Kocamın Benden Ne Sakladığını Çözemiyorum

teşekkür ederim Allah razı olsun.evlatlarınızı size bağışlasın.
daha yeni bir konuşma yaptım.tamam diyor, herşey düzelecek.ama özellikle 1 senedir sürünmekten öteye gidemedik.
kadın olduğumu unuttum.anneliğimi yaşayamıyorum.
anne olunca işler değişiyormuş.babaanneleri muz getirmişti.önce bana da 1 tane verdiler anne ye diye.ben de gribim, iştahsızım tam soyacaktım anne o bizim muzumuz bize kalmıyor deyince geri bıraktım.eşim yiyecekti dedim elleme Ece sorar muzunu.bıraktı.kızlar uyuyunca yemiş dangalak! bir muzun bile hesabını yapar oldum kafayı yemeyeyim de ne yapayım

Amin canim cümlemize inşallah.
Cok haklisin canim erkekler biraz düz mantik oluyorlar malesf ilk ben diyen cinslerden.
Ama eşiniz böyle devam ederse dahada kötüye gider gibime geliyor hersey.
Benim esim genelde para vs kiskanmaz bisey istedikmi alir eder dün mesela avmdeydik esim normalde ayakkabi bulamiyor kendine gòre dün avmde bakti bi spor neyse gel dedim bikac magazaya daha bak yoksa bunu alalim baska magzaya gttik orda bot begendi aldi numara özele grnce baya pahaliya aldi.
Neyse ordan ciktik bende evden cikmadan demistim cocuga ayakkabi almamiz lazm su yok bu yok sunu alcam bunu alcam biliyodu neyse sonra botu aldik baska magazaya gidiyoduk ben kiyafet bakicakdm dediki ay o sporu dami alsam son 150 lira kaldi onada onu alayim bende snrlendm haliyle bende biseyler alicaktm cocuga vs diye bliyosun iyi istysan al dedim ama kzdm tabi neyse ben magazaya grdim geldi yanima ben sgra icmeye cikiyorum para verimmi alcanmi bsey ddi verme dedim bende.
Cikti gtti bu disariya ben baktm almadim bsey kzdim tabi begendim ama istemedim para bikere snrlendimmi zorla verse almam öylede huyum var sonra cikiyoduk avmden o sporuda alsam iyiydi dedi.
Bende gt al bekleyim dedim nasilsa ben okdr sey begendim almadim sen ayakkbi alcn diye al baride degsin dedim ben sana verim dedim almadin ddi.
Son parama ayakk bi alcm dedkten snra ne dicem dedim ciktik markete cocuklara mama islak mendil ivir zivir aldik neyse eve geldik.
Cocuk cüzdani almis esimin oynuyodu kaldirim masanin ústne derken icine baktim hicte son parasi degilmis oysa daha da varmis yani. Bana öyle demis nedense bende sormadim hc .
Ama bana bisey aldrmadi snr oldm bi pazar gnü ckabiliyorz cocuklar kck olunca ben zaten kendim cikamiyorum ondada gene bsey alamadim cocuklara.
Yani demek istedim hep aynilar düz mantik.
Ya bisi saklarlar ya yok derler isi zora sokmadan anlamayacak esin seninde sanirim

