• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojide bunun bir adı var mı?

kızlar merhaba
ben işi bıraktıktan sonra evde vakit geçirmeye başladım. sanırım 1 buçuk aydır evdeyim eşimin izinli günlerinde dışarı çıkıyoruz sadece. arkadaşlarım var eşim çık gez diyor da onlar da çalışıyor diye çıkmıyorum arkadaşlarım bana geliyor molalarında falan. neyse biz ağustosta evlendik. bu pazartesi kimliğimi yeniletmek için randevu aldım. eşimle dışarı çıkarken sıkıntı yok hazırlanıyorum ediyorum herşey spontane gelişiyor ama tek çıkacağım zaman 2 gün öncesinden kafamda o günün gideceğim yolun kuracağım cümlenin her şeyin planını yapıyorum evden çıktıktan sonrası kolay ama çıkana kadar kafamda elli tane ses oluyor bu psikolojik bir şey mi yoksa huy gibi bir şey mi? çalışırken böyle değildim hazırlanır çıkardım evden eşimle çıktığım gibi ama evrak işi vs olunca mı böyle oluyorum acaba? yok gerçi geçen markete gideyim dedim onun da 50 tane planını yaptım kafamda
Evrak işleri, resmi kurum işleri olunca bende öyleyim.

Back