydiniz. Bugün bosansaniz bunun cezasını çocuğunuz çekecek. Eğer şüpheleriniz dogruysa ne yapacaksınız? Sindirecek misiniz? Hani bu öyle terapiste gidelim, burnunu sürteyim denilecek bir durum da değil. Olan olmuş tabi, inşallah şüphelendiğiniz gibi değildir.
Çocuğum konusunda gerçekten en ufak bir vicdani olarak pişmanlık olarak sorunum yok. Bu konuda haklı olduğunuzu bilsem de bu değişmeyecek. O yüzden konunun bu kısmını kapatmak istiyorum artık.

Ama diğer konuda sadece bilmek istiyorum. Neden böyle olduğunu? Belki de eşcinsel de değil, aseksüel ama +18 site bunun aksini gösteriyor sanırım. Aslında karmakarışığım. Her şeye rağmen çözmek istiyorum, bunu biliyorum.

Chrome haricinde gmail etkinliğim geçmişine bakın bir de. Chrome'dan silinse bile ordan silinmez. Ben eşinizin biseksüel değil, gay olduğunu düşünüyorum.. Siz daha iyi bilirsiniz tabi...
Gmail hesabını kurcalamamıştım hiç. Maillerine baktım ama bir sorun yoktu. Geçmiş orada tutuluyorsa eğer hemen bakayım. Şifresi değişti mi bilmiyorum ama.

Ben de bilmiyorum ki bir şey. Tek bildiğim cinsellik harici bu adamı sevdiğim, iletişimimizin iyi olduğu ama diğer özel kısımda aşılmaz bir duvar olduğu... Yani eşimin ne olduğunu, ne hissettiğini çözemedikçe takıntım oldu. Çözersem belki de boşanacağım bile ama şu durumda bunu yapmayacağım. O yüzden birilerine fikir sormak istedim.

Cinselliğin olmaması zaten sorun
Bu boşanmak için yeterli bir sebeptir
Eşcinselliğe gelince bu psikoloji anlıyorum tabi yapılan haksızlığı onaylamasamda
Sanırım ben dost kalabilirdim
Tokatı toplum, eşcinsel kavramı ile zaten karşımdakine vurmuş derdim
Hayatıma bakar çocuğuma geleceğe odaklanırdım ve dost kalırdım
Tabi başa gelmeden konuşmak kolay ama şuan bu şekilde düşünüyorum
Benim için de kabullenmekte sıkıntı olmaz sanırım. Hani açık açık söylese şu dakika içime su serpilecek gibi geliyor. O zaman çenemi sıkı sıkı kapatır boşanırım gıkım da çıkmaz, kimseye demem. Ama bu adamın sorununu bilmedikçe beni daha çok merak sarıyor. Artık dediğim gibi takıntım gibi oldu sanırım.

Sürekli bir şeyleri silen bir adam zaten sizin bilmemeniz gereken şeyleri yapıyordur. Hiçbir probleminiz olmasa bile burada bile bir sorun var.

Şuan yaşım 30 demişsin bir 30 sene daha böyle bu adamla yaşayabilecek misin? Otur konuş ben bunları gördüm bunlar ne de. Sen kocanı düşünüyorsun ama adam seni hiç düşünmüyor.

Madem böyle bir durum var adam eşcinsel ne diye senle evleniyor?

Daha çok gençsin

kulvehece kulvehece biliyorum kolay değil fakat yaşınız çok genç kendinize bu haksızlığı yapmayın, ilerde pişmanlık içinde kalmayın. Geçen zaman geri gelmiyor ve bazı şeyler zamanında yaşanınca güzeldir. Cesur olun ve eşinizle aranızdaki bu sessiz anlaşmayı bozun.