Amin canim cümlemize inşallah.
Cok haklisin canim erkekler biraz düz mantik oluyorlar malesf ilk ben diyen cinslerden.
Ama eşiniz böyle devam ederse dahada kötüye gider gibime geliyor hersey.
Benim esim genelde para vs kiskanmaz bisey istedikmi alir eder dün mesela avmdeydik esim normalde ayakkabi bulamiyor kendine gòre dün avmde bakti bi spor neyse gel dedim bikac magazaya daha bak yoksa bunu alalim baska magzaya gttik orda bot begendi aldi numara özele grnce baya pahaliya aldi.
Neyse ordan ciktik bende evden cikmadan demistim cocuga ayakkabi almamiz lazm su yok bu yok sunu alcam bunu alcam biliyodu neyse sonra botu aldik baska magazaya gidiyoduk ben kiyafet bakicakdm dediki ay o sporu dami alsam son 150 lira kaldi onada onu alayim bende snrlendm haliyle bende biseyler alicaktm cocuga vs diye bliyosun iyi istysan al dedim ama kzdm tabi neyse ben magazaya grdim geldi yanima ben sgra icmeye cikiyorum para verimmi alcanmi bsey ddi verme dedim bende.
Cikti gtti bu disariya ben baktm almadim bsey kzdim tabi begendim ama istemedim para bikere snrlendimmi zorla verse almam öylede huyum var sonra cikiyoduk avmden o sporuda alsam iyiydi dedi.
Bende gt al bekleyim dedim nasilsa ben okdr sey begendim almadim sen ayakkbi alcn diye al baride degsin dedim ben sana verim dedim almadin ddi.
Son parama ayakk bi alcm dedkten snra ne dicem dedim ciktik markete cocuklara mama islak mendil ivir zivir aldik neyse eve geldik.
Cocuk cüzdani almis esimin oynuyodu kaldirim masanin ústne derken icine baktim hicte son parasi degilmis oysa daha da varmis yani. Bana öyle demis nedense bende sormadim hc .
Ama bana bisey aldrmadi snr oldm bi pazar gnü ckabiliyorz cocuklar kck olunca ben zaten kendim cikamiyorum ondada gene bsey alamadim cocuklara.
Yani demek istedim hep aynilar düz mantik.
Ya bisi saklarlar ya yok derler isi zora sokmadan anlamayacak esin seninde sanirim
hep aynılar ama kimileri birkaç tık fazla işe benimki gibi.ben de bir iki yalanını öğrendim yakında vururum yüzüne.iyi saf gibi salak gibi hissetmeye başladım.göz göre göre yalan söylüyor ya pes

di mi?umudum yok, bahara kadar çekebildiğim kadar artık.yazık yavrularım arada kalacak
olan çocuklara oluyor.anne mutsuzken çocuklarda mutsuz oluyor inan.benim ablamda eşinden ayrıldı 2 yıl oldu.maddi olarak sorunları yoktu aldatma yüzünden ayrıldılar.öyle yada böyle mutsuz olunca bitiyor işte.yeğenim var 8 yaşında.inan eskisinden daha mutlu çocuk.çünkü ablam çok mutsuzdu.şimdi mutlu yeğenimde mutlu.çocuklar annelerini sürekli üzgün,düşünceli görmeye dayanamıyor.mesleğinde varmış.kendine düzen kurabilirsin.boşanmazsınız inşallah ama sen çalışıp o evde oturur gezerse çok kötü bi durum olur.

hep aynılar ama kimileri birkaç tık fazla işe benimki gibi.ben de bir iki yalanını öğrendim yakında vururum yüzüne.iyi saf gibi salak gibi hissetmeye başladım.göz göre göre yalan söylüyor ya pes

Yalani yakaladinmi vurucaksin yüzüne canim susmak bize dert oluyor ancak .
Allah yavrularini korusun saklasin inslalah rabbim tez zamanda esinede akil fikir eylesin sanada gecmis olsun acil sifalar dilerim canini skma cnm nekdr skarsan cocuklarina yansir.
Bak burda bit pazari bölumü cocuk ikinci el kiyafet bölúmu var mesela cocuklarinin küclenlerini kendi gymediklerini degerlendirebilirsin orda satipda.
Bende satyrm kendi gymediklerimi cocuklarin kücülenlerni sattgm paralarla cocuklarima yenilerni almaya calsyrm brazda olsa katki oluyor iste

