- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duruma gore degisir canim o. bazilari kadin yerine konulmayi seven gaylar..bazilarida erkek pozisyonunda olanlar..gay ciftlere bakacak olursak..biri kadin gibi davraniyor digerinde daha az oyle oluyor.Peki esiniz cocugunuza karsi nasil davraniyor? Cunku baba olmayi yakistiramiyorlar kendilerine diye biliyorum
Napsın açıp baksın mı?İşte sürpriz yumurta alır gibi eş seçerseniz olacağı bu
Bana da böyle geldi. Tacize uğramıştır büyük ihtimalle. Cinselliği yok sayarak rahatlamaya çalışıyor olabilir. Terapiye ikna edin itiraf edip rahatlar belki doktora.aklıma farklı bişey geldi eşcinsel demeyelim de direk eşiniz küçükken tecavüze falan uğramış olabilir mi? aktif bi cinsel hayat beklenmeyeceği gibi şimdi de farklı bir tercihe dönüştürmeye çalışıyor olabilir? eşinle konuşmadan bunları çözmen zor, patolojik bi durum var ortada orası kesin, ama işin zor destek almak lazım nasıl yaklaşmalı falan
Bence erkek fake hesabi ac ordan yuru bakalim pas verecek mi
şimdi bir nebze katlanılır kılıyor çocuğum.
Ben bir kere gördüm üyeliği var mıdır bilmiyorum. Daha da bir iz bulamadım zaten. Şimdi telefonunu alsam tertemizdir kesin. Normal hayatta da titiz, telefonda da öyle bir adam. Mesajlaşması falan yok ama, whatsapp falan baktım normal mesajlardı. Hep spor, futbol maçı.. Kaçta gidiyoruz tarzı arkadaş arası mesajları vardı genel oalrak. Bir de işiyle ilgili görüşmeler.