Kocamın eşcinsel olduğunu düşünüyorum:(

Bence sadece böyle bi sebepten es cinsel olduğu dusunulmemeli.belki eşiniz acaba gercekten bende bir sorun mu var diyip arastirmak adına bakmış merak etmis olamazmi ki? başka absürd hareketleri var mi tanik olduğunuz? ??
Cinsellik mevzusu dışında eski kibarlığı kalmadı bana ilgisi sıfır ama çocuğumuzla ilgilenir sağolsun. Yani başka anormallik görmedim ya da var da göremiyorum

tabiki canınızdan candır evladınız ama böyle bir evliliğe neden çocuk?
Sonu belli değil mi?
Eşcinsel olsun olmasın, 30 yaşında kadınsınız kendinize neden böyle bir hayatı layık görüyorsunuz?
Bence escinsel olmasından çok buna odaklanın.. sonuç değişmiyor çünkü.
Sizi beğenmediği için veya eşcinsel olduğu için, bu adamdan size koca olmaz. Evlilikte böyle yürümez.
Zaten adamın çabası da yok.

Yeni üye !

İlk konu : es cinsel koca !

Az daha zorlasan adama tecavüz edip hamile birakacakmissin. ..neyini zorluyorsun?
Lütfen rica ederim öyle kolayca tecavüz yakıştırması yapmayın. en ifrit olduğum durum. bir kadın bunu yapmasın en azından. hem eşimle cinsellik yaşamak istemem tecavüz mü oluyordu? bilmiyordum bunu. gerçekten bu kadar empatiden uzak olmayın yardım istedim sadece

Bence şu saatten sonra eş cinsel mi değil mi buna takılmayın.
Bu şüpheyle yaşanmaz.
Hayatınızda cinsellik yok.
Bunu iyileştirmeye yönelik bir çaba da yok.
Eğer öyleyse kendinizi daha fazla bu paravan evliliğe mahkum etmeyin.
Değilse kocalık vazifelerini yerine getirmiyor, tedaviye de yanaşmıyor.

İki sonuçta da sizin için ayrılığın daha hayırlı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
bence de eşcinsel ve paravan evlilik yapmış olabilir...
internet kullanımını sürekli takip edin, sizi aldatıyor olabilir (başka erkeklerle)
eğer öyleyse ortaya çıkarmalısınız...
Öyle mi dersiniz Ay başıma taş düşeydi de evlenmeseydim. O kadar nazik kibar ve aradığım olgunluktaydı ki gözümü boyadı 7 ay içinde evli buldum kendimi. Hala daha öyle değildir diyorum kendime hep sürekli kanıt arıyorum kendimce ama yok 1 ay sonrasında bir daha bir şey görmedim

şüphelerinizde haklısınız ancak kesin diyemeyiz.. bence biraz daha takipte kalın.

Cinsel egilimleri farkli olup toplumsal baskidan evlenen cok kisi var malesef.

Peki cevrenize karsi nasil biri kadin erkek iliskilerinde.
Anormallik yok. yani herkesle görünmez mesafesi vardır. ya da bilmiyorum benim karşımda böyledir belki. Ancak çok yakın arkadaşları var bu yerel spor kulubunun maçına giderler sürekli.

Olabilir. Yalnız bu kadar sorunlarınız varken zorla çocuk yapmanıza hayret ettim.
Evliliğimi normalleştirmek istediğim için. Çevremde benden önce evlenenlerin, sonra evlenenlerin hamile olduğunu duydukça ben de sanırım o yüzden bunu istedim.

Daha ilk günden zaten tavrını ortaya koymuş. Bir tek itiraf etmemiş o kadar. Bence sizin bunu anlamanızı ve bu şekilde sürdürmeyi kabul etmenizi beklemiş. Ki zaten siz de öyle yapmışsınız. Yani aranızda sözlere dökülmeyen bir anlaşma gibi olmuş. Doğrusu siz de çok bilinçsiz hareket etmişsiniz. Bu kadar beklemenize gerek yoktu. Eşcinsel olmasında hiçbir sorun yok ama çok kızıyorum böyle bencil insanlara. Ne kadar büyük bir haksızlık yapmış size.. Keşke izin vermeseydiniz.

Banada sanki oyle geldi escinsel biseksuel falan olabilir karsiniza alip sorsaniz belki ikinizde rahatlarsaniz tabi oncelikle bu evlilikle ilgili sizin ne istediginize bagli devam etsinmi bitsinmi once siz karariniz verin sonra oturun konusun sonucta gencecik kadinsiniz geri kalan haytinizi kurtarin derim ben

Niye yuzune vurmadiniz? Yuz ifadesinden de bir şeyler kapardiniz. Gerci oyle bi durum varsa sizin pesinizde dolanmaya başlayacaktır birine soyler diye korkusundan.
Aslında evet tepkisini ölçmem gerekirdi ama şoka girdim ben. Bana mı ilgisi yok acaba sorusu hep kafamdaydı ama bunu düşünmemiştim. Hatta aklımın ucuna bile gelmedi doğrusu

Yalniz orda bir mecaz var farkedemedigin. ..eşinle ne istiyorsan onu yasa ,beni bağlamaz ..herşey zorlama olmuş demek istedim ..

Çok üzüldüm tatlım valla ne denir ki zor bir durum en iyisi gene doktor kesinlikle bu şekilde ikna etsencya

Düğünden sonra 4 ay beklemeniz zaten tuhaf olmuş. Nasıl sabrettiniz o kadar. Evlenmeden once bu konularda hiç konusmuslugunuz oldu mu? Yani insan sevdiğine msjlada olsa biseyler belli eder biran önce sana kavuşmak istiyorum... Gelsin artık düğün günü... Geçmiyor günleeerrr... Vs vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…