tam da kayınvalidemin yaptığı şey.3 küçük çocuğu eve kilitleyip işe gitmiş.başımda erkek olsun deyip boşamamış.
anlamadığım benim eşim böyle değildi.en azından çalışırdı.azimliydi.severdi okşardı.prenses gibi davranırdı.
ama adam iflas etti kafayı yedi.ben işe girip de evi geçindirdikten sonra onu beslemem zaten kusura bakmasın.ben tedavimin bitmesini bekliyorum.sonrası Allah kerim
Hem kızların hem de kendin için bir an önce toparlanıp hayatına yeni bir yön vermen gerek.Eşin babasının yolunda ilerliyor.rol modeli babası aylak olunca haliyle böyle olabiliyor.Çok yakın bir kız arkadaşım oğluna kötü örnek oluyor diye boşandı eşinden ki onlar da severek evlenöişti.adam çalışmıyordu ama allah için çocuğa bakıyordu.bir gün oğlu evde annesine ben büyüyünce karım çalışacak ben evde tablette oyun oynayacağım deyince, baktı eşinde düzelme yok boşandı.tek sebep buydu üstelik.
Ne diyeyim size Allah kolaylık versin ama bir an önce kangren olmuş yarayı kesip atın bence.

Siz bir an önce işe girin.Çocuklar yeterince sefil olmuş.Akıl ve ruh sağlığınız daha da bozulmadan bir an önce işe girin.Durumunuzu toparlayın.Cebinizde 2-3 kuruş paranız olsun.Sonra da kocanızın yediği haltları öğrenirsiniz.Taksiyle takip edersiniz nereye gider ne yapar Bunları bilmeden bişey çözemezsiniz.Eğer madde alıyorsa takip ettiğinizde yakalarsınız kameraya çekersiniz.Eğer aldatıyorsa telefon bilgilerini inceleyin , bulursunuz.Kumar oynuyorsa yine takip ederek öğrenebilirsiniz.Çalışmayan bir adamın dışarıda bu kadar vakit harcaması maddi manevi olarak normal değil ve ancak takip ederek öğrenebilirsiniz.
Çok geçmiş olsun.

Kumar oynuyor olabilir. Akrabalarinizin yardim icin verdigi para bile eksik cikiyorsa, hele ki yalan soyluyorsa, buyuk ihtimal kotu bir aliskanligi var kocanin. Calissa bari o da yokmus.
Senin bu adam duzelir diye beklemeye gucun yeter mi?

esrar falan kullaanıyorsa ona o kdr para gitmez.
ama eroinse çok başka...
kısa sürede çok zayıfladıysa. iştahı yoksa. geceleri kaşınıyorsa eroinden şüphelenebilirsin.
Ama inşAllah öyle birley yoktur :KK43:

ya kusura bakmayında evladına mama alamayan bez alamayan karısınna yazılacak ılacı alamayan adam koca dıye evınızde tutmayın ya....ha saglık sorunu olur calışamaz vs vs bunlar ayrı....ama boyle bır sorunu yoksa ve bunları ıhtıyacınızı karsılayamıyorsa sız ıse gırıp arkadasın dedıgı gbı kocanızı besleyeceksınız galıba....adam adam vasfını tasımamıs kı hıç....elıne para gecıyor ama para yok oluyo....aldatıyomu bırseyler mı kullanıyo bılemeyız ama bırseyler karıstırıyo ve bu adam evıne bakmıyo..ustelık 2 evladı var...duzelmesını mı beklıyorsunuz hıç sanmam ..boyle gelmıs boyle gıder...bence yazık ettıgınız yıllarınıza daha fazlasını eklemeyın

Evine bakmaya tenezzül etmeyen adam gitsin aldatsın beni bem onu bogup gebertmeden. Cocuklarim ac duracak o elinde akıllı telefonla gezecek... Erkek dedigin taş taşır gene bakar evine. 17 gun çalışmak nedir koca yılda asalak herif.

