• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Aseksüel olabileceğini düşünmüştüm konunun başını okurken daha sonra arama geçmişinde gördüklerinizi okuyunca şaşırdım

Evliliğin ilk zamanları nazik davranıyormuş size ama siz aranızdaki sorun için uzmana gitmek isteyip baskı yapınca kaba davranmaya başlamış sanırım

Ya gerçekten geçmişinin deşilmesini istemiyor ya da bunu bahane etti
Ama bahane için aklına bu kolay kolay gelmez
Gerçekten çekindiği bir şey var yüksek ihtimalle

Toplumumuzda "erkek adam" sıfatının altı dolu doludur O sıfatın hakkını veremediğini düşünüp utanıyor olabilir birine bunu anlatmaktan

Belki içten içe sorununun ne olduğunu kendiside anlayamıyordur
Sizi mutlu edemediği için üzülüyordur

İhtimaller uzayıp gider Bilemeyiz aklının içinde neler olduğunu Konuşmaya isteklide değil belliki Karşısına geçip konuşturmaya çalışmayın bu konu hakkında Asabiyeti artar

Yapabileceğiniz tek şey çok iyi gözlemlemek
Ev içinde gizlemeye alışmış Ev dışında daha rahat davranıp bir şey belli edebilir mi acaba
Ne yapıyor, ne ediyor , kimlerle.. başarabilirseniz gözlerinizle görün

Çocuğunuz için şükretmemize çok sevindim Pişmanım demiyorsunuz iyi ki O minik melek sizin hediyeniz Babası nasıl biri olursa olsun
Kaba davranmaktan kastım eskisi kadar kibar değil. Bazı kelimeleri rahatça kullanabiliyor. Bana karşı değilse de mesela atıyorum şu yvşk adama bak gibi gibi... Bunları eskiden asla yapmazdı. Bana karşı hakaret etmese de kibarlığı da kalmadı ama.

Hiç konuşmuyor değiliz bu arada. İletişimimiz var yani öyle beni görmezden gelmez, ya da benden iletişim anlamında uzak durmaz. Konuşuyoruz. Hatta sanırım fazla fazla konuşuyoruz, arkadaş misali ama icraat yok diğer konularda işte.

Birine neden maske görevi görüyorsunki konuş medeni bir şekilde anlaşın çocuğunuzda var iyi eşler olmayabilirsiniz ama iyi dost olun
Onuda anlayabiliyorum senide ama ortada mantıksız bir evliliği anlayamıyorum
Zaten bunu eklemeyi unuttum sanırım ama iki arkadaş gibiyiz. Muhabbetimiz iyidir, mesela üçüncü bir kişi olarak gelseniz bizim evlilikte sorunlu olduğumuzu düşünmezsiniz. Cinsellik harici her konuşmayı yapıyoruz. Diğer konuları açarken kaçıyor hemen zaten.

Ya eşcinsel olup olmaması önemli değil bence. Size karşı herhangi bir ilgisi yok adamın. Sevgi de kalmamış. Neden zorla çocuk yaptığınızı da anlamadım ama sizin kararınız. Kocanızın size kaba saba davranıyor olması onun isteği dışında çocuk yapmış olmanız olabilir.
Siz eşinize karşı ilgi duyuyor seviyor olabilirsiniz ama evlilik, beraberlik tek kişiyle yapılmıyor. Tek çıkar yolunuz ayrılmak veya mutsuz olmaya devam etmek. Eşcinsel olma kısmında ise, evet olabilir ama olmayabilir de. Bir insan kadın cinsiyetine karşı ilgi duyuyor diye bütün kadınlara ilgi duyması gerekmez. Bu o kadının suçu da değildir aynı zamanda. Herkesin kişisel zevki, beğenisi farklıdır. Ama baştan beri devam eden bir sorun olması bunlara rağmen sizinle evlenmiş olması eşcinsel olabilme ihtimalini artırıyor. Eğer başka bir kadını sevip mutlu olabileceğine inansaydı veya bunları sizde bulsaydı olaylar bu şekilde gelişmezdi.
İlgisi cinsel anlamda yok ama normal iletişimsel anlamda çok iyiyiz. Cidden tuhaf gelebilir ama her türlü konuşup anlaşıyoruz ama iş o kısımda cık olmuyor yani.

Bu etik değil kimsenin kimseyi denemeye hakkı yoktur
Alemsiniz kızlar
Neden escinselken insanları kandırmak onlarla evlenmek paravan olarak kullanarak eşini aldatmak cok mu masum.o zaman sorsun oda söylesin çözüm çok kolay biz macera ariyoruz

Zaten bunu eklemeyi unuttum sanırım ama iki arkadaş gibiyiz. Muhabbetimiz iyidir, mesela üçüncü bir kişi olarak gelseniz bizim evlilikte sorunlu olduğumuzu düşünmezsiniz. Cinsellik harici her konuşmayı yapıyoruz. Diğer konuları açarken kaçıyor hemen zaten.
Cinsellik önemlidir evlilikte
Onun için sorun olmasada bu size haksızlıktır

Peki esiniz cocugunuza karsi nasil davraniyor? Cunku baba olmayi yakistiramiyorlar kendilerine diye biliyorum
Tam bir babanın olması gerektiği gibidir. Çok naziktir oğluma karşı. Benim yanımda kaba saba konuşabilir ama onun yanında dikkat eder. Eli boş eve gelmez. Onu alıp gezmeye çıkarlar ben ev işi yaparım bazen. Daha ne yapabilirse yapıyor bir baba olarak.

