Öyle mi dersinizAy başıma taş düşeydi de evlenmeseydim. O kadar nazik kibar ve aradığım olgunluktaydı ki gözümü boyadı 7 ay içinde evli buldum kendimi. Hala daha öyle değildir diyorum kendime hep sürekli kanıt arıyorum kendimce ama yok 1 ay sonrasında bir daha bir şey görmedim
istismara uğramış olması mı.. maalesef benim de..Benim aklıma başka bir şey geldi. Geçmişi deşme kısmını okurken.
bunu burada anlatamazsınız. özellikle bunun için burada olan bir kitle var. bir zamanlar kk o kadar muhteşem bir yerdi ki.Konu sahibi neden elestiriliyor ben onu anlamiyorum. Kadincagiz burda derdini paylasmis ve tecavuzle bile suclanmis resmen. Yeni uye ve ilk konusu buysa ne olmus yani? O zaman hepimiz hesaplarimizi kapatalim. Kimse buraya sikintisini yazmasin ve biz kadinlar birbirimize destek olmayalim. Lutfen bu kadar acimasizca elestirmeyelim derdi olan insanlari. Tamam hatasi olana surda hatan var deriz ama bu sekilde yersiz elestirileri dogru bulmuyorum.
Hangi ara açtı izledi bilmiyorum ama gece gördüm o uyurken. Zaten bakar dururdum hep ilk defa elime bir şey geçmiş oldu. Yani bu durumdan tahrik olmuş mudur, öylesine mi bakmıştır bilemem ama elimde bir şey yokken sorsam acaba itiraf eder mi? Hani nerde der açar, geçmiş tertemiz sonuçtaGey ilişki videolarından tahrik oluyorsa biseksüel olma olasılığı var ama BDSM ile eşcinselliğin alakası yok. İlla homoseksüel ya da biseksüel olduğunu düşündürtmedi bana o yüzden. Belki fantezisine ya da meraktan falan izlemiş de olabilir. Gey olsa sizinle sevişip çocuk falan yapamaz, size lezbiyen ilişki yaşayın dememle aynı şey. Midesi kaldırmazdı. Biseksüel olabilir ya da sadece fantezisine/meraktan izlemiş de olabilir. %50 ihtimal veriyorum. Netliğe kavuşturmak için biraz daha gözlemleyin. Düzenli izlediğini görürseniz tesadüfen gördüğünüzü söyleyerek size karşı dürüst olmasını isteyin. Suçlarca konuşursanız ters teper, suçlamayın da.
Sanırım haklısınız dile dökülmemiş bir anlaşma gibi oldu bu durum sanki. Ben sesimi çıkarmadıkça o da normal bir eş olmaya çalışıyor. Zaten öyle dışardan bakınca ama iş özele girince adamın kendisi tuhaf. Erkeklerin cinselliğe düşkünlüğünü duydum hep ama tersi bir adam çıkınca da ne yapacağımı bilemedim biraz zor da olsa işin sonunda artık bu durumu kabullenmiş biri oldum.Daha ilk günden zaten tavrını ortaya koymuş. Bir tek itiraf etmemiş o kadar. Bence sizin bunu anlamanızı ve bu şekilde sürdürmeyi kabul etmenizi beklemiş. Ki zaten siz de öyle yapmışsınız. Yani aranızda sözlere dökülmeyen bir anlaşma gibi olmuş. Doğrusu siz de çok bilinçsiz hareket etmişsiniz. Bu kadar beklemenize gerek yoktu. Eşcinsel olmasında hiçbir sorun yok ama çok kızıyorum böyle bencil insanlara. Ne kadar büyük bir haksızlık yapmış size.. Keşke izin vermeseydiniz.
