Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocamin da derdi varmis
- Konu Sahibi Jke88
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
Kardesı mehmet tı sanırım o derece etkılemıs beni olayOff ben sizi hatirladim. Kiz dediginiz kardesinizin esiydi sanirim. Bence bi destek almalisiniz, cok ciddiyim boyle omur gecmez
Onceden de boyle yapmıstı iste ordan anladım 2 3 4 baslık goreceksiniz sımdı pespese sabırlı olune bu konuyu açtınız zaten
- 30 Mart 2009
- 14.468
- 1
- 64.914
- 1.123
Etkilemek degil bu, 1 milyon konu acip olayi iliklerimize kadar isletmekKardesı mehmet tı sanırım o derece etkılemıs beni olay
Berniss di sanırım nick iEtkilemek degil bu, 1 milyon konu acip olayi iliklerimize kadar isletmek
- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.620
- 498
- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
Daha demin bir konu daha okudum aynısı. Kocan gerçekten o kadına aşık ve yol yapıyor bir ışık görse harekete geçecek ya da takıntılı birisin kafanda kuruyorsun. Ben ikinci olduğunu düşünüyorum çünkü mesela normal bir insan aynı konuyu niye tekrar tekrar açsın ki. Bilmiyorum ama tavsiyem şu: ya psikoloğa ya da adliyeye git.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
Konu sahibi bana eşinizin davranışları hiç ama hiç normal gelmedi. Siz takıntı bile yapsanız bu eşinizin hareketlerini aklamiyor. Siz kafanıza taksanizda takmasanizda eşiniz laflarıyla hareketleriyle zaten o kıza olan ilgisini utanmadan belli ediyor etkileniyor demekki ondan. Eşinizle konuşun bu konuyu
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Esin o kadina asik olmus etkilenmis anlattiklarindan bunu anliyoruz.
Uç secenegin var.ya gorusmeye devam edip iyice gozlemleyeceksin.askerlik arkadasi gibi davranip iskillendirmeyeceksin.
Ya gorusmeyi kesip onunlanciddi bir konusma yapip durumun farkinda oldugunu belirtip konusmasina firsat vermeden ciddi bir cingar cikaracaksin.bi daha cesaret edemeyecek.
Ya da guvenmedigin bu adama yol vereceksin.bisiy yapmasina gerek yok guvenmiyorsun bitti.
Uç secenegin var.ya gorusmeye devam edip iyice gozlemleyeceksin.askerlik arkadasi gibi davranip iskillendirmeyeceksin.
Ya gorusmeyi kesip onunlanciddi bir konusma yapip durumun farkinda oldugunu belirtip konusmasina firsat vermeden ciddi bir cingar cikaracaksin.bi daha cesaret edemeyecek.
Ya da guvenmedigin bu adama yol vereceksin.bisiy yapmasina gerek yok guvenmiyorsun bitti.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.