- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Adam her seferinde seni bir Hans bir Fernando olarak hayal etmis olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam her seferinde seni bir Hans bir Fernando olarak hayal etmis olabilir.
Herkes yazmış zaten ama bende söylemek isterim. Eşiniz eşcinsel olmasa bile size hiç dokunmuyor , böyle evlilik sürmez ki. Güzelce oturup konuşun, bu konuyu çözelim doktora gidelim diyin , kabul etmiyorsa bence cinsellik olmaması zaten boşanma sebebi. Ki ben çok cinsellik düşkünü bir insan değilim ama böyle ev arkadaşı gibi de evlilik sürmez diye düşünüyorum, ne güzel yazmış diğer üyeler de , neden sizde diğer kadınlar gibi eşiniz tarafından sevilip arzulanmayasınız . Başka evlilikleri bilmediğiniz için size yaşadığınız normal yada katlanılabilir gibi geliyor sanırım ama bakın ilerde tekrar evlenirseniz "evlilik böylemiymis, bunca yıl eski evliliğime niye katlanmışım " diyeceksiniz benceSırf izlediği şeyler mi sizce? Bir sürü gey olduğunu düşündüren sebep var. Daha doğrusu 1 aya yakındır böyle düşünüyorum. O izlediği şeyler bu fikre yönlendirdi beni ama zaten sizin gibi düşünüp yazanlar da oldu. Yani sandığınız gibi gerçekçilikten uzak değil kimse. Herkes fikrini beyan ediyor sağolsun.
Ben de aynı sorunu yaşadım ve ilk 1 yıl çabaladim. Düzelme olmazsa da bosanacagim diye belirttim sonra eşim de baktı ben ciddiyim terapiste gittik vs.duzelme oldu.Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Eşcinsel olmasa da sorun büyük size yanaşmıyor adam. İnsana kendini değersiz hissettirir daha 30 yaşındasın. Umarım çözersiniz..
Escinsel olsa kendini anne diye hissetmek istemez mi ?Tam bir babanın olması gerektiği gibidir. Çok naziktir oğluma karşı. Benim yanımda kaba saba konuşabilir ama onun yanında dikkat eder. Eli boş eve gelmez. Onu alıp gezmeye çıkarlar ben ev işi yaparım bazen. Daha ne yapabilirse yapıyor bir baba olarak.
Siz eşcinslliği çok yanlış biliyorsunuz.Escinsel olsa kendini anne diye hissetmek istemez mi ?
Çok mantıklı bende bunu düşünmüştüm sen de denemelisinBence bir gün eşinizle otururken eşcinsel herhangi birine konuyu bağlayın. Konu bağlamada üstüme yoktur bu arada..
Mesela, "Bugün biraz nostalji yapayım dedim ricky martin dinledim. Sen sever misin?"
Cevaptan sonra "ricky martini benle birlikte bütün arkadaşlarımda çok dinlerdi. Ama ne zaman eşcinsel olduğunu öğrendiler hepsinin hayalleri yıkıldı. Sanki olmasaydı ricky martinle evlenebileceklermiş gibi.. " burada gülümsüyorsun.
Ve devam ediyorsun,
" Bence bu sorun olmamalı. Neden dışlansınlar ki? Bunlar tercih meselesi. Bende buna çok saygı duyuyorum. Hiçbir önyargım da oluşmadı ona karşı. Bu konuyada nerden geldiysek" gülümse..
Sessizlik.. Ve,
"Sence de öyle değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Yani mesela eşcinsel olduğunu öğrendiğin bir arkadaşın olsa ondan uzaklaşır mıydın, bunu bilmek seni etkiler miydi?"
Neden boyle sacma sapan seyler soruyorsun gibi konusmalar baslarsa hic kaile alma.
"Ne var bunda merak ettim iste" bu konuda düşüncesinide öğrenmiş olursun. Yüzüne gözüne mimiklerine dikkat edersin. Gözlerini sakın ondan kaçırma her mimiğini nefes alıp verişine kadar incele. Vücud dili çok önemli.
Ben eşimin bir konuda yalan söyleyip söylemediğini anlamak için ona sorduğumda söylediklerinden çok göz hareketlerine ses tonuna dudaklarına dikkat ederim. Ellerini nasıl kullandığına bakarım. Hemeenn ele verir ve köşeye sıkışır.
Ben de öyle düşünüyorum, bir sorunu var derinlerde ama bunu tek başıma çözmem imkansız. Terapiste gitmeye ikna edebilsem sıkıntı olmayacak ama ona da yanaşmıyor.Yazdıklarınıza bakarak o zaman ben de eşime göre eş cinsel oluyorum. 6 aylık evliyim, cinsel birleşmemiz olmadı hiç ve benim isteğim de yok pek, yüzeysel şeyler dışında bir şey yaşamıyoruz. Evet benimkinin bir adı var vajinismus ama eşim benim hakkımda böyle düşünseydi nasıl hissederdim bilemiyorum. Muhtemelen eşinizin de psikolojik bir sorunu var.