kocamın arka taraf kokusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kızlar
Kocamla 1 senedir evliyiz ve çok iyi bir mesleğe sahip (memur) ancak kişisel bakımlarını oldukça aksatıyor :KK43: Bir memur nasıl böyle olabilir bilmiyorum ama kendisinden çok yoğun arka taraf kokusu geliyor:110:
Uyarmaya çalışıyorum ama nasıl söylenir böyle bi şey bilmiyorum. Ben de kokulara aşırı hassas biriyim ve acaba çevredekiler de hissediyor mu diye içim içimi yiyor evden çıkmak bile istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Allah aşkına ya buraya böyle konularda açmayın
Söyleyin kocanıza yıkasın orasını burasını üstünü başını değişsin günlük. Normal yıkamayla çıkmıyorda yüksek ayarda yıkayın.
İnsanların midesini kaldırmayın ya şurda iğrenç

Musluman degil derken ateist mi, baska bir dine mi mensup?

Malum Yahudi ya da Musluman olmayanlarda taharatlanma bilgisi mevcut degil, onlar tuvalet kagidina silinip geciyor, acaba bu sebeple koku olusuyor olabilir mi?

Ya da soyle soyleyim, esinizde hemoroid, prostat vb bir "arka taraf" sikintisi olabilir, kilolu mu diye sormuslar yanitlamamissiniz??
o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.

Ben de açıkça söylüyorum ki benim eşim aşırı dikkat eder kişisel bakımına ona rağmen bazen aldığı yeni koku kötüdür direkt söylerim sürme kötü diye o da atar kullanmaz ya da bi kıyafeti 2 defa giydi mi toz araba vs kokusu var sanki dediğim anda giymez tereddüt etmez hiç.Burnum keskindir bilir😂
Eşimize de açıkça bişey demeyeceksek ölelim 🤦🏻‍♀️🤭
Bende söylerim, hiç çekinmem, bana da söylese rahatsız olmam yani.

ya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
E kışın soğukta da mı cam pencere açıyorsun birlikte olurken. Hadi şimdi yaz açarsın da

sormayın ben de kendime çok sordum bunu özellikle koku oldu mu ben duramam normalde :KK43: o zamanlar yoktu ya da çok uzun süre geçiyormiyoruz kafede orda burda diye belki de farkedemedim. eşim çok alıngan burdaki bir çok yorum empatiden yoksun
Empatik yaklaşıyorum sevgili eşinizin mabadında ki bu nispeten nahoş koku şişko olmasından ötürü olabilir mi?

o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.
Türkiye'de buyuduyse taharetlenmekten bi haber degildir.

Tamam esinizin sorununu ben anladim, killi bolge ve sıkışık et sonucu (kilolu cunku) koku olusuyor, cunku popomuzda da ter bezleri var illaki :)

Esinize bunu anlatmalisiniz, cam acarak sevismek nereye kadar?

Onun gobek deligi de kokuyordur haberiniz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X