Bir cinsel terapist araştırın ve önce kendiniz gidin durumu anlatın. O size bir fikir verecektir zaten. Sonra da eşinize şöyle bir konuşma yapın: " Sence de artık cinsellik konusunda konuşmamız ve çözmemiz gereken birşeyler yok mu? Terapist araştırdım gideceğim ve senin de katılmanı istiyorum. Çünkü bu konu tek başıma çözebileceğim birşey değil. Seni seviyorum fakat daha fazla bu sorunu görmezden gelemiyorum. Çünkü ortada normal olmayan birşeyler var. Bu şekilde devam etmek ikimize de haksızlık."

Gmail hesabını kurcalamamıştım hiç. Maillerine baktım ama bir sorun yoktu. Geçmiş orada tutuluyorsa eğer hemen bakayım. Şifresi değişti mi bilmiyorum ama.

Ben de bilmiyorum ki bir şey. Tek bildiğim cinsellik harici bu adamı sevdiğim, iletişimimizin iyi olduğu ama diğer özel kısımda aşılmaz bir duvar olduğu... Yani eşimin ne olduğunu, ne hissettiğini çözemedikçe takıntım oldu. Çözersem belki de boşanacağım bile ama şu durumda bunu yapmayacağım. O yüzden birilerine fikir sormak istedim.
Gmail etkinliğim kısmına mutlaka ama mutlaka bakmalısınız. Bir şey bulursanız da çıktısını almalısınız mahkemede delil için. Zira cinsellik kesin boşanma sebebi diye geçiyor, bir de eşcinsel vs olduğunu ispatlarsanız tazminat bile alırsınız. 30 yaş çok genç bir yaş, sizin de ihtiyaçlarınız olması çok normal. Durmayın daha fazla derim..
Edit: Terapiye gitmeyi kabul etseydi ve bir şeyler için çabalasaydı asla evlilik bitirme taraftarı olmazdım

kulvehece kulvehece biliyorum kolay değil fakat yaşınız çok genç kendinize bu haksızlığı yapmayın, ilerde pişmanlık içinde kalmayın. Geçen zaman geri gelmiyor ve bazı şeyler zamanında yaşanınca güzeldir. Cesur olun ve eşinizle aranızdaki bu sessiz anlaşmayı bozun.

Bir cinsel terapist araştırın ve önce kendiniz gidin durumu anlatın. O size bir fikir verecektir zaten. Sonra da eşinize şöyle bir konuşma yapın: " Sence de artık cinsellik konusunda konuşmamız ve çözmemiz gereken birşeyler yok mu? Terapist araştırdım gideceğim ve senin de katılmanı istiyorum. Çünkü bu konu tek başıma çözebileceğim birşey değil. Seni seviyorum fakat daha fazla bu sorunu görmezden gelemiyorum. Çünkü ortada normal olmayan birşeyler var. Bu şekilde devam etmek ikimize de haksızlık."

Buna birkaç kere cesaretlenmiştim ama terapistlere karşı ön yargısı var. Bir de geçmişinden kaçmasından ziyade, elaleme mi anlatacağız bu durumu bir de? gibi bir kafa yapısında. Şu en son tarayıcı geçmişini görene kadar adamı böyle kabullenmiştim. Benim dürtmelerimle olmasında sakınca yoktu belki ama durum yön değiştirdi. Bir kadın çıkacak altından dedim dedim, ne karıştırılmamış bir dosya kaldı bilgisayarında, ne telefonunda ama hiçbir şey çıkmıyordu. En son o şeyler gözüme çarptı işte. sonra olay boyut değiştirdi.

İlk önce kendim adına biriyle görüşsem iyi olacak sanırım. Daha sonra eşimi belki zorla götürürüm yanımda, güzel güzel konuşurum ama reddeder gibi geliyor. Teşekkür ederim ilginiz için ben de kurtarmak istiyorum bir şeyleri ama azıcık bir hevesi oluverse her şey güzel olacak işte :(

Buna birkaç kere cesaretlenmiştim ama terapistlere karşı ön yargısı var. Bir de geçmişinden kaçmasından ziyade, elaleme mi anlatacağız bu durumu bir de? gibi bir kafa yapısında. Şu en son tarayıcı geçmişini görene kadar adamı böyle kabullenmiştim. Benim dürtmelerimle olmasında sakınca yoktu belki ama durum yön değiştirdi. Bir kadın çıkacak altından dedim dedim, ne karıştırılmamış bir dosya kaldı bilgisayarında, ne telefonunda ama hiçbir şey çıkmıyordu. En son o şeyler gözüme çarptı işte. sonra olay boyut değiştirdi.

