- 24 Temmuz 2020
- 21
- 18
- 3
Olmaz günah
Sizde dindeki haklarinizi kullanin o zaman.Bi gelin kaynanasina hizmet etmek zorunda degil dinimizde.Gitmek zorunda da degilsin.Erkekler dini sadece kendilerine yontuyolar ama yok oyle bisey.Benim esimde cok.dindar ama bu konuda hic sıkınti cikarmaz.Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Kocasına bağlı olduğu için , eş tarafının ailesine gitmezse günah işlemiş olur düşüncesine göreBiz bu günahı birçok bayramda işliyoruz, aman yareppiim
Ay pardon, keşke yorum yapmadan şu yazdığınızı görseydim. Kocanız sizin rızanız olmadan her şeyi yapabiliyor ama öyle mi? Kendinizi ikinci sınıf insan yerine koyup da başkasından birinci sınıf muamele bekleme kafası da iyiymiş. O zaman size başarılar.Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Peki erkek neye bagli ya da bagsiz mi?Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Ee otur o zaman yerinde o ne derse onu yap bize niye soruyon. Hatta bayramdan önce git kayınvalidenin temizliğini yap. Aileni de görmeyiver. Öyle. Otur derse oturcan kalk derse kalkcan. Aferim sana.Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Hanımefendi zaten böyle düşünüyorsanız biz size ne yapalım? Kocanıza yalvaracak halimiz yok. Ama ailenizinde kocanızdan geri kalan tarafı yok. Benim ailem olsa kocamı arar bayramlarda neden gelmiyosunuz, gelip elimizi öpeceksiniz der konuya noktayı koyardı.Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Siz dini niye yanlış yorumluyorsunuz ? İslamiyette silahi rahim (doğun büyüdüğün yeri ve akrabaları ziyaret) vardır.. Kadn kocası izin vermezse ailesine yine de gitmekle yükümlüdür.. Her haltı kocaya bağlamayınKadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Ama sen iyilik yapmıyorsun, boyun eğiyorsun. Kendi ailene gösterdiğin özeni eş ailesine de gösteriyorsan bu iyiliktir.Ben onu çok söyledim. Hatta uygulamaya koymaya çalıştım ama içinden çıkılmaz hale girdik. En son ne yapabilirsem iyilikle yapabileceğimi anladım
Silmissin ama cok gec, bir kere kocana sormadan acmissin, geri donusu yok yazdiklarin geri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?