• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Belki de sadece istemiyordur. Her erkek yoğun cinsel arzular hissetmiyordur eşin de böyle biridir. Cinsel kimliğini saklamak için değil de sadece evlenmiş olmak için evlenmiştir :KK52:

Peki esiniz cocugunuza karsi nasil davraniyor? Cunku baba olmayi yakistiramiyorlar kendilerine diye biliyorum
duruma gore degisir canim o. bazilari kadin yerine konulmayi seven gaylar..bazilarida erkek pozisyonunda olanlar..gay ciftlere bakacak olursak..biri kadin gibi davraniyor digerinde daha az oyle oluyor.

Birseyi merak ediyorum ilk gecesinde yani düğün gecesi sevişme oldumu da sonu gelmedi yoksa daha öpme bile olmadan hayir olmaz dedi

Ay Allahım ne günlere kaldık sen esirge.
:eek: sen bunu eşine sor bence ama önce delil topla .
Gece o uyurken telefonu gizlice eline geçir. Bak ekran ss alip kendine at yada kendi telefonundan ekranini cek eşinin telefonu . Sonra vur yüzüne ve boşan öyle bi durum söz konusuysa seni kullanmaya ömrünü heba etmeye hakkı yok.

kulvehece kulvehece bütün yorumları okuyarak geldim. Ama merak ettiğim birşey var, günlük hayatı nasıl size karşı. Sadece o noktada mı isteksiz yoksa evde de genel olarak mutsuz mu? Ne bileyim sizin şakalarınız belki biraz cilvelerinize karşılık o an nasıl bi tepki veriyor?
Allah yardımcınız olsun bu arada...

aklıma farklı bişey geldi eşcinsel demeyelim de direk eşiniz küçükken tecavüze falan uğramış olabilir mi? aktif bi cinsel hayat beklenmeyeceği gibi şimdi de farklı bir tercihe dönüştürmeye çalışıyor olabilir? eşinle konuşmadan bunları çözmen zor, patolojik bi durum var ortada orası kesin, ama işin zor destek almak lazım nasıl yaklaşmalı falan
Bana da böyle geldi. Tacize uğramıştır büyük ihtimalle. Cinselliği yok sayarak rahatlamaya çalışıyor olabilir. Terapiye ikna edin itiraf edip rahatlar belki doktora.

Bence de gecmiste yasadigi bi sıkıntıdan kaynaklaniyor olabilir yazan arkadaslar olmus zaten isteksizlikle ilgisi yok bu durumun .adam evlenmis dort ay birliktelik kurmamis

6 yıl bu işi çözmek için çok uzun bir süre, ben yapamazdım valla... Ama aile olmak için çabalayan eşlerini hemen terk edemeyen insanlara gıbta ediyorum orası ayrı. Aynı durumu ben yaşasaydım çoktan yollarımı ayırmış olurdum. Daha 30 yaşındasın çoğumuzun yeni evlendiği zamanları, siz ise çoktan 4 yaşında bir çocuğa bile sahip olmuşsunuz hemde böyle mutsuz bir evlilikle, şaşırttınız beni. belki mutlusunuzdur bilemiyorum ama bir sorun olduğu kesin. Bu şekilde 6 yıl yaşadığınıza göre bir 6 yıl daha yaşayabilirsiniz sizi zorla tutan yok kendi kararın kendi seçimin. Bence ne düşüneceğini değil, nasıl yaşayacağını düşün

Canim hiç esine sormuyor musun surekli tel de neden gecmisi siliyorsun diye?eger dusun dugun gibi ise nasil tatmin oluyor?yani baska süphelendigin bisey var mi?Baska kullandigi gizli tel falan?tatillere ,is gezilerine vs. Gitmeler falan?
Canim 4 ay nasil bekledin:( nasil sabretin? Keşke hiç uzatmasaydin da simdi bunlari sormuyor olurdun ama artik iş işten gecmis.Kuzuna bagislasin rabbim seni.

şimdi bir nebze katlanılır kılıyor çocuğum.

İyi de katlanabilmek için cocuk yapmaya gerek yok ki. O kadar uzun süredir devam ediyorsa ayrılırdın. Zaten davranışları da iyi değilmiş. Ayrıca bana da oyle geldi galiba düşündüğün gibi

Ben bir kere gördüm üyeliği var mıdır bilmiyorum. Daha da bir iz bulamadım zaten. Şimdi telefonunu alsam tertemizdir kesin. Normal hayatta da titiz, telefonda da öyle bir adam. Mesajlaşması falan yok ama, whatsapp falan baktım normal mesajlardı. Hep spor, futbol maçı.. Kaçta gidiyoruz tarzı arkadaş arası mesajları vardı genel oalrak. Bir de işiyle ilgili görüşmeler.

Tarayıcı gecmisini temizlese de gmail gecmişi kalır. Eline gecerse bak bakalım gmaili acık mı tarayıcıda. Acıksa ayarlardan gecmiş acıksa gmail historye bakarsın, acık degilse acıp bir kac gün sonra bakarsın.

Tarayıcıda gmaili acık oldugunda şifresini biliyorsan gecmişe kendi telefonundan da bakabilirsin bilgisayardan da. Tabi telefonuna mesaj gitmiyorsa

Cinsel hayat olmadan o evliligi nasil sürdündün ben orada kaldim. Hadi adam sorunlu da sende de cok istek yok galiba.
Yani bir senede iliski sayisi parmakla sayilacak kadar mi bilmiyorum ama bu da bosanma sebebiydi zaten, cok beklemissiniz

Arama geçmişinde eşcinsel içerik bulduğunuz ana kadar sizi sevmediğini düşünmüştüm. Ama şu an iş değişti. Aile baskısı ve kimliğini gizlemek için yapılan bir evlilik diye düşünüyorum. Üzgünüm ama galiba düşündüğünüz doğru. :110:

ayrılınca birine muhtaç olmadan yaşayacak durumunuz varsa ayrılın.

yoksa da ne geçmiş dökümünde gördüklerinizden bahsedin ne de şüphelerinizden.

Back