İlk önce kendim adına biriyle görüşsem iyi olacak sanırım. Daha sonra eşimi belki zorla götürürüm yanımda, güzel güzel konuşurum ama reddeder gibi geliyor. Teşekkür ederim ilginiz için ben de kurtarmak istiyorum bir şeyleri ama azıcık bir hevesi oluverse her şey güzel olacak işte :KK43:

Rica ederim. Bazen güvenli sandığımız alanlardan çıkmamak için yüzleşmek istemeyiz sorunlarımızla ve görmezden geliriz. Çünkü belirsizlik insanı korkutur. Ama bu tıkanıklıkta yol almak da mümkün olmaz, bir yanımız hep eksiktir. Yıllar sonra dönüp baktığınızda daha büyük bir pişmanlık yaşayabilirsiniz. Sadece biraz cesur ve kararlı davranmaya ihtiyacınız var. Şansınız bol olsun..

Arkadaşlar bu konuda bir şey yapmayacağım. fake hesap falan uğraşamam da zaten. Ben 1 aydır telefonunu kurcalıyorum kanıtım kesin olsa da rahatlasam diye. Artık takıntıya mı dönüştü bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum ne var ne yok diye. Ama bunun için de erkek gibi gösteremem kendimi muhabbet kurarken içim almaz çünkü eşimi öyle düşünürsem. Hani kondurmak istemediğim bir şey zaten bu. Oladabilir olmaz diyecek biri değilim ama olmasın istiyorum.

Ya acaba onun her şeyini kurcaladığınızı anladı da sizin tepkinizi ölçmek, kurcaladığınızı ortaya çıkarmak için mi yaptı böyle ? Hani ne bileyim siz görünce o geçmiştekiler ne diye kavga çıkaracaktınız, eşiniz de üste mi çıkacaktı bak karıştırıyorsun bilmem ne diye ? Çok mu polyannacılık oluyor benim dediğim acaba ?

Anormallik yok. yani herkesle görünmez mesafesi vardır. ya da bilmiyorum benim karşımda böyledir belki. Ancak çok yakın arkadaşları var bu yerel spor kulubunun maçına giderler sürekli.
Peki kendini tatmin ediyormu bunu fark ediyormusunuz.
Yuzlesmeniz gerekli sanirim cocugu birgun buyuklere birakin once inkar yoluna gidecek belirli zaman size yaklasir sonra normaline doner.

Boşanma imkanın varsa boşan, yaşın genç ve gençlik birdaha geri gelmiyor.hayatı kaçırma.kocan a seksüel veya eşcinsel her neyse,hayatını bu şekilde ziyan etme.

Peki kendini tatmin ediyormu bunu fark ediyormusunuz.
Yuzlesmeniz gerekli sanirim cocugu birgun buyuklere birakin once inkar yoluna gidecek belirli zaman size yaklasir sonra normaline doner.
Aslında iyi fikir. Şu açıdan yani: genelde akşamları çocukla vakit geçiririz. Oturur oynarız. Ben ingilizce öğretiyorum oğluma, o da oyun oynuyor derken bu aktivitelerle geçiyor akşamlarımız. Biraz başbaşa kalsak belki de sorsam dökülür bilmiyorum ki. Gerçi bugüne kadar her sorduğumda yalnızdık yani yatak odasında konuşurum bu konuları zaten ama bu fikir de fena olmaz. Denemesi kolay en azından.

Back