Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim Allah razı olsun.evlatlarınızı size bağışlasın.
daha yeni bir konuşma yaptım.tamam diyor, herşey düzelecek.ama özellikle 1 senedir sürünmekten öteye gidemedik.
kadın olduğumu unuttum.anneliğimi yaşayamıyorum.
anne olunca işler değişiyormuş.babaanneleri muz getirmişti.önce bana da 1 tane verdiler anne ye diye.ben de gribim, iştahsızım tam soyacaktım anne o bizim muzumuz bize kalmıyor deyince geri bıraktım.eşim yiyecekti dedim elleme Ece sorar muzunu.bıraktı.kızlar uyuyunca yemiş dangalak! bir muzun bile hesabını yapar oldum kafayı yemeyeyim de ne yapayım
di mi?umudum yok, bahara kadar çekebildiğim kadar artık.yazık yavrularım arada kalacakyazıları okuyorumda kocan çok bencil ya muz olayına uyuz oldum.inşallah düzelir ama nedense sanmıyorum
hep aynılar ama kimileri birkaç tık fazla işe benimki gibi.ben de bir iki yalanını öğrendim yakında vururum yüzüne.iyi saf gibi salak gibi hissetmeye başladım.göz göre göre yalan söylüyor ya pesAmin canim cümlemize inşallah.
Cok haklisin canim erkekler biraz düz mantik oluyorlar malesf ilk ben diyen cinslerden.
Ama eşiniz böyle devam ederse dahada kötüye gider gibime geliyor hersey.
Benim esim genelde para vs kiskanmaz bisey istedikmi alir eder dün mesela avmdeydik esim normalde ayakkabi bulamiyor kendine gòre dün avmde bakti bi spor neyse gel dedim bikac magazaya daha bak yoksa bunu alalim baska magzaya gttik orda bot begendi aldi numara özele grnce baya pahaliya aldi.
Neyse ordan ciktik bende evden cikmadan demistim cocuga ayakkabi almamiz lazm su yok bu yok sunu alcam bunu alcam biliyodu neyse sonra botu aldik baska magazaya gidiyoduk ben kiyafet bakicakdm dediki ay o sporu dami alsam son 150 lira kaldi onada onu alayim bende snrlendm haliyle bende biseyler alicaktm cocuga vs diye bliyosun iyi istysan al dedim ama kzdm tabi neyse ben magazaya grdim geldi yanima ben sgra icmeye cikiyorum para verimmi alcanmi bsey ddi verme dedim bende.
Cikti gtti bu disariya ben baktm almadim bsey kzdim tabi begendim ama istemedim para bikere snrlendimmi zorla verse almam öylede huyum var sonra cikiyoduk avmden o sporuda alsam iyiydi dedi.
Bende gt al bekleyim dedim nasilsa ben okdr sey begendim almadim sen ayakkbi alcn diye al baride degsin dedim ben sana verim dedim almadin ddi.
Son parama ayakk bi alcm dedkten snra ne dicem dedim ciktik markete cocuklara mama islak mendil ivir zivir aldik neyse eve geldik.
Cocuk cüzdani almis esimin oynuyodu kaldirim masanin ústne derken icine baktim hicte son parasi degilmis oysa daha da varmis yani. Bana öyle demis nedense bende sormadim hc .
Ama bana bisey aldrmadi snr oldm bi pazar gnü ckabiliyorz cocuklar kck olunca ben zaten kendim cikamiyorum ondada gene bsey alamadim cocuklara.
Yani demek istedim hep aynilar düz mantik.
Ya bisi saklarlar ya yok derler isi zora sokmadan anlamayacak esin seninde sanirim
olan çocuklara oluyor.anne mutsuzken çocuklarda mutsuz oluyor inan.benim ablamda eşinden ayrıldı 2 yıl oldu.maddi olarak sorunları yoktu aldatma yüzünden ayrıldılar.öyle yada böyle mutsuz olunca bitiyor işte.yeğenim var 8 yaşında.inan eskisinden daha mutlu çocuk.çünkü ablam çok mutsuzdu.şimdi mutlu yeğenimde mutlu.çocuklar annelerini sürekli üzgün,düşünceli görmeye dayanamıyor.mesleğinde varmış.kendine düzen kurabilirsin.boşanmazsınız inşallah ama sen çalışıp o evde oturur gezerse çok kötü bi durum olur.di mi?umudum yok, bahara kadar çekebildiğim kadar artık.yazık yavrularım arada kalacak
hep aynılar ama kimileri birkaç tık fazla işe benimki gibi.ben de bir iki yalanını öğrendim yakında vururum yüzüne.iyi saf gibi salak gibi hissetmeye başladım.göz göre göre yalan söylüyor ya pes
Hem kızların hem de kendin için bir an önce toparlanıp hayatına yeni bir yön vermen gerek.Eşin babasının yolunda ilerliyor.rol modeli babası aylak olunca haliyle böyle olabiliyor.Çok yakın bir kız arkadaşım oğluna kötü örnek oluyor diye boşandı eşinden ki onlar da severek evlenöişti.adam çalışmıyordu ama allah için çocuğa bakıyordu.bir gün oğlu evde annesine ben büyüyünce karım çalışacak ben evde tablette oyun oynayacağım deyince, baktı eşinde düzelme yok boşandı.tek sebep buydu üstelik.tam da kayınvalidemin yaptığı şey.3 küçük çocuğu eve kilitleyip işe gitmiş.başımda erkek olsun deyip boşamamış.
anlamadığım benim eşim böyle değildi.en azından çalışırdı.azimliydi.severdi okşardı.prenses gibi davranırdı.
ama adam iflas etti kafayı yedi.ben işe girip de evi geçindirdikten sonra onu beslemem zaten kusura bakmasın.ben tedavimin bitmesini bekliyorum.sonrası Allah kerim