- 31 Mayıs 2024
- 266
- 349
- 25
-
- Konu Sahibi sanayitostu
abdest alıyor mu diye sorduğu için dedim.ne diyosun ayolduş almakla müslümanlığın alakası ne tam olarak?
merhaba kızlar
Kocamla 1 senedir evliyiz ve çok iyi bir mesleğe sahip (memur) ancak kişisel bakımlarını oldukça aksatıyorBir memur nasıl böyle olabilir bilmiyorum ama kendisinden çok yoğun arka taraf kokusu geliyor
Uyarmaya çalışıyorum ama nasıl söylenir böyle bi şey bilmiyorum. Ben de kokulara aşırı hassas biriyim ve acaba çevredekiler de hissediyor mu diye içim içimi yiyor evden çıkmak bile istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.Musluman degil derken ateist mi, baska bir dine mi mensup?
Malum Yahudi ya da Musluman olmayanlarda taharatlanma bilgisi mevcut degil, onlar tuvalet kagidina silinip geciyor, acaba bu sebeple koku olusuyor olabilir mi?
Ya da soyle soyleyim, esinizde hemoroid, prostat vb bir "arka taraf" sikintisi olabilir, kilolu mu diye sormuslar yanitlamamissiniz??
Bende söylerim, hiç çekinmem, bana da söylese rahatsız olmam yani.Ben de açıkça söylüyorum ki benim eşim aşırı dikkat eder kişisel bakımına ona rağmen bazen aldığı yeni koku kötüdür direkt söylerim sürme kötü diye o da atar kullanmaz ya da bi kıyafeti 2 defa giydi mi toz araba vs kokusu var sanki dediğim anda giymez tereddüt etmez hiç.Burnum keskindir bilir
Eşimize de açıkça bişey demeyeceksek ölelim
evet yani onunla pek ilgisi yok ilişki sonrası insan sudan geçer beGusül abdesti var ya ondan dedik habi yeni evliler hafta uc gun birliktelik sonrasi yikansa bu kadar kokmaz dedik oyle gelisti :)ama temizlik sadece imanla olmaz tabi .. Adam resmen pis !
Eşin kilolu ise evet kokabilir.o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.
sormayın ben de kendime çok sordum bunu özellikle koku oldu mu ben duramam normaldeKoklamadan mı evlendiniz?
kusura bakma ama eşin resmen pis bunun gusuluyle de alakası yok. bende abdest almıyorum ama hergün duş alıyorum. lişki sonrası insan sudan geçer o ne öyle. nereli?abdest alıyor mu diye sorduğu için dedim.
Şüşko mu acukçok sık diyemem yani bence bu sıcaklarda maksimum iki günde bir yıkanmak lazım bazen dört beş ettiği olabiliyor. Doktora da asla gitmez hele ki böyle bi konuda
almancı ailesi liseye kadar orda okumuş sonra buraya gelmişler işte. Aslen sivaslıkusura bakma ama eşin resmen pis bunun gusuluyle de alakası yok. bende abdest almıyorum ama hergün duş alıyorum. lişki sonrası insan sudan geçer o ne öyle. nereli?
E kışın soğukta da mı cam pencere açıyorsun birlikte olurken. Hadi şimdi yaz açarsın daya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Empatik yaklaşıyorum sevgili eşinizin mabadında ki bu nispeten nahoş koku şişko olmasından ötürü olabilir mi?sormayın ben de kendime çok sordum bunu özellikle koku oldu mu ben duramam normaldeo zamanlar yoktu ya da çok uzun süre geçiyormiyoruz kafede orda burda diye belki de farkedemedim. eşim çok alıngan burdaki bir çok yorum empatiden yoksun
almancı ailesi liseye kadar orda okumuş sonra buraya gelmişler işte. Aslen sivaslı
Valla benimki de müslüman değil hiç götünün koktuğunu duymadımya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Benim ki kalktı bile Ankara yolunda ilerliyorAllah aşkına ya buraya böyle konularda açmayın
Söyleyin kocanıza yıkasın orasını burasını üstünü başını değişsin günlük. Normal yıkamayla çıkmıyorda yüksek ayarda yıkayın.
İnsanların midesini kaldırmayın ya şurda iğrenç
Türkiye'de buyuduyse taharetlenmekten bi haber degildir.o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.