- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Bana bağlısın ne ya...?Merhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
Ya cok zor bir durum oyleyse tamam dinen yonlerini biliyoruz esinin davranislarinin ama bence artik tavrini koy yoksa boyle cekilmez hayat ya ikisinide gideriz yada hic birine de ayrica dinimizin kadinlara nasil defer verdigini hatirlat bu konulardan dolayi uzulmelerini aglamalarinin hesabinida Allaha verecegini biliyordur esin.Allah yardimcin olsunKayınvalidem beni sevmez ama dışardan aşırı sever gibi gösteriyor kendisini. Kayınvalidem kendi firkriymiş gibi eşime der karını da götür diye. Ama bu sefer de eşim ömür boyu başıma kalkar bunu. Bak ailem çok iyi niyetli, sen çok art niyetlisin der.
bu raddeye geliyor durum ama eşiniz Allah korkusu olan biri?Ben sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldik
Bu sizin düşünceniz mi kocanız mi diyor ona göre yorum yapacağımKadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
İyi ki kocanız Allah korkusu olan biri (!)Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Merhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Egoist bir erkek daha!!!Merhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
Ee ne yapalım o zaman? Kocanızın rizasini biz mi isteyelim. Sinirler bozuldu yine tşkKadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum.
Merhabalar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşimle aramız iyi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel geçiniyoruz. Bizim bu süre zarfında atlatamadığımız en sıkıntı çektiğimiz konu aileler. Benim ailem uzakta. Yılda en fazla 2 feda giderken onlarınkine başka şehirde olmalarına rağmen ilk zamanlar iki haftada bir giderdik. Şuanda işinden dolayı ayda bire indirdik. Artık ona bile alıştım. Ama her bayram onun ailesine gidiyoruz. Her bayramdan yaklaşık 1 ay önce kavgalarımız başlar. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Onlar da hiç sormuyorlar ailene gidecek misin diye. Eşimle iyi şekilde de konuştum kavga da ettim hiç işe yaramadı. Bu duruma alışmaya çalış çünkü bana bağlısın diyor sürekli. Kendisi Allah korkusu olan birisi aslında ama bu davranışı beni kendinden çok soğutuyor
Olmaz günahBırakın aileleri kalkıp tatile gidin bence
Ben sadece 1 kere gittim. O gelmedi. bayram da çok kavga çıktı boşanmanın eşiğine geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?