Nooption Nirvana Pro Üye 3 Nisan 2014 36.148 147.351 798 24 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetzor #61 Gurbetzor .!.: Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Allah tez zamanda akıl fikir versin. Amin.
Gurbetzor .!.: Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Allah tez zamanda akıl fikir versin. Amin.
Nowaybabe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 3.222 19.234 208 24 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetzor #62 Gurbetzor .!.: Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ee şikayet de etmeyin o zaman bu durumdan. Nasıl olsa eşinize bağlısınız kararlarını(!) sorgulayamayacaksınız, boşuna sorun yapmayın. Gidelim deyince gidin, gitmeyelim deyince kalın ne de olsa eşinize bağlısınız, bir sorun göremedim ben.
Gurbetzor .!.: Kadın dinen kocasına bağlı olduğu için onun rızası olmayan şeyi yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ee şikayet de etmeyin o zaman bu durumdan. Nasıl olsa eşinize bağlısınız kararlarını(!) sorgulayamayacaksınız, boşuna sorun yapmayın. Gidelim deyince gidin, gitmeyelim deyince kalın ne de olsa eşinize bağlısınız, bir sorun göremedim ben.