bence eşiniz yaşadığı iflas yüzünden bu duruma düşmüş, idare etme duygusuyla size de yalan söylüyor para konusunda. Ama birazcık kendine gelmesi gerekir haklısınız siz de çalışmaya başlayınca işler bütünüyle değişecek. Bence konuşmaı deneyin farklı şeyler yapmayı deneyin birlikte illa ki bütçe gerektiren şeyler değil, parkta dolaşmak yürüyüş yapmak bile olabilir bu

Utanmadan kocayim diye geziyor ortada utanmaz onun bunun verdiği paraları utanmadan nasıl alıyor gayret cocuklara üzüldüm böyleleri yaşamadım soludugu havaya yazık git ne yapıyorsam yap çalış günlük çalış 20 lira getir o çocuklarına mu zda al krakerde

Bence eşiniz rahatlığa alışmış iyice tamam kötü bir iş deneyimi olmuş ama adam gibi adam hemen toparlanır çocuklarını karısını kimseye muhtaç etmez herkes zor zamanlar geçiriyor benim eşimde işsiz kaldı bir dönem ama sabah benimle bir çıkıp akşam benden sonra eve gelirdi iş arardı diyeceğim bir an önce kendinizi ve yavruları kurtarın bu durumdan

Yani iskillendirmek gibi olmasin ama baska bir ailesi mi var para yediriyor diycem hangi parayla yapacak onuda

Ben yasadıgın supheden dolayı degılde
tas tas ustune koyup calısmadıgı ıcın o adama adam demem bırak koca dıyıp yataga almayı soyle dursun

en gıcık olduğum erkek tipi,çalışmayan ve bunu da umursamayan..hem çalışmıyor,hem iş aramıyor,bir de üstüne akrabadan (utanmadan) aldığı parayı dışarda harcayıp geziyor.karısı 2 kızıyla evde ,karısı hasta ilaç parası yok,ikızlara alacak meyve parası yok,adam nerde?? annesinin arabasıyla,halasının parasıyla gece gezmesinde!!!!!!!!!
iyi peki siz boşamayın bu adamı,işe girin ,maaşınızla da beslersiniz artık...

Allah eşinizi ıslah etsin. Sizi hiç tanımayan biri olarak özellikle çocukların durumuna içim cız etti resmen. O adam baba olarak işe girip adam gibi çalışıp çocuklarına ve size bakmadığı için utanç duymuyor mu acaba?

valla anlattıklarınız bana bir yakınımı hatırlattı
kocası toptancılık yapıyordu, arabasındaki mallar üzerine zimmetliydi, arabası soyuldu (!) işten çıkarıldı, borçlandı zimmetli olduğu için. olaylar böyle başladı 1 aylık evliydiler
adam bir daha da doğru dürüst işe giremedi
sonra birgün yakınım ailesinin evindeyken kendi evine hırsız girdi (!) bebeğinin beşiğine kadar tüm eşyaları çalındı
bu sırada akrabaların yardımıyla geçiniyorlar, bebeklerine mama bez alamıyorlar, para bulamazlarsa elektrik su ödeyemiyorlar.
yalnız adam sürekli dışarda, çalışıyorum diyor iş bakıyorum diyor, ellerinde para yok, 1tl ye muhtaçlar
daha bir sürü olaylar olaylar
sonra polis yakaladı da ortaya çıktı
meğer adam dolandırıcıymış. anlattığım tüm soygun olaylarını kendi yapmış. bebeğin beşiğine kadar kendi çalmış. parasız kaldıkça hırsızlık yapıyormuş.
dolandırıcılık da face üzerinden yada telefon üzerinden çeşitli oyunlar çeviriyormuş, sizi devlette işe sokayım para karşılığı vs.
para kazanırsa hayatındaki diğer kadınlarla lüks içinde yaşıyormş, kazanamazsa, hırsızlık.
evdeki karısına da nasılsa akrabalar bakıyor ya.

X