Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadından habersiz çektiğini varsayıyorum videoyu. Kocanızın yaptığı suç.
Yav birlikte de çekmiş olabilirler sorun bu ozel birşey ve bunu başka bir arkadaşına atabilcek bir ahlaksızlıkta olmasi bu çok büyük gavatlık çünkü bu tipler herseyi yapabilir bundan özel daha ne olabilir ki

Belki karısını da göndermiştir bu her zaman şüphedir. Sonuçta ortada kendi vücudunu paylaşan biri. Benim 11 yaşındaki oğlum bile özenlidir mahremiyetine. Evde ne bana ne kardeşine görünür banyoya tuvalete girerken falan.

Internetten hicbirsey tamamen silinmez ve hersey hacklenebilir, yillar sonra karsiniza cikabilir, santaj malzemesi olabilir, kariyerinize bile olabilir.Biz burda kendimizi yirtiyoruz kizlara nude gondermeyin diye.
Esiniz bu videolardan bir kazanc saglamiyor, sirf eglencesine atiyorsa zekasi da epey dusuk olmali. Kusura bakmayin.

O kısmını düşünmek bile istemiyorum … yani o kısmı düşünmemek istiyorum daha doğrusu . Yorum dahi yapamam öyleyse
Evet küçükken erkek çocukları mahremiyete alıştırılmalı bence de . Oğlunuz hep böyle kalır inşallah

Bari adamı yatırdı zorla tecavüz etti diyin kurtulun. Bu sapıklıktır başka açıklaması yok. Bunu yapmak, eyleme geçirmek sapıklıktır. Bu yüzden kaç genç kız intihar ediyor, kaç kişi tehdide uğrayarak tacize uğruyor bunu yapan kişinin arkadaşları tarafından. Görüntülerini yayarız bizle de birlikte olacaksın vs. Bu zihniyete geçit yok kimse kusura bakmasın.

Olabilirler de olmayabilirler de, ben kadının haberinin olduğunu sanmıyorum. Bu tipler şantaj yapıyo o videolarla kadınlara, asıl çekme amaçları bu. Kadından habersiz çekmiş bi de dağıtıma sokmuş. Pislik ötesi hareketler, karakter beş para etmez, yaptığı da suç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…