Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

bu mac acaba bizim futbol macimi yoksa mac adi altinda kendi arkadaslariyla bulusma anlasmasimi maca gittigi bir gun takip edin bence

şüphelenmekte haklısınız ama evham da olabilir. Bu halde olup evli kalmazdı 6 sene. Hattâ bence evlenemezdi bile. midesi kaldırmazdı.

bu mac acaba bizim futbol macimi yoksa mac adi altinda kendi arkadaslariyla bulusma anlasmasimi maca gittigi bir gun takip edin bence
Yaşadığım yeri söylemek istemiyorum ama yerel futbol kulübü var buranın. Onun maçı var deyip çıkar gider arkadaşlarıyla. Hiç aklıma nereye gitti acaba demek gelmedi. Ama 1 aydır o ilgisinin de normal olmadığını düşünmeye başladım. Hep erkeklerle iç içe olan şeylere ilgisi var. Ki her erkek bölyedir muhakkak ama bilmiyorum takip etmek falan düşünmedim böyle şeyler.

çocukken istismara uğramış olabilir mi bana eşcinsel gibi gelmedi nedense

çocukken istismara uğramış olabilir mi bana eşcinsel gibi gelmedi nedense
Ben birkaç kere çocukluğuyla ilgili konular açtım ama normal anılarını anlattı. Oyun oynadığı zamanlar vs. Hatta lisedeki anılarına kadar anlattırdım. İçlerinde tuhaf bir kısım falan yoktu. Zaten bunu bana söylemez illaki ama ne bileyim yine de geçmişinden kaçtığını görünce deşmeye çalışmıştım kendimce.

niyedir bilmiyorum siz mac yazqr yazmaz kocaniz baska maclara gidiyomus gibi geldi bana gunahini almak istemem ama boyle hissettim

Gizli eşcinsel olabilir var ne yazik ki böyle hayatlar. Ve ben hep şuna inanirim bi kadın hisseder.... Allah yar ve yardimciniz olsun.
1 ay öncesine kadar bir his falan yoktu ama 1 aydır o gördüğüm geçmişle beraber düşünmeye başladım artık. Sürekli tetikteyim, telefonuna bakıyorum bazen bilgisayarına bakıyorum ama bir iz yok.

niyedir bilmiyorum siz mac yazqr yazmaz kocaniz baska maclara gidiyomus gibi geldi bana gunahini almak istemem ama boyle hissettim
Dediğim gibi bilmiyorum maç var deyip nereye gittiğini falan Yerel bir kulüp olduğundan ne zaman maçı var falan onu da bilmiyorum hani maç yokken de gidiyor mu acaba desem? Bilmiyorum yani bu konuda fikrim yok.

1 ay öncesine kadar bir his falan yoktu ama 1 aydır o gördüğüm geçmişle beraber düşünmeye başladım artık. Sürekli tetikteyim, telefonuna bakıyorum bazen bilgisayarına bakıyorum ama bir iz yok.
Insallah öyle değildir diyelim o zaman cunku cogunuz da var sıkıntılı bir durum ancak kısa zamanda yüzleşmelisiniz

Dediğim gibi bilmiyorum maç var deyip nereye gittiğini falan Yerel bir kulüp olduğundan ne zaman maçı var falan onu da bilmiyorum hani maç yokken de gidiyor mu acaba desem? Bilmiyorum yani bu konuda fikrim yok.
Takip etme imkaniniz yok mu

anlattıklarınızda pek bişey yok. adam merak etmiştir izlemiştir dicem.

biz izlediğimizde direk öyle mi oluyo.
herneyse.

bu kadar sorun varken neden çocuk yaptınız? merak ettim.
olmuyosa bi ömür sizi sevmeyen biriyle geçirmek niye ben anlamıyorum?

benden sonra evlenenlerin hamile olduğunu duyunca, evliliğimi de normalleştirmeye çalışınca çocuk oldu bir şekilde. Bunu artık sorgulamasanız diyorum. 4,5 aylık olsam hamile olsam neyse, oğlum 4,5 yaşında şu an. Aldır vs de diyemezsiniz. O açıdan çocuğu sorgulamayın lütfen o kendimce sanırım bir şeyleri normalleştirmek içindi. Ama iyi ki olmuş, eşim bana koca olamasa da ona çok iyi bir baba.

Geçmişinde tacize yada tecavüze uğramış olma ihtimali olabilir (Terapistten kaçma nedeni)
Birde tvde fiziği güzel erkekleri filan övseniz diyeceğim de yanlışta anlaşılabilir eşiniz tarafından. Bilemedim ki şimdi

Evliliğiniz başından beri sorunluymuş,buna rağmen çocuk yapmışsınız çok cesurca buldum bu durumu.
Eşiniz şöyledir veya böyledir diyemem,ama şüphe uyandırıyor gerçekten,takip etmeniz lazım belki birşey yakalayabilirsiniz..

Onu da yaptım. Bir sürü kadın gösterip fiziği ne güzel demi? demişliğim oldu ama göz ucuyla bile bakmadı.

Aseksüel olabileceğini düşünmüştüm konunun başını okurken daha sonra arama geçmişinde gördüklerinizi okuyunca şaşırdım

Evliliğin ilk zamanları nazik davranıyormuş size ama siz aranızdaki sorun için uzmana gitmek isteyip baskı yapınca kaba davranmaya başlamış sanırım

Ya gerçekten geçmişinin deşilmesini istemiyor ya da bunu bahane etti
Ama bahane için aklına bu kolay kolay gelmez
Gerçekten çekindiği bir şey var yüksek ihtimalle

Toplumumuzda "erkek adam" sıfatının altı dolu doludur O sıfatın hakkını veremediğini düşünüp utanıyor olabilir birine bunu anlatmaktan

Belki içten içe sorununun ne olduğunu kendiside anlayamıyordur
Sizi mutlu edemediği için üzülüyordur

İhtimaller uzayıp gider Bilemeyiz aklının içinde neler olduğunu Konuşmaya isteklide değil belliki Karşısına geçip konuşturmaya çalışmayın bu konu hakkında Asabiyeti artar

Yapabileceğiniz tek şey çok iyi gözlemlemek
Ev içinde gizlemeye alışmış Ev dışında daha rahat davranıp bir şey belli edebilir mi acaba
Ne yapıyor, ne ediyor , kimlerle.. başarabilirseniz gözlerinizle görün

Çocuğunuz için şükretmemize çok sevindim Pişmanım demiyorsunuz iyi ki O minik melek sizin hediyeniz Babası nasıl biri olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…