Hangi ara açtı izledi bilmiyorum ama gece gördüm o uyurken. Zaten bakar dururdum hep ilk defa elime bir şey geçmiş oldu. Yani bu durumdan tahrik olmuş mudur, öylesine mi bakmıştır bilemem ama elimde bir şey yokken sorsam acaba itiraf eder mi? Hani nerde der açar, geçmiş tertemiz sonuçtaBilemedim aklım karman çorman
Yok öyle bir muhabbetimiz hiç olmadı. Nazik kibar davranırdı ama bu konuya girmedik hiç Zaten ben kendim asla giremezdim de ayıp diye büyütüldüğümüzden açık açık bir şey söyleyemezdim sanırım bilmiyorum.Düğünden sonra 4 ay beklemeniz zaten tuhaf olmuş. Nasıl sabrettiniz o kadar. Evlenmeden once bu konularda hiç konusmuslugunuz oldu mu? Yani insan sevdiğine msjlada olsa biseyler belli eder biran önce sana kavuşmak istiyorum... Gelsin artık düğün günü... Geçmiyor günleeerrr... Vs vs vs...
Gey ilişki videolarından tahrik oluyorsa biseksüel olma olasılığı var ama BDSM ile eşcinselliğin alakası yok. İlla homoseksüel ya da biseksüel olduğunu düşündürtmedi bana o yüzden. Belki fantezisine ya da meraktan falan izlemiş de olabilir. Gey olsa sizinle sevişip çocuk falan yapamaz, size lezbiyen ilişki yaşayın dememle aynı şey. Midesi kaldırmazdı. Biseksüel olabilir ya da sadece fantezisine/meraktan izlemiş de olabilir. %50 ihtimal veriyorum. Netliğe kavuşturmak için biraz daha gözlemleyin. Düzenli izlediğini görürseniz tesadüfen gördüğünüzü söyleyerek size karşı dürüst olmasını isteyin. Suçlarca konuşursanız ters teper, suçlamayın da.
Teşekkür ederim desteğiniz için. Ben tepki bekledim illaki birileri bir şey diyecekti ama tecavüz kelimesi çok iğrenç bir kelime. Kolay kolay yazamıyorken insan bana bu yakıştırmayı görünce sinirlerim bozuldu.Konu sahibi neden elestiriliyor ben onu anlamiyorum. Kadincagiz burda derdini paylasmis ve tecavuzle bile suclanmis resmen. Yeni uye ve ilk konusu buysa ne olmus yani? O zaman hepimiz hesaplarimizi kapatalim. Kimse buraya sikintisini yazmasin ve biz kadinlar birbirimize destek olmayalim. Lutfen bu kadar acimasizca elestirmeyelim derdi olan insanlari. Tamam hatasi olana surda hatan var deriz ama bu sekilde yersiz elestirileri dogru bulmuyorum.
İşte sürpriz yumurta alır gibi eş seçerseniz olacağı bu
Nazik ve kibar olmak başka bu mevzu başka sapıkça konuşmaktan bahsetmiyorum ki. Yani sevmissiniz sonuçta ne bileyim evlenmeden önce çok resmiydiniz o zaman. Ama evlendikten sonra değil 4 ay beklemeyi 1 hafta bile beklemeniz hata olmuş. Normal bir erkek bekleyemez çünkü bir sorun yoksa. Allah kolaylık versin. Oturun sakince konusun bence. Yargılamadan konusursaniz oda anlatabilir belki.Yok öyle bir muhabbetimiz hiç olmadı. Nazik kibar davranırdı ama bu konuya girmedik hiç Zaten ben kendim asla giremezdim de ayıp diye büyütüldüğümüzden açık açık bir şey söyleyemezdim sanırım bilmiyorum.
İşe uğurlarken dudağından öperdim hep ama bir noktadan sonra onu da bıraktım. Onun dışında zaten seyrek birlikte oluyoruz, o zaman da öper illaki ama kendiliğinden öper mi derseniz hayır.İlk geceden belliymiş maalesef.insan yorgunluktan ölse yine ister yani.zaten sonrada sizin zorunuzla olmuş.bişey sorcam eşiniz sizinle öpüşüyo mu.çünkü eşcinsel bi erkek öpüşmezmiş eşiyle.
Yok öyle bir muhabbetimiz hiç olmadı. Nazik kibar davranırdı ama bu konuya girmedik hiç Zaten ben kendim asla giremezdim de ayıp diye büyütüldüğümüzden açık açık bir şey söyleyemezdim sanırım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?