Sizde kural koyun. Ailesine gitmeyin. Madem sorun yaratıyor herkes kendi ailesiyle ilgilensin. Kimse kimseye bağlı degilMerhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
Ben onu çok söyledim. Hatta uygulamaya koymaya çalıştım ama içinden çıkılmaz hale girdik. En son ne yapabilirsem iyilikle yapabileceğimi anladımSizde kural koyun. Ailesine gitmeyin. Madem sorun yaratıyor herkes kendi ailesiyle ilgilensin. Kimse kimseye bağlı degil
Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında
Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor
Onlar kalabalık aile olduğu için 4 günlük bayram gezmesi bile yetmiyormuş kendisine. Bayramda gitmek şart değil başka zaman aileni görüyorsun zatme diyor. Benim ailemle onun ailesi arasında 9 10 saat mesafe varHem onun ailesine ordanda kendi ailene gidin boyle bi cozum sunun esinize .
Pek işe yaramıyor göründüğü kadarıyla. Eşiniz iyilikten anlasa zaten sizi ailenize götürür bu kadar sorun yaratmazdı. Misilleme yapmazsanız ezilirsinizBen onu çok söyledim. Hatta uygulamaya koymaya çalıştım ama içinden çıkılmaz hale girdik. En son ne yapabilirsem iyilikle yapabileceğimi anladım
Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.İyi ki korkuyormuş
Bağlısın derken ???
Ozaman isiniz cok zor yani 4 gunun sonunda bile goturse ailene yine iyi derimde dusuncesi cok sacma kayinvalidene desen ogluyla konussa hani gotur olmaz soyle boyle diye dinlemezmi annesini.Onlar kalabalık aile olduğu için 4 günlük bayram gezmesi bile yetmiyormuş kendisine. Bayramda gitmek şart değil başka zaman aileni görüyorsun zatme diyor. Benim ailemle onun ailesi arasında 9 10 saat mesafe var
Ben sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldikbir bayram arefeden onun ailesine diğer bayramda arefeden sizin aileye
bayramda ailenize hiç mi gitmiyorsunuz?
ya da herkes kendi ailesine
Kayınvalidem beni sevmez ama dışardan aşırı sever gibi gösteriyor kendisini. Kayınvalidem kendi firkriymiş gibi eşime der karını da götür diye. Ama bu sefer de eşim ömür boyu başıma kalkar bunu. Bak ailem çok iyi niyetli, sen çok art niyetlisin der.Ozaman isiniz cok zor yani 4 gunun sonunda bile goturse ailene yine iyi derimde dusuncesi cok sacma kayinvalidene desen ogluyla konussa hani gotur olmaz soyle boyle diye dinlemezmi annesini.
Yalnız sizin düşünce tarzınız da bu yöndeyse daha çook ezilirsiniz ve istemediğiniz şeyleri zorla yaparsınız.Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
sırf bayramda ailene gitme hakkı istiyorsunuz diye boşanma noktasına gelen adam da ne bileyimBen sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldik
Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?