Yav birlikte de çekmiş olabilirler sorun bu ozel birşey ve bunu başka bir arkadaşına atabilcek bir ahlaksızlıkta olmasi bu çok büyük gavatlık çünkü bu tipler herseyi yapabilir bundan özel daha ne olabilir kiKadından habersiz çektiğini varsayıyorum videoyu. Kocanızın yaptığı suç.
Belki karısını da göndermiştir bu her zaman şüphedir. Sonuçta ortada kendi vücudunu paylaşan biri. Benim 11 yaşındaki oğlum bile özenlidir mahremiyetine. Evde ne bana ne kardeşine görünür banyoya tuvalete girerken falan.Geçmişte yapılan geçmiştir lakin ben videoyu arkadaşına göndermesine takıldım yani sizinle evlenmese o video da gönderdiği kişi siz olsanız ve sizi şimdi ki eşi görse ne olurdu ? Siz gönderilen kişi olsaydınız ve bilseydiniz nasıl hissederdiniz ? Eşinize takılmak yetine gönderilen kişiye de takılın biraz … başka kadınlara bunu yapan insan net kötüdür gözümde . Allah böylelerinden korusun
Geçmişte böyle şeyler yaşayıp evlenince evlendiği insana saygı sevgi ve sadece eşine bağlı olan insanlar da vardır
Sorun geçmişte değil sorun zihniyette .
Biz bilmeyik iç huzur, biz bilmek iç savaşşşşşEvliliğin iç huzuru için, anlayamazsınız.
İnanamıyorum ya nutkum tutuluyor bazen. Uykum kaçtı resmenTemiz bir sayfa açsınlar diyor. Verilen öneriye bak. 3A sınıfından canan arkadaşlarının evliliğini kurtarıyor.
O kısmını düşünmek bile istemiyorum … yani o kısmı düşünmemek istiyorum daha doğrusu . Yorum dahi yapamam öyleyseBelki karısını da göndermiştir bu her zaman şüphedir. Sonuçta ortada kendi vücudunu paylaşan biri. Benim 11 yaşındaki oğlum bile özenlidir mahremiyetine. Evde ne bana ne kardeşine görünür banyoya tuvalete girerken falan.
Sanirsin at yarisi oynamis da para kaybetmis Nasil da normal normal anlatiyorlar, herkes hata yapabilir diyeTemiz bir sayfa açsınlar diyor. Verilen öneriye bak. 3A sınıfından canan arkadaşlarının evliliğini kurtarıyor.
Herkes hata yapabilir arkadaşlar şimdi herkesler segz yapıp anasayfaya atsın hadi bakem…Sanirsin at yarisi oynamis da para kaybetmis Nasil da normal normal anlatiyorlar, herkes hata yapabilir diye
Saat olmiş kaçç ka hayde yurru yatağaİnanamıyorum ya nutkum tutuluyor bazen. Uykum kaçtı resmen
Ben haberi olduğunu hiç sanmıyorum. Yani video çekiminden haberi olsa dahi o sapık şahsın, başkalarına paylaştığından haberi yokturHaberi vardı. Bu yazılan şeyleri ben de düşündüm tabi ki. Ama sadece kendi hislerimi yazdım uzatmadan. Kötüydüm iyice kötü oldum.
Benimkiler hep silindi örtmenimHerkes hata yapabilir arkadaşlar şimdi herkesler segz yapıp anasayfaya atsın hadi bakem…
Ama o ana sayfaya atmamış iftira atma şimdiHerkes hata yapabilir arkadaşlar şimdi herkesler segz yapıp anasayfaya atsın hadi bakem…
Libidomu söndürdü bu +18 hikayeleri. Nasıl segz yapalım şimdi sen söyle sjdkdkdHerkes hata yapabilir arkadaşlar şimdi herkesler segz yapıp anasayfaya atsın hadi bakem…
nefeslendim yattım. Son bi yol bakayım dedim hoop cinler tepede. Şimdi bu kadın nasıl uyusunSaat olmiş kaçç ka hayde yurru yatağa
Yok ya adam iddiaya girmiştir belki kayıp mı etsin. Ki iddia böyleyse kaybedince başına hersey gelebilirSanirsin at yarisi oynamis da para kaybetmis Nasil da normal normal anlatiyorlar, herkes hata yapabilir diye
Senin segz ipin yeter aşgım üzülmeBenimkiler hep silindi örtmenimne filmlerim vardı be gençlik işte
Olabilirler de olmayabilirler de, ben kadının haberinin olduğunu sanmıyorum. Bu tipler şantaj yapıyo o videolarla kadınlara, asıl çekme amaçları bu. Kadından habersiz çekmiş bi de dağıtıma sokmuş. Pislik ötesi hareketler, karakter beş para etmez, yaptığı da suçYav birlikte de çekmiş olabilirler sorun bu ozel birşey ve bunu başka bir arkadaşına atabilcek bir ahlaksızlıkta olmasi bu çok büyük gavatlık çünkü bu tipler herseyi yapabilir bundan özel daha ne olabilir ki
nefeslendim yattım. Son bi yol bakayım dedim hoop cinler tepede. Şimdi bu kadın nasıl uyusun