• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

Belli değil mi canım ? Adam bariz eşini aldatıyor..
Yaa dik bakıyor, SMS atmış çocukları sormuş. Bunlar yeterli değil aldattığını söylemek için
Ortada delil yok ki. Aşırı kıskanç bir kadının paranoyası gibi. Konu sahibi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor gibi geldi bana.

Yaa dik bakıyor, SMS atmış çocukları sormuş. Bunlar yeterli değil aldattığını söylemek için
Ortada delil yok ki. Aşırı kıskanç bir kadının paranoyası gibi. Konu sahibi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor gibi geldi bana.
Kiskanclik değil aslında..

Hımmm. Peki. Ne????
Dikkat çekici derecede özel ilgisi... Ondan şu istemesi mesela herkes otururken ya da evden çıkarken mutlaka ona hoşçakal demeli ilk ona diyor büyükler bile varsa.. Bunlar çok detay şeyler.. Konularımi baştan okuyun

Sadece tek bir olay olsa hadi deyim siz kıskançlık edip yok yere düşündünüz. Ama bir sürü durum yaşanmış. Bence haksız değilsiniz düşündüklerinizde.eğer öyle olsa eşinizi sıkıştırdıktan sonra , eşiniz çekinir yanlış anlaşılmamak için dikkat eder ya krşı tarafta kötü anlrsa diye. Gözünü karartmış bildiğiniz.
Eşiniz, yasaklı durum diye daha çekici görebilir bu durumu, sonrası ise allah korusun daha kötü olabilir.
Bence bu çok zor bi durum, siz önce bu şüphe ile aynı yastığa baş koyabilecek misiniz onu düşünün
Ya ortaya dusup beni biraksin o zaman..bu kadar erkekse.. Bu bizide kaybetmek istemiyor canim

Evet, orada çocuklar sana hiç benzemiyor demiş, eğer çocuklar güzel değilse sen güzelsin sana benzememiş demek istemiş. Biz birebir görüp yaşamadığımız için ancak yorum yapabiliriz ama siz daha iyi anlarsınız yüz ifadesi, mimikler, vs.
Aynen oyle.. Ona özel ilgisi var bariz belli.. Herkes duruken ondan şu ister herkesten önce mutlaka onunla vedalasir bunlar detaylari

Muhtemelen Mehmet'in bu konuşmadan haberi yok hangi eş izin verir aynı yaşlarda samimiyetin olmadigi bir erkeğin karısına seviyorumlu mesaj atmasına. Kadın profosyonelce kocasından gizli yazisiyorlar şuan ki tek konuları bunu sana caktirmamak

Evet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yani
Yani senin geline dümdüz sevdiğini soyleyemiyorda ağzını arar gibi mi söylüyor niyeti bozdu benim koca mi diyorsun?

Muhtemelen Mehmet'in bu konuşmadan haberi yok hangi eş izin verir aynı yaşlarda samimiyetin olmadigi bir erkeğin karısına seviyorumlu mesaj atmasına. Kadın profosyonelce kocasından gizli yazisiyorlar şuan ki tek konuları bunu sana caktirmamak
Seviyorum Mehmet i ve cocuklari yazmis. Sanki geline ima eder gibi

Bu kadın ne derece akrabanız yaş farkları varmı aralarında neyiniz oluyor

Birde kardeşinizin karısımı eğer böyle birşey yapıyorsa ne yuvasından bahsediyorsun sen pes direk bosan

askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
Esiniz sizin kıskanç olduğunuzu biliyormu şahsen benm esim bilir teyze hala amca dayı kızı hariç tek bir allah'ın kulu ile yazisamaz nekadar akraba olsalarda yani musade etmem

Söylenenlerde konuşulanlarda tuhaf bir durum yok
Bir şey söylerseniz iftira atıyor konumuna düşebilirsiniz
Ama en başta sizin gelininizle ilgili olması karşılıklı mesaj yazması bir tuhaf
Bir çok ailede ikisi birbirini ancak bayramdan bayrama görür
İkincisi en çok mide bulandıranı dans detayı bir çok şeye evet abartıyorsun denilebilir ama bu ikisi kabul edilemez

Söylenenlerde konuşulanlarda tuhaf bir durum yok
Bir şey söylerseniz iftira atıyor konumuna düşebilirsiniz
Ama en başta sizin gelininizle ilgili olması karşılıklı mesaj yazması bir tuhaf
Bir çok ailede ikisi birbirini ancak bayramdan bayrama görür
İkincisi en çok mide bulandıranı dans detayı bir çok şeye evet abartıyorsun denilebilir ama bu ikisi kabul edilemez
Bu dans olayı havada kaldı ama sizin gibi bir kişi daha en dikkatimi çeken dans olayı dedi..

Su dans olayı havada kaldı bana yorum yapanlardan iki kişi dans olayı çok dikkat çekmiş demişler umarım o dans konusunu gözden kacirmamissinizdir

Back