Erkeq.Adam yapınca herkes hata yapabilir oluyor ama biz kocan sapık dedik diye saçmalamış ve korkunç oluyoruz.
Ula ben burda takıldım kaldım auww.
Etkilendim şuanda
Sizin kafa da güzelmiş bu arada bxbxKadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.
Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.
Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.
Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Hep birlikte tükürürüz erkekliğine.Erkeq.
İphonelerde geliyor bildirim.Bildirim nasıl geldi? Geçmiş mesajların bildirimi bu şekilde gelmiyor. Galeride/fotoğraflar uygulamasında yüklü olması gerekiyor o bildirimin gelmesi için. Evlisiniz kaç senedir gelmeyen bu bildirim niye şimdi geliyor.
Çok korkunç yaptığı videoya çekmiş, birde kankasına atmış. Rezalet.
Bu video o kızdan gizli atıldıysa hiç üzüldünüz mü o kız için ? O kıza şantaj yapıldıysa hiç kendinizi ya da sevdiğiniz birini o kızın yerine 5 dk lığına koyun sakinliği en güzel siz beceriyorsunuz burda,o yüzden sakince empati yapın lütfen.Adamın kıza şantaj yapma ihtimallerini de sakince düşünün.Ama bu en sevdiğiniz biri olsun öyle düşünün lütfen ,tabi sakince !Siz yazılan yorumları okuyor musunuz ? Ben her birini dehşete düşerek okuyorum. Kimse bu kadının bilinçli davranması için bir tek kelime yazmamış. Kadın haklı zaten, durduk yere buradan aldığı cesaretle yanlış bir şey yapmaması adına konuşmamız lazım kendisiyle. Her neyse ne düşündüğümü anlatabileceğim bir konuda değilim. Boşuna zaman kaybı...
Bu üye erkek üye olabilir. Erkek diye raporladım sizler de raporlayın. Kadınlar sesini yükselttiği için dayak yiyor diyecek kadar şuursuz bir insan umarım erkektir.GERÇEKTEN ANLAYAMIYORSUNUZ VE ANLAMAMAKTA ISRARCISINIZ VE O MAHALLE AĞZI SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR DİL SANIRIM!
Ben o adamla aynı zihniyette değilim ancak o tarz adamların davalarda neler diyebildiğini bilen taraftayım. Her gün bir sürü davanın incelemesini yapan taraftayım.
Dileğim bu kadın arkadaşımıza zarar gelmemesi. Size de başarılar bu yolda verdiğiniz akıllarla..
Hep birlikte tükürürüz erkekliğine.
Ay cümle kuramıyor amip sinirlerim bozuldu ashshsh
Ben kocası diye suphelendim amaSizin kafa da güzelmiş bu arada bxbx
Adam karisinin baskasiyla birlikteligini ifade eden bi mesaj gorse evlilik oncesindem kalma ayni tepkiyi verir misiniz?Çok merak ediyorum.Kadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.
Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.
Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.
Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.
Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Üftade abi?Ben kocası diye suphelendim ama
Bu kısımda bunu söyleyipKim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...
Sonra bunu söylemek anlamsız bildiğin harıl harıl NORMALLEŞTİRMİŞSİNİZ, ama kafanızı nasıl çalışıyor tam çözemedim doğrusu.Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil
Cevabını bildiğiniz soruları falcıya sorun bence :) Ben daha fazla bu konudaki görüşlerimi belirtmeyeceğim, gitgide seviyesizleşiyor konunun içindeki cevaplar, yorumumda linçlemeyin de yazmıştım halbuki ama artık konu sahibi kadın arkadaşıma Allahtan akıl,fikir,sabır diliyorum. Kocasıyla ilgili vereceği kararında onun için en hayırlısının olmasını diliyorum. Ne yazık ki ters bakış açılarına karşı söylenecek bir şey yok. Diğer fikirlere saygı da yok..Adam karisinin baskasiyla birlikteligini ifade eden bi mesaj gorse evlilik oncesindem kalma ayni tepkiyi verir misiniz?Çok merak ediyorum.
Biz canlıyız da sizin beyin ölümü gerçekleşmiş, bi baktırın istersenizSiz ne önyargılı ne tuhaf bir canlısınız ya :) Yorumumu bir düzgün okuyun benim güvenliğimi ve eşimin zihniyetini de bırak ben sıkıntı ederim. Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir durum zaten bu! Bu kadına burada böyle iğrenç,berbat,leşşş gibi yorumlar yapacağınıza sakinlikle kazanacağı zaferi öğretin. Bir sürü kadın o sesi yükselttiği için böyle adamların karşısında dayağa, şiddete maruz kalıyor yada öldürülüyor. Söylediğim şeyi başka bir yerden anlamakta bir tercih tabii..