Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin kafa da güzelmiş bu arada bxbx

İphonelerde geliyor bildirim.

Bu video o kızdan gizli atıldıysa hiç üzüldünüz mü o kız için ? O kıza şantaj yapıldıysa hiç kendinizi ya da sevdiğiniz birini o kızın yerine 5 dk lığına koyun sakinliği en güzel siz beceriyorsunuz burda,o yüzden sakince empati yapın lütfen.Adamın kıza şantaj yapma ihtimallerini de sakince düşünün.Ama bu en sevdiğiniz biri olsun öyle düşünün lütfen ,tabi sakince !

Bu üye erkek üye olabilir. Erkek diye raporladım sizler de raporlayın. Kadınlar sesini yükselttiği için dayak yiyor diyecek kadar şuursuz bir insan umarım erkektir.

Bu arada hangi sıfatla milletin dava dilekçelerini inceliyorsun? Hakim dışında kimse davaların incelemesini yapmaz sen kimsin tam olarak da her gün dava inceliyorum diyosun?

Adam karisinin baskasiyla birlikteligini ifade eden bi mesaj gorse evlilik oncesindem kalma ayni tepkiyi verir misiniz?Çok merak ediyorum.

Uygunsuz video paylaşmak suç mu?
TCK Madde 132, "Bir kimseyi, özel hayatının gizliliğini ihlal edecek şekilde dinleyen, görüntü veya ses kaydı yapan, görüntü veya sesleri hukuka aykırı olarak ele geçiren, ifşa eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır." hükmünü içerir.

TCK Madde 132'ye Aykırılık Hallerine Örnekler:
• Bir kişinin rızası olmadan onu çıplak veya özel bir pozisyonda gösteren fotoğraf veya videoları paylaşmak
• Bir kişinin özel yazışmalarını veya ailevi sorunlarını izinsiz olarak paylaşmak
• Bir kişinin özel hayatına ilişkin bilgileri ifşa etmek için onu tehdit etmek
————-

Hanımlar,
1- konuya inanmıyorsanız, inanmadığınızı konuya yazmayın şikayet et butonuna basın.
2- Polemiğe girmeyin.
3-Üsluplara dikkat edin.

Lütfen

Son düzenleme:
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bu kısımda bunu söyleyip
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil
Sonra bunu söylemek anlamsız bildiğin harıl harıl NORMALLEŞTİRMİŞSİNİZ, ama kafanızı nasıl çalışıyor tam çözemedim doğrusu.

Adam karisinin baskasiyla birlikteligini ifade eden bi mesaj gorse evlilik oncesindem kalma ayni tepkiyi verir misiniz?Çok merak ediyorum.
Cevabını bildiğiniz soruları falcıya sorun bence :) Ben daha fazla bu konudaki görüşlerimi belirtmeyeceğim, gitgide seviyesizleşiyor konunun içindeki cevaplar, yorumumda linçlemeyin de yazmıştım halbuki ama artık konu sahibi kadın arkadaşıma Allahtan akıl,fikir,sabır diliyorum. Kocasıyla ilgili vereceği kararında onun için en hayırlısının olmasını diliyorum. Ne yazık ki ters bakış açılarına karşı söylenecek bir şey yok. Diğer fikirlere saygı da yok..

Biz canlıyız da sizin beyin ölümü gerçekleşmiş, bi baktırın isterseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…