Belki de sadece istemiyordur. Her erkek yoğun cinsel arzular hissetmiyordur eşin de böyle biridir. Cinsel kimliğini saklamak için değil de sadece evlenmiş olmak için evlenmiştir :KK52:
Olabilir ama evlenmek için evlenen bir adam çocuk istemez miydi? Gerçi hoş şuan oğlumuzu benden daha çok seviyor desem yeri ama istemiyordu normalde.

Neden escinselken insanları kandırmak onlarla evlenmek paravan olarak kullanarak eşini aldatmak cok mu masum.o zaman sorsun oda söylesin çözüm çok kolay biz macera ariyoruz
Peki hatayı hata ile düzeltmek doğru mu
Bu şekilde olmaz

kulvehece kulvehece bütün yorumları okuyarak geldim. Ama merak ettiğim birşey var, günlük hayatı nasıl size karşı. Sadece o noktada mı isteksiz yoksa evde de genel olarak mutsuz mu? Ne bileyim sizin şakalarınız belki biraz cilvelerinize karşılık o an nasıl bi tepki veriyor?
Allah yardımcınız olsun bu arada...
Günlük hayatta çok uyumlu iki arkadaşız. Eş kısmına cinselliği aşarsak geçeceğiz tek o eksik gibi bir şey. Ama o da büüüyük bir eksiklik işte. Bunun farkındayım ama eşimle uyumumuz sıfır olsaydı eğer ya da iletişimimiz hiç olmasaydı zaten biterdi çoktan.

Bence de gecmiste yasadigi bi sıkıntıdan kaynaklaniyor olabilir yazan arkadaslar olmus zaten isteksizlikle ilgisi yok bu durumun .adam evlenmis dort ay birliktelik kurmamis
Üstelik hiç gündeme de getirmiyordu. Hani artık olsun diyen ben oldum resmen. Kendimi o an için erkek pozisyonuna sokmuş gibi bile hissettim.

6 yıl bu işi çözmek için çok uzun bir süre, ben yapamazdım valla... Ama aile olmak için çabalayan eşlerini hemen terk edemeyen insanlara gıbta ediyorum orası ayrı. Aynı durumu ben yaşasaydım çoktan yollarımı ayırmış olurdum. Daha 30 yaşındasın çoğumuzun yeni evlendiği zamanları, siz ise çoktan 4 yaşında bir çocuğa bile sahip olmuşsunuz hemde böyle mutsuz bir evlilikle, şaşırttınız beni. belki mutlusunuzdur bilemiyorum ama bir sorun olduğu kesin. Bu şekilde 6 yıl yaşadığınıza göre bir 6 yıl daha yaşayabilirsiniz sizi zorla tutan yok kendi kararın kendi seçimin. Bence ne düşüneceğini değil, nasıl yaşayacağını düşün
Bilmiyorum alışkanlık mı kabulleniş mi ne ama evet 6 yıl geçip gitti. İletişimimiz sıfır değil bu arada, eğer evde iki yabancı tadında olsaydık herhalde biterdi tamamen. Cinsellik eksik bir tek o da büyük bir eksiklik farkındayım ama bu sorunu da yavaş yavaş sindirdim sanki. Hani bilmiyorum tam ifade edemiyorum kendimi ama ben iki arkadaş gibi olduğumuzdan bu evliliği sürdürdüm. Hiç anlaşamadığım kadar çok iyi anlaşıyorum muhabbet anlamında falan. Diğer konular fıs o ayrı mevzu.

Tamam siz doğru olarak ne oneriyorsunuz
Ben cinsel tercihlerin gündeme bile getirilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum
Var olan sorun üzerinden konuşulmalı tartışılmalı çözüm aranmalı eğer olmuyorsa yolların dostça ayrılması taraftarıyım

Cinsel hayat olmadan o evliligi nasil sürdündün ben orada kaldim. Hadi adam sorunlu da sende de cok istek yok galiba.
Yani bir senede iliski sayisi parmakla sayilacak kadar mi bilmiyorum ama bu da bosanma sebebiydi zaten, cok beklemissiniz
3 haftada, 1 ayda 1 ama tamamen benim çabalarımla oluyor. Sıfır değiliz aslında. Ama ben çabaladım hep bıraksam o 4 ay yine durur belki 1 yıl durur. Zaten sorun da tam olarak bu isteksiz tutumu. Artık geçmişi de görünce gey mi dedim kendimce ki hala onu düşünüyorum.

ayrılınca birine muhtaç olmadan yaşayacak durumunuz varsa ayrılın.

yoksa da ne geçmiş dökümünde gördüklerinizden bahsedin ne de şüphelerinizden.
Benim mesleğim var şükürler olsun ki. Ayaklarım üzerinde durmam problem değil ama eşimi seviyorum işte. Nasıl bir sevgi adını koyamam size ama sevmesem nasıl katlanayım?Birtek cinsellik yüzünden katlanamıyorum eşime, o sorunu kenara itekleyince aslında aramızdan su sızmaz gibi bir şey. Bu süreçte de çocuğuma sarıldım. Bu sorunu o örttü ben de örttüm bir noktadan sonra sanırım.

Back