Eşiniz net bir sınır belirlese, bu durumda olmazdınız; iş eşinizde bitiyor. Ha madem eşiniz becerememiş o sınırı çizmeyi, açık açık söyleyeceksiniz. Şahsen ben gelemem böyle bir şeye, kocayı da alırım önüme, anası, babası üçü birden ulusa sesleniş gibi pat pat konuşurum, kalp de kırarım. Çalışıp yorulan, üstelik hamile de olan bir kadından ayağına kadar hizmet bekleyen vicdansızdır. Dört ay evinize serilen insanlar kalkar "Çalışıyor gelinim" der en azından evin yemeğini pişirir, ucundan ucundan tozunu filan alır. Dört ay bir de, ya nasıl rahat edilebilir başka bir evde, düzende onu da anlayamıyorum. Gençlerin düzenini bozar mıyız endişesi de sıfır... Böyleleri uzun yaşar valla, gamsız, düşüncesiz, efil efil iki kulak arası hava cereyan yapıyordur bunlarda.
Konuşmaktan da anlamazlarsa, evin orta yerine annenizi babanızı yatılı çağırın, doldurun eve sülalenizi, evin her m2sini sülalenizle kaplayın. "Sıra bizimkilerde artık böyle bi gelenek başlatıyorum, 4 ay annemler, 4 ay dayımlar kalacak" filan deyin.