Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zihniyet çok ayrı bir durum, bunları yazmak istemem ama öz kız kardeşini çekip paylaşanlar var. Anasını paylaşıyor adam ya.
Cinsellik yaşadığı kadın eskort da olsa hayat kadınlığı da yapsa, video çekiminden haberi de olsa, başkalarıyla paylaşmak ahlaksızlıktır, ahlaki değerleri olmayan adamdan korkulur çünkü aynen katılıyorum, dün başka bir kadını çekip paylaşan bugün karısını da çeker ve aralarının açıldığı bir an nette yayar.

Belki videosu çekilen kadına şantaj yaptı, belki o kadın şu an evli çoluk çocuğa karıştı, kazara ki olmayacak şey değil eşi görse kadını öldürse, bu adam hiçbir şey olmamış gibi elini yıkayıp kenara mı çekilecek?

Hee he siz haklısınız... Adam yıllar önce bu haltı yemiş o suçta karşılıksız kalmış. Ki bana bir söyleyin Allah aşkına bu suçun cezası ne? Hangi adalet buna o cezayı verecek? Yada işlenen hangi suçun bu ülkede hak edilmiş bir karşılığı var? Hadi ordan yaa.. Sizin anlayamadığınız şey bu kadını şuan hırslandırıp, gazlayıp gerçekten haklıyken haksızlığa uğratmak çabası...
Mahkeme ceza vermese bile benim vicdan mahkememde suçlu bu adam. O yüzden benimki yapsaydı ayrılırdım.
Hemcinsimin hakkını ve kendi hakkımı savunurdum. Ne demişler bugün bana yarın sana. O kıza ettiğine sessiz kalırsam benim başıma da gelebilir. Bence her kadın böyle yapmalı. Eski karısının sevgilisinin videosunu çekip yayan adamdan bana koca moca olmaz.

Cinsellik yaşadığı kadın eskort da olsa hayat kadınlığı da yapsa, video çekiminden haberi de olsa, başkalarıyla paylaşmak ahlaksızlıktır, ahlaki değerleri olmayan adamdan korkulur çünkü aynen katılıyorum, dün başka bir kadını çekip paylaşan bugün karısını da çeker ve aralarının açıldığı bir an nette yayar.

Belki videosu çekilen kadına şantaj yaptı, belki o kadın şu an evli çoluk çocuğa karıştı, kazara ki olmayacak şey değil eşi görse kadını öldürse, bu adam hiçbir şey olmamış gibi elini yıkayıp kenara mı çekilecek?
Mune hn sırf o videosu çekilen kadının hayatına zarar gelir korkusuyla bu konuyu bu gece ilgili yerlere bildiremedim, çok arada kaldım. Öyle bir toplumuz ki kadın mağdur olmuş hakkını aramak istiyoruz diğer taraftan can güvenliğinden korkacağımız 2 kadın var.. vah halimize..

Kadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.

Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.

Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...

Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.

Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.

Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...
Pardon ? Bir de madalya taksın mi ? Sapik koca sen misin ?

Şu an nikahlı karısıyken belki yapmaz ama ayrılırken bazı adamlar ayrılırken ne kadar çirkinleşebiliyor görüyoruz hepimiz.
Bence bir kadının kaderi bir erkeğin ruh haline bağlı olmamalı.
Ek olarak mağdur olan diğer kadın için de risk devam ediyor. Kim bilir nerelerde karşısına çıkacak o video.

KK’dan F tipine gidecek olan yolcuların dikkatine, uçağınız havalanmak üzeredir. To the attention of the passengers who will travel from KK to F type prison, your plane is about to take off.
Lütfen emniyet kemerinizin güvenli olarak bağlandığından emin olunuz. Please make sure you seatbelt is securely fastened.
Uçağımızda 6 adet acil çıkış kapısı bulunmaktadır. Bunlardan 2 tanesi ön tarafta, 2 tanesi arka tarafta ve 2 tanesi de kanatların üzerindedir. There are 6 emergency exits on this plane. 2 of them are in the front, 2 of them are in the back, and 2 of them are over the wings.
Dikkatiniz için teşekkürler, iyi bir uçuş dileriz. Thank you for your attention, and we wish you a good flight.
Allah rızası için beni 1 hafta daha banlama be bacimsu bak evde tıkıldım kaldim ameliyat şeyine intiharın eşiğindeyim sende anlarsın bu koç burcu gardaşını 🥲😭

Geldim efendim geldim.
Hemen bi kabin okeyine çıkayım çarşı pazar karışmış😂
Sayın hanımefendiler, bulunduğumuz yükseklikte ki hava şartları nedeniyle lütfen kemerlerinizi bağlı tutunuz ve yerlerinizden kalkmayınız.
Bu topic de yoğun türbülans yaşanmaktadır , teşekkür ederiz
💌✈️🤣💖
Kemerim yok düşerim yabmayın 🥹🥹

Mune hn sırf o videosu çekilen kadının hayatına zarar gelir korkusuyla bu konuyu bu gece ilgili yerlere bildiremedim, çok arada kaldım. Öyle bir toplumuz ki kadın mağdur olmuş hakkını aramak istiyoruz diğer taraftan can güvenliğinden korkacağımız 2 kadın var.. vah halimize..
Evet, zaten bazen sırf başka bir kadının can güvenliğini düşündüğümüz için elimiz kolumuz bağlanıyor ya:KK43:
Diğer kadının şu anki hayatını bilsek, bilsek ki başına bir şey gelmeyecek o zaman şikayet edilir ama işte bilmiyoruz🤷‍♀️

Şu an nikahlı karısıyken belki yapmaz ama ayrılırken bazı adamlar ayrılırken ne kadar çirkinleşebiliyor görüyoruz hepimiz.
Bence bir kadının kaderi bir erkeğin ruh haline bağlı olmamalı.
Ek olarak mağdur olan diğer kadın için de risk devam ediyor. Kim bilir nerelerde karşısına çıkacak o video.
Maalesef :KK43: yine KK ‘da okumuştum sanki ya da bir haberdi net hatırlamıyorum o yüzden yanıltmayayım sizi ama KK ‘da okumuştuk diyenler varsa yazsın lütfen 🙏adamın teki karısının çıplak fotoğraflarını çekmişti de boşanma aşamasındaydılar adam karısının fotoğraflarını teşhir etmekle tehdit ediyordu, var böyle cibilliyetsizler.
Allah rızası için beni 1 hafta daha banlama be bacimsu bak evde tıkıldım kaldim ameliyat şeyine intiharın eşiğindeyim sende anlarsın bu koç burcu gardaşını 🥲😭
Çok geçmiş olsun 🙏 rahat durursanız ısırmam😁

Bu kadına burada böyle iğrenç,berbat,leşşş gibi yorumlar yapacağınıza sakinlikle kazanacağı zaferi öğretin. Bir sürü kadın o sesi yükselttiği için böyle adamların karşısında dayağa, şiddete maruz kalıyor yada öldürülüyor.

Dayak yememek ya da öldürülmemek zafer kazanmak mıdır yani?
Haklı olduğunuzda ses yükseltmeniz dayak yemenize ya da can güvenliğinizden endişe etmenize sebep oluyorsa çok sorunlu bir evliliğiniz var demektir. Yardım almalısınız şu durumda.

Konu sahibinin kocası da iğrenç herifin teki.
Sevgilisiyle video çekmiş olabilir, silmeyi unutmuş olabilir vs ama konu bu değil ki. Adam arkadaşına göndermiş bunu.
Eşiyle yapacağı hiçbir konuşma ya da uyarı bu adamın sevgilisinin videosunu arkadaşına atan iğrenç bir adam olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Evet, zaten bazen sırf başka bir kadının can güvenliğini düşündüğümüz için elimiz kolumuz bağlanıyor ya:KK43:
Diğer kadının şu anki hayatını bilsek, bilsek ki başına bir şey gelmeyecek o zaman şikayet edilir ama işte bilmiyoruz🤷‍♀️

Maalesef :KK43: yine KK ‘da okumuştum sanki ya da bir haberdi net hatırlamıyorum o yüzden yanıltmayayım sizi ama KK ‘da okumuştuk diyenler varsa yazsın lütfen 🙏adamın teki karısının çıplak fotoğraflarını çekmişti de boşanma aşamasındaydılar adam karısının fotoğraflarını teşhir etmekle tehdit ediyordu, var böyle cibilliyetsizler.

Çok geçmiş olsun 🙏 rahat durursanız ısırmam😁
Yanlış anlamayın dilenci değilim 🤌🏼 🤣 teşekkürler 🙏🏼🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X