Cinsellik mevzusu dışında eski kibarlığı kalmadı bana ilgisi sıfır ama çocuğumuzla ilgilenir sağolsun. Yani başka anormallik görmedim ya da var da göremiyorumBence sadece böyle bi sebepten es cinsel olduğu dusunulmemeli.belki eşiniz acaba gercekten bende bir sorun mu var diyip arastirmak adına bakmış merak etmis olamazmi ki?başka absürd hareketleri var mi tanik olduğunuz? ??
Benim aklıma başka bir şey geldi. Geçmişi deşme kısmını okurken.
Mesela ne gibi? Eşcinsellik dışında mı?
Lütfen rica ederim öyle kolayca tecavüz yakıştırması yapmayın. en ifrit olduğum durum. bir kadın bunu yapmasın en azından. hem eşimle cinsellik yaşamak istemem tecavüz mü oluyordu? bilmiyordum bunu. gerçekten bu kadar empatiden uzak olmayın yardım istedim sadeceYeni üye !
İlk konu : es cinsel koca !
Az daha zorlasan adama tecavüz edip hamile birakacakmissin. ..neyini zorluyorsun?
Açsam reddeder çünkü kanıt yok ortada keşke o geçmişin fotoğrafını çekseydim ne bileyim o an şoka girdim zaten. Hemen başucuna koyup uyudum geri sabah bir daha ayık kafayla bakayım dedim ama yoktu bir şey
Yeni üye !
İlk konu : es cinsel koca !
Az daha zorlasan adama tecavüz edip hamile birakacakmissin. ..neyini zorluyorsun?
Öyle mi dersinizbence de eşcinsel ve paravan evlilik yapmış olabilir...
internet kullanımını sürekli takip edin, sizi aldatıyor olabilir (başka erkeklerle)
eğer öyleyse ortaya çıkarmalısınız...
Anormallik yok. yani herkesle görünmez mesafesi vardır. ya da bilmiyorum benim karşımda böyledir belki. Ancak çok yakın arkadaşları var bu yerel spor kulubunun maçına giderler sürekli.Cinsel egilimleri farkli olup toplumsal baskidan evlenen cok kisi var malesef.
Peki cevrenize karsi nasil biri kadin erkek iliskilerinde.
Evliliğimi normalleştirmek istediğim için. Çevremde benden önce evlenenlerin, sonra evlenenlerin hamile olduğunu duydukça ben de sanırım o yüzden bunu istedim.Olabilir. Yalnız bu kadar sorunlarınız varken zorla çocuk yapmanıza hayret ettim.
Aslında evet tepkisini ölçmem gerekirdi ama şoka girdim ben. Bana mı ilgisi yok acaba sorusu hep kafamdaydı ama bunu düşünmemiştim. Hatta aklımın ucuna bile gelmedi doğrusuNiye yuzune vurmadiniz? Yuz ifadesinden de bir şeyler kapardiniz. Gerci oyle bi durum varsa sizin pesinizde dolanmaya başlayacaktır birine soyler diye korkusundan.
Yalniz orda bir mecaz var farkedemedigin. ..eşinle ne istiyorsan onu yasa ,beni bağlamaz ..herşey zorlama olmuş demek istedim ..Lütfen rica ederim öyle kolayca tecavüz yakıştırması yapmayın. en ifrit olduğum durum. bir kadın bunu yapmasın en azından. hem eşimle cinsellik yaşamak istemem tecavüz mü oluyordu? bilmiyordum bunu. gerçekten bu kadar empatiden uzak olmayın yardım istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?