Kocamın bayram kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bağlısın ne ya...?

Ya cok zor bir durum oyleyse tamam dinen yonlerini biliyoruz esinin davranislarinin ama bence artik tavrini koy yoksa boyle cekilmez hayat ya ikisinide gideriz yada hic birine de ayrica dinimizin kadinlara nasil defer verdigini hatirlat bu konulardan dolayi uzulmelerini aglamalarinin hesabinida Allaha verecegini biliyordur esin.Allah yardimcin olsun

Ben sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldik
bu raddeye geliyor durum ama eşiniz Allah korkusu olan biri?
Madem siz de dini olarak ona bağlısınız bu durumu sineye çekip susacaksınız mecbur.

Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
İyi ki kocanız Allah korkusu olan biri (!)
yoksa sizde dinen ona bağlı olma durumundan ötürü neler neler yaşardınız mazallah !
Keşke Allah akıl dağıtırken bizimkileride kocalarımıza verseydi kullanmayacağız madem ne gerek var değil mi ?

Yeteri kadar diş gösteremiyor musunuz acaba??

Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.

Hiç ilgisi yok. Ailenizi ne kadar görmek isterseniz o kadar görürsünüz.

Bu konuda ona baglisiniz diye hiçbir yerde şart yok. Hatta mecbur buna.

Her bayram , sırayla gidilir. Bir bayramda önce kadının ailesine gidildiyse , diğer bayramda önce erkeğin ailesine gidilir.

Hak..

Egoist bir erkek daha!!!

Allah korkusu olan bir insansa beni 1 bayramda bile ailemden uzak tuttugun icin sana hakkim haram olsun dersin. O senin sahibin değil. Bu arada ailen esine tepki gostermiyormu. Yada eşinin ailesi 1 bayramda esinin ailesine git demiyorlarmi. Valla ben boyle bir konuda üzüldügümu babam görse eşim kaçacak delik arardi.

Ben sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldik

Keşke o zaman boşansaymışsınız.

Boşanma niyetiniz yoksa bu durumu kafaya takmayın. Bu şekilde ömrünüzün sonuna dek devam edecek çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…