Selam bu akşam kocamın daha ben hayatına girmeden önce başka bi kadınla cinsel ilişkiye girdiği videoyu gördüm. Yani telefonu elimdeydi birden bildirim geldi X kişisiyle (yakın erkek arkadaşı) 2021e ait anıyı görmek ister misiniz diye . Bende merak edip o an açtım ve gördüm. Video çekmiş ve erkek arkadaşına atmış. Benden önce olmasa napardım bilmiyorum. Resmen şuan aldatılmış gibi hissediyorum. Yüzüme bakamıyor şuan mesajları unutmuşum kalmış dedi klasik ne diyebilir ki sonuçta . Yani tarif edemiyorum ya benden önce evet ama ben böyle işe başlarım geçmişini de skerim yani aşırı gerginim. Ben onun başkasıyla yattığı videosunu görmek zorunda mıyım ya bu nasıl bi gevşeklik ??? Sileceksin o videoyu unutmayacaksın. Çok değişik hissediyorum kızlar içimi dökmek istedim. Siz olsanız napardınız ama basit bi sarılma yada öpüşme değil. Arkadaşlar baya iç içe geçmiş haldelerdi. Ortalığı yakıp yıkardınız demi
Messenger uygulamasından geldi. Galerisinde yok o video ama .Bildirim nasıl geldi? Geçmiş mesajların bildirimi bu şekilde gelmiyor. Galeride/fotoğraflar uygulamasında yüklü olması gerekiyor o bildirimin gelmesi için. Evlisiniz kaç senedir gelmeyen bu bildirim niye şimdi geliyor.
Çok korkunç yaptığı videoya çekmiş, birde kankasına atmış. Rezalet.
Hikaye olarakta iğrenç aslında.Gece gece hikaye güzel
Akıl oraya çalışıyorsa yapacak bir şey yokHikaye olarakta iğrenç aslında.
gece gece oturup senaryo kurduğumu mu ima ediyorsun canımGece gece hikaye güzel
Hikaye olarakta iğrenç aslında.
Öyle diyorsunuzda kadın normal takılan bir üyeymiş mesajları vs var absürt bir şeyi yok kiGece gece hikaye güzel
Ş*hin K videosundan hallicedir, ne bekliyon tost makinesi ile çekilmiş videodan?Video çok mu güzel ve sanatsal da silmemiş acaba kocanız ? Adonis kasları mı var , pipisi çok mu güzel . Hamilesiniz de sanırım, iyice burnundan getirin
Messenger uygulamasından geldi. Galerisinde yok o video ama .
hic ben nikahli karisiyim vs deme . evlenmeden once maziniz olmus kkya yazmissin kurtaj murtaj.boyle bir serefsizin ne malum gece sizi cekip ona buna